Cranberries

Και ελεγα και γω,ποιος ηταν αυτος που μου εκρυβε τη μιση σκηνη:p…τρομερη συναυλια,αντε να μας ξαναερθει με το καλο…:slight_smile:

το tour μετά τον Σεπτέμβριο. :? άντε να περιμένουμε πάλι…μακάρι να μας έρθει…

Μου έστειλε μία φίλη μου κάτι κομμάτια τους και έφαγα κόλλημα.Πείτε τι αξίζει από αυτούς ασάπ:p

The Journey
Και νομιζω οτι ειναι ενα θετικο δειγμα για αρχη το " Τhe Journey".

The day that many of us thought we would never see, is finally here, and Cranberries.com couldn’t be happier to announce the news. Dolores O’Riordan and the original members of The Cranberries have announced that they will reform for the first time in nearly seven years for a live tour. “I’ve decided to reunite with my former band members in The Cranberries and we will be writing new songs and performing tracks off my new album as well as our greatest hits during the shows. I’d love to see you out there.” O’Riordan stated.

:slight_smile:

αχ γκουντ νιουζ~!

Τι ωραίο συγκρότημα, ω θεοί! Οι τρεις πρώτοι δίσκοι γεμάτοι εφηβική ενέργεια…

Απο το νεο αλμπουμ της ντολορες εχετε ακουσει τπτ? Το journey μονο εχω ακουσει και μου αρεσε αρκετα μπορω να πω. Πολυ καλο νεο η επανενωση τους για περιοδιες.

ωραια φωνη η τραγουδιστρια(δεν θυμαμαι το ονομα):smiley:

Φωνάρα η Dolores. Πολλά αγαπημένα τραγούδια. zombie, linger, this is the day, promises. κρίμα που έχασα τη συναυλία τους το καλοκαίρι…:confused:

Δεν εισαι ο μονος-η :?

φοβερη συναυλια :stuck_out_tongue:
απλα νομιζω οτι ηταν λαθος ειτε η χρονικη στιγμη της επανενωσης ειτε της κυκλοφοριας του “No Baggage?”, γιατι ενω ειναι παρα πολυ καλο αλμπουμ περασε στα ψιλα…

Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναέρθουν:)

Πότε κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο album?

Αυγουστος του 2009. και ηταν το 2ο solo της dolores. Η επανενωση εγινε σεπτεμβριο του 09…

ok thnx a lot:)

παρακαλω

Cranberries: Κατεβάστε δωρεάν το νέο τους τραγούδι “Show me”

Από χθες, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, μπορείτε να κατεβάστε δωρεάν το νέο τραγούδι των Cranberries “Show Me” σε mp3 από την επίσημη σελίδα τους στο facebook:

http://facebook.com/TheCranberries

Το “Show Me” είναι το πρώτο τραγούδι που θα ακούσουμε από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των Cranberries με τίτλο “Roses”, που θα κυκλοφορήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2012, από την Cooking Vinyl και στην Ελλάδα από την Hitch Hyke.

λιγα πραγματα το “show me”… οπως και τα teasers… νομιζω πως θα μου λειψει η σολο δουλεια της dolores αλλα ακομα ειναι νωρις…

9 χρονια μετα νεκρασταινω αυτο το τοπικ… γιατι μπορω.

Παιζει να το ειπε καλυτερα στο live. Φοβερο παθος και ψυχη if you ask me, και καταπληκτικη διασκευη.

Στηριζω Miley Cyrus παρα παρα πολυ μετα την τελευταια της εξελιξη σε wannabe rock star αποτι φαινεται.