Cradle Of Filth

Εμένα πάλι και το εξώφυλλο και ο τίτλος μου δείχνουν μετριότητα. Τι κι αν οι ίδιοι υπόσχονται στροφή στις εποχές Midian (το αγαπημένο μου απ’αυτούς), πλέον μου είναι αδιάφορη σαν μπάντα, όπως κι όλο το είδος εξάλλου.

Το εξώφυλλο κ εμένα μου φαίνεται μέτριο έως κακό.Για το είδος δεν σε πιάνω…

Χάλια εξώφυλλο…δυστυχώς δεν περιμένω τίποτα πια από αυτούς, live όμως ακόμα σκοτώνουν.

τα 2 προηγουμενα αλμπουμ ηταν πολυ καλα παντως…δε βρισκω λογο να απογοητευσουν…το εξωφυλλο μετριο ωστοσο

Καινούριο κομμάτι: http://soundcloud.com/nuclearblastrecords/cradle-of-filth-manticore

Και είναι ανέλπιστα καλό. Ωραία εισαγωγή, χωσίματα, κοψίματα, προς το τέλος ακούγονται κάτι κλαρίνα και τελειώνει με ριφάρα.
Αρκετοί τελευταίοι δίσκοι τους, όλοι μετά το Midian θα έλεγα, έχουν από 1-2 τέτοια και μετά το χάος, να δούμε αυτός πώς θα πάει, το κομμάτι παραείναι ελπιδοφόρο.

Δυο στα δυο μέχρι στιγμής! Πολύ Midian φέρνει στο νου!

…καλό κομμάτι, ενισχύει την προσμονή μου ια κάτι πολύ καλό, και διαφορέτικό απ’τους τελευταίους τρεις συμπαθητικούς δίσκους:):!:

video για το Frost On Her Pillow

έχει διαρρεύσει το καινούργιο

Μια τελευταια ακροαση στον τελευταιο πριν περασω με την πρωτη ευκαιρια στον τελευταιο τους.Ε λοιπον, το Darkly, Darkly, Venus Aversa ειναι ενα καλος δισκος που συνεχιζει την ιστορια της μπαντας περηφανα αλλα δεν προσφερει και τπτ το ιδιαιτερο πλεον.Ο Dani ειναι εξαιρετικος στιχουργος (εκτος αν ξεπατικωνει απο αλλου),και οι μουσικοι που τον πλαισιωνουν αν μη τι αλλο αξιοι.Το θεμα ειναι οτι αν και εχουν 2 κιθαριστες οι οπιοι μαζι με τους υπολοιπους γραφουν την μουσικη(μονο ο Dani δεν συνισφερει),οι κιθαρες ακουγονται αδυναμες και δεν προσφερουν αρκετα.Σε ολο τον δισκο ακουω την λογοδιαρροια του τραγουδιστη με τονους πληκτρων να τον συνοδευουν.Οχι,δεν μου αρκει αυτο για να απολαυσω οσο θα θελα ενα δισκο.

Εγω το μονο που εχω να παρατηρησω, εκτος μουσικης που εχω παψει να ασχολουμαι αρκετα χρονια τωρα, ειναι πως τα εξωφυλλα τους οσο παει γινονται και πιο αθλια. Respect και μονο γι αυτη την προσπαθεια τους! :stuck_out_tongue:

http://www.blabbermouth.net/soulflypremiere/cradlemidnight.jpg
…αυτο το εξώφυλλο είναι πολύ καλό, κιαν το μουσικό περιεχόμενο είναι αμφιλεγόμενο, εμένα το πρώτο cd ειδικά,μαρέσει
:):!: