Cradle Of Filth Vs Dimmu Borgir

φιλε μου cradleofmaiden δεν υφισταται καν τετοιο διλημμα στο σουβλακι-γιαουρτοσκορδιον all the way:!: ασε που σου προσφερει δροσερη+πικαντικη αναπνοη μετα:p
ον τοπικ,μαλλον θα συμφωνησω με nomisteraki,προσθετοντας οτι τα σκατα cradle με συγκινουν λιγο περισσοτερο απο την ευκοιλια dimmu:wink:

Cretan mode on

Ούτε σως ούτε τζατζίκι. Γιαούρτι αγνό (=Arcturus)!

Cretan mode off

neue regel γινεσαι εριστικος !!!:p:p:p:p:p

cradleofmaiden δεν φταις εσυ, φταινε αυτοι που σου μαθαν τους κοφ και του μπεργκερ, ενω επρεπε να σου δειξουν το σωστο δρομο σε οτι αφορα την πραγματικη ατμοσφαια και το πραγματικο συναισθημα. μια καλη αρχη ειναι απο εδω ~> http://www.youtube.com/watch?v=lGM4YqtAtyM

nomisteraki να ξερεις οτι θα τσεκαρω τις επιλογες σου γιατι μάρεσει να ανακαλυπτω νεα συγκροτηματα και μουσικες προτασεις ! ηλικιακα ειμαι μικρος ακομη και σιγουρα θα εχω να μαθω πολλα πραγματα ! ορεξη να εχω ! και εχω ! cradle kai borgir αν δε μου αρεσαν και δεν ειχαν κατι να μου πουν νασαι σιγουρος πως δε θα ακουγα επειδη τους ακουει μεγαλο συνολο των ακροατων και αποτελουν μοδα! και να σου πω και κατι…γουστα ειναι αυτα ! οπως λεμε περι ορεξεως κολοκιθοπιτα !

η πιπιλα με τα γουστα παρακαλω να σταματησει. δεν υπαρχει γουστο οταν σε πυρπολουν τα χαμμερς με μπεργκερς, οπεθς και κοφς. το οτι αυτες οι μπαντες παιζουν αμεση μουσικη που κεντριζει τους πιτσιρικαδες δεν τους κανει ουτε πρωτοπορους ουτε καινοτομους. πλεον υπαρχει το ιντερνετ(κιας βριζει ο τολης, μια χαρα μαησπεης εχει) και μπορεις ν’ ανακαλυψεις αντικειμενικα καλυτερες μπαντες και πιο ουσιαστικες μπαντες απο αυτες. απ’τη στιγμη που μπηκες στο χορο, θα χορεψεις. θα φτιαξεις δικια σου μουσικη ταυτοτητα, που δεν θα στην πλασει αλλος, αλλα εσυ ο ιδιος, πιστεψε στον ευατο σου. περισσοτερες γυναικες θα γλυκαθουν υστερα απ’ την καλογουστια σου, θα γινεις πιο εσωστρεφης, θα εχεις κανει κατι σημαντικο σ’ αυτη τη ζωη και θα νιωθεις ξεχωριστος. και κλεινω με εναν στιχο των στερεο νοβα. “Οταν ο κοσμος μενει ιδιος, πρεπει εσυ ν’αλλαζεις, να προκαλεις να γελας, εχοντας ψηλα το κεφαλι”.

Στο χάμερ τουλάχιστον δεν λένε τέτοιες μαλακίες…γιατί μου το χαλάς τώρα;

dimmu borgir vs. cradle of filth?δηλαδή ποιοί είναι οι χειρότεροι?
άν το πολλ αφορά το ποιοί είναι οι καλύτεροι τότε δεν ενδιαφέρομαι και τόσο να μάθω το τελικό αποτέλεσμα…:stuck_out_tongue:

Πω ρε ψαγμενιά στο θρεντ!

ΟΚ συμφωνούμε ότι στα 00’ς κανείς εκ των δύο δεν υφίσταται καλλιτεχνικά.
Αλλά πάτε ξερωγώ στο 1994 και νιώστε να παίζει το Principle.

Μάλλον όχι τόσο σκατά ε?

Α κι επειδή λατρεύετε Primordial, κάντε ένα τσεκάρισμα για το ποιος έπρηξε τον τύπο της Cacophonous να κυκλοφορήσει το Imrama. :wink:

ωραια τσεκαρε εδω τι βγηκε εκεινη τη χρονια και γιατι ν’ ασχοληθει καποιος με το Principle ασπουμε;

Ωραίο κομματάκι αυτό!

Δεν είχα ιδέα γι’ αυτούς, όπως κι επαφή με το είδος, αλλά το πάτησα επειδή βαριόμουν. καλο

Παίζει να κατεβάσω τιποτι

επειδή ώς πιτσιρικάς που ήμουν τότε, είχα ακούσει σχεδόν όλες αυτές τις κυκλοφορίες είτε εκείνη την χρονιά είτε λίγο μετά την κυκλοφορία τους, το CoF ήταν σίγουρα μία από τις κυκλοφορίες που ξεχώριζε, όχι επειδή ήταν το πιο πορωτικό ή το πιο ακραίο, αλλά επειδή ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα (ή την πλειοψηφία αυτών τουλάχιστο).

Γιατί είναι καλύτερο σχεδόν απ’ όλα. :wink:

Επίσης μου έδειξες μια λίστα που έχει μέσα και το Principle και 2 Dimmu Borgir!

Κανεις πλάκα προφανώς.

μαλιστα, φτασαμε σε σημειο να συγκρινουμε το Principle με τα Hvis Lyset Tar Oss και De Mysteriis Dom Sathanas.

και για τα Dimmu Borgir που λες, δεν ειπα οτι πρεπει ν’ ασχοληθει κανεις. και τελος παντων σε αλμπουμ που συμμετεχουν Vicotnik και Aldrahn δεν κραζουμε.

“Σχεδόν” is the magic word. :wink:

Καθόλου, στ’ αλήθεια έχει 2 Dimmu Borgir μέσα.

για εμένα το πρίνσιπλ είναι ένας πολύ μέτριος δίσκος, τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου είχε δώσει παλιότερα που δεν είχα και τόσο καλές σχέσεις με τις γκοθομπλακομεταλιές…

βάζω αυτή τη στιγμή να τον ξανακούσω μιας κ το έφερε η κουβέντα.

@worst enemy πιαστους χρονολογικα.

@panagiotis αν ξεχωρισε το Principle σε σχεση με το vbe και τα 2 που προανεφερα, τοτε το μπλακ μεταλ σηκωνει τα χερια ψηλα.

Ρε αγόρι τι πας κ συγκρίνεις τώρα?

Και προφανώς υπερέβαλα ηθελημένα, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει από πόσα και ποια άλμπουμ είναι καλύτερο ή χειρότερο το Principle αλλά παραμένει ένας υπεργαμάτος blackmetal δίσκος.

Enough said.

Θα το κάνω. Ήδη ακούω κάποια κομμάτια από το Heart Of The Ages και είναι ωραία φάση.

Και όντως τρελή ατμόσφαιρα.