Cradle of Filth live @ Fuzz club, Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

+1 ποντο στον απο πανω μου!!!χα χα χα χα…

Υ.Γ: Καποιος καλος ανθρωπος εκανε την καλη να ηχογραφησει το λαιβ?

Εμένα πάντως η πληκτρού μου φάνηκε πολύ σέξυ :stuck_out_tongue:

Το χειρότερο είναι να γράφει πως οι πόρτες ανοίγουν 8.30, να πηγαίνεις και να διαπιστώνεις ότι έχεις χάσει το 1/3 του live ή κάποιες από τις support μπάντες. Γιατί έχει συμβεί και αυτό 2 φορές τους τελευταίους μήνες!!!

Πάρτε από μένα το Nymphetamine

σσσσααααααακκκκηηηηηηη.!!!

Κοντό μαλλί είναι αυτό;;;

Θελουμε ολο το λαιβ σε Audio H video…και ας ηταν ο ντανι ( κοντοπ*υτανος ) με κοντο μαλλι…

Υ.Γ. Μου θυμιζε τον ηθοποιο που εκανε τον ακεφαλο καβαραλη…χα χα χα χα χα…

Λοιπόν περάσαμε γαμάτα χθές. Αναλυτικά:
[B]Nightfall:[/B] Πολύ καλό το Astron Black And The Thirty Tyrants και τα matrix που έδειχναν τους στίχους σε συνδυασμό με εικόνες αλλά τρομερά αγενές να μη λένε ούτε μια κουβέντα ενδιάμεσα. Ελπίζω να ταν λόγω του ότι ήταν το πρώτο live μετά από καιρό αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία αυτή. Πάντως πολύ καλή κίνηση που δείχνει ότι πιστεύουν στο υλικό τους.

[B]Cradle Of Filth:[/B] Πολύ ωραίο setlist, φοβερή ενέργεια αν και ο ήχος θα μπορούσε να ναι καλύτερος. Ξεκίνημα με τα Humana Inspired To Nightmare/Heaven Torn Asunder/Funeral In Carpathia που άνοιξαν τα πρώτα pit. Συνέχεια με Honey And Sulphur και το καινούριο Lilith Immaculate που λειτουργούν ακόμα καλύτερα live. Και φτάνει η ώρα για την Ashley να δείξει πραγματικά τι αξίζει στο δίδυμο Her Ghost In The Fog/Nymphetamine. Τα φοβόμουν αυτά τα κομμάτια αλλά ήταν υπέροχη και μπράβο της:D. Και ο Dani αρκετά καλός. Επιστροφή στο ντεμπούτο The Principle Of Evil Made Flesh και στο τέρμα συναυλιακό και Thrashάδικο ομώνυμο που πρέπει να κανε το μεγαλύτερο pit της βραδιάς. Το Under Huntress Moon που ακολούθησε καλό ήταν αλλά δε με τρέλανε ιδιαίτερα, πιθανόν λόγω του ότι έχω πάρει με κακό μάτι το Thornography χωρίς να το χω ακούσει ολοκληρωμένο, τέλος πάντων. Για το φινάλε τα Ebony Dressed For Sunset, The Forest Whispers My Name (συγκίνηση, το δεύτερο κομμάτι C.O.F. που άκουσα ποτέ μου), Cruelty Brought Thee Orchids (riffάρα, τελείωμα φτιαγμένο για live, τα πάντα όλα!), το επίσης ολοκαίνουριο The Cult Of Venus Aversa που έδενε πολύ ωραία με το παλιό υλικό της μπάντας και, τέλος αφιερωμένο σε μας, From The Cradle To Enslave όπου μέχρι και wall of death κάναμε. Θα θελα και ένα Cthulhu Dawn όπως φώναζα καθ’όλη τη διάρκεια του set αλλά έχουν τόσες κομματάρες που τι να πρωτοβάλεις μέσα?:lol:

Cheers στον kaiser που είδα μετά το live και σε καναδυό συμφοιτητές που πέτυχα στο pit.:slight_smile: Μόνο αρνητικό που δε μπορούσα να περιμένω για υπογραφές γιατί ήθελα να προλάβω τα μέσα.

@kaiser: Αλέκο τελικά ο Dani βγήκε για φωτό και υπογραφές? Και αν ναι τι ώρα?

οχι ο dani δεν υπεγραψε ουτε εβγαλε φωτο με κανεναν… μονο ο dave k ο james κατσανε για υπογραφες κτλ… εφυγαν περιπου στις 12:40 απ το φαζ

ο ποζερας ο ντανι, θα του επεφτε ο κωλος αν καθοταν 10min για καμια 10ρια φωτογραφιες…ελεος…αυτα ειναι τα ασχημα παιδακια!ο james ηταν παντα 8εος…προσκυναω!!!

Ο James πριν τους Nightfall ήταν στο κοινό και έβγαζε φωτο με τον κόσμο!

αγαπαμε νεο look Danny, λες και εχει βγει απο ταινια του Μπαρτον ειναι.

Εξαιρετικο το live, και δεν το πολυπεριμενα κιολας. Φοβερη ενεργεια απο την μπαντα (ο κοντος ειναι ο Dickinson του extreme metal, πανω κατω ολη την ωρα, υπερκινητικος εντελως :stuck_out_tongue: ), πολυ ορεξατο και το κοινο με πολυ χτυπημα και πολυ πιτ. Το μπασιμο με τα τρια πρωτα απο το Dusk, ονειρικο απλα. Ωραιες επιλογες στο σετλιστ, δεν αφησαν κανεναν δισκο απ’εξω και ακομα και εγω που δεν εχω ακουσει τιποτα μετα το Midian δεν μπορω να εχω παραπονο. ΟΚ, 2-3 παραπανω απο Cruelty και Midian δεν με χαλαγαν αλλα μια χαρα ηταν.

Ο Σβερκος μουυυυ. Εχουμε γερασει και δεν μπορουμε να μπουμε σε πιτ πλεον, οποτε ολη η ενεργεια εκτονωνεται στο σβερκο :smiley: Πως να μην τα σπασεις ολα οταν μπαινει η υπερριφαρα στο Her Ghost?

To Thornography ουτε εγω το εχω παρει με καλο ματι, αλλα το Under Huntress Moon το γουσταρω τρελλα! Πολλα μπραβο παντως γιατι δεν τους το ειχα να με κανουν να νοιωσω 18 παλι εν’ετει 2011! Thumbs up!

Nightfall ετσι ηταν παντα ρε σεις. Μονιμα στραβωμενος ο Ευθυμης, η αμα εχει κεφια πεταει ατακες που στραβωνει το μισο κοινο με το περιεργο χιουμορ του. Αγαπαμε και αυτον :smiley:

Όταν είδα τον βρωμιάρη κουρεμένο μου έπεσε…
Με το heaven torn asunder μου ξανασηκώθηκε…

Kαποιο λογο θα ειχε, το εκανε στο παρελθον και μαλιστα για ωρες! Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.

Δεν νομίζω να υπάρχουν λόγοι από την στιγμή που εσύ και εγώ και ο καθένας μας του δίνουμε ψωμί να φάει…Eίμαι κάθετος σε αυτό που λέω και δεν το λέω για τον ντάνι συγκεκριμένα αλλα για οποιονδήποτε ντάνι που έχει αυτή την συμπεριφορά!

ps: Δεν περίμενα απέξω για ένα αυτογραφο Η για μια φωτογραφία,αλλα είδα ότι περίμεναν κάτι κοπελίτσες και είχε βγει στο παράθυρο και έκανε τσιγάρο και ήταν 2-3 κοπελίτσες από κάτω που τον παρακαλάγανε στην κυριολεξία να κατεβει και αυτός κοιτούσε την πειραιώς μπας και δει τον ρουβά…έλεος!

Τον πληρωνεις για να κανει την δουλεια του που ειναι να παιξει μουσικη, τα υπολοιπα ειναι εξτρα.

ΟΚ, love to hate προσωπικοτητα ο κοντος, αλλα πολυ forced η προσπαθεια για κραξιμο, λες και ΟΛΟΙ οι καλλιτεχνες που ερχονται για live ΠΑΝΤΑ βγαινουν εξω για αυτογραφα. Στελνουν 1-2 ατομα απο την μπαντα και ειναι οκ και αν.

Δεν με κατάλαβες,δεν έκραξα κανέναν,αλλα από την στιγμή που περιμένουν 5-10 άτομα δεν νομίζω να είναι tooooso κόπος να καθίσει για 5-10 φωτογραφίες…αυτό είπα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο!

to exei akoma o kontos…

Setlist καποιος?:-k

Heaven Torn Asunder
Funeral in Carpathia
Honey and Sulphur
Lilith Immaculate
Her Ghost in the Fog
Nymphetamine (Fix)
The Principle of Evil Made Flesh
Under Huntress Moon
Ebony Dressed for Sunset
The Forest Whispers My Name