CReatures Radio

Δώστε βάση. Ένας νέος διαδικτυακός σταθμός μόλις ξεκίνησε και σήμερα κάνει τα πρώτα του βήματα. Πρόκειται για το CR Radio, έναν σταθμό που στην πλειοψηφία του απαρτίζεται από ζόρικα, υποχθόνια και φευγάτα πλάσματα, και ο πυρήνας του οποίου είναι η ομάδα των CReatures.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ένα από τα πλάσματα που συμμετέχουν στο όλο εγχείρημα είναι και ο τύπος που τυχαίνει να γράφει το ποστ που διαβάζετε. :stuck_out_tongue:

Η ομάδα του CRradio παρεμπιπτόντως, όντας στο ξεκίνημα της, είναι ανοιχτή σε νέες συμμετοχές, ειδικά αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εκπομπές πολιτισμικού περιεχομένου, για παράδειγμα σχετικές με κινηματογράφο, θέατρο, βιβλία, εικαστικά κλπ. Αλλά και οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον! Αν κάποιος/α από σας ψήνεται για κάτι σχετικό ενημερώστε. Μοναδική προυπόθεση να βρίσκεστε Αθήνα, όπου βρίσκεται και το ορμητήριο του σταθμού!

Επίσης κάθε βδομάδα θα λειτουργεί ένα “guest room” όπου θα μπορούν όλοι όσοι θέλουν να κάνουν τη δική τους εκπομπή! Με θέμα και μουσικές επιλογές δικές τους. Όποιος ψήνεται δεν έχει παρά να ενημερώσει από πριν, και αυτό ήταν. 8)


Πως μας ακούτε:

Είναι απλό. Μπαίνετε σε αυτό το link.

Θα δείτε τρία εικονίδια με media players, επιλέγετε εκείνο που προτιμάτε να ακούτε τον σταθμό, κάνετε κλικ πάνω του και κατεβάζετε το αρχείο που σας βγάζει. Στο εξής κάνοντας κλικ στο αρχειάκι αυτό θα μπορείτε να συντονίζεστε με τον σταθμό.

Επίσης υπάρχει και το τσατ, απ’ όπου μπορείτε να στέλνετε μηνύματα κλπ.

Τέλος, η δική μου εκπομπή είναι τις Πέμπτες στις 22.00. Ιδού και σχετικό μπανεράκι.

Αυτά τα ολίγα!

To CR Radio είναι στον αέρα και οι πρώτες του μέρες τσούλησαν σαν έλκηθρο στο χιόνι. Ή σαν καλολαδωμένο μπείκον σε πιάτο γεμάτο λιπαρά. Και η συνέχεια αναμένεται καλύτερη!

Λοιπόν, αυτό εδώ για την ώρα που όλο και κάποιους μπορεί να ενδιαφέρει:

“Κάθε Τρίτη 17:00-19:00 ένας ακροατής γίνεται μουσικός παραγωγός!Δηλώστε συμμετοχή στο group μας στο facebook (Ποστάρετε το ονοματάκι σας και γράψτε για την εκπομπή GUEST ROOM) ή στείλτε μας mail στο info@CReatures.gr

@ Δεύτερο σημαντικό. Ο σταθμός είναι στο ξεκίνημα του, και μια που η μουσική είναι σημαντικό κομμάτι του, είναι βασική και η αλληλεπίδραση με νέους μουσικούς. Μπάντες ή μουσικοί που θα ήθελαν να ακουστεί ακόμα περισσότερο η δουλειά τους μπορούν να μας στέλνουν κάποιο τραγούδι ή κάποιο link, για να παίζει στον σταθμό.

Yo! (ή “Hey Ho!” αν προτιμάτε).

Από Σεπτέμβρη επανέρχεται φρέσκο και ανανεωμένο το [B]CR Radio[/B]! Η περσινή πρώτη χρονιά πήγε πολύ καλά, ανάμεσα σε άλλα είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε εκλεκτούς καλεσμένους στο στούντιο, ουκ ολίγα συγκροτήματα και μουσικούς της ευρύτερης ανεξάρτητης μουσικής σκηνής και γνωστά ονόματα (πχ Νικήτας Κλιντ - Active Member/Ρόδες, Δημήτρης Μεντζέλος - Ημισκούμπρια, Χρήστος Θηβαίος), αλλά και κόσμο από τον χώρο του θεάτρου και της λογοτεχνίας.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή! Φέτος ευελπιστούμε για ακόμα καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα…

Ο σταθμός είναι μέρος των projects του δημιουργικού team των [B][I]Creatures[/I][/B], τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο site τους ([U][B]κλικ[/B][/U]), καθώς και στο facebook ([U][B]κλικ[/B][/U])

Επειδή το πρόγραμμα θα επεκταθεί όλο το 24ωρο και τα Σαββατοκύριακα, έχουμε αρκετό χώρο για νέες εκπομπές (προς το παρόν). Αν κάποιος/α από σας που διαβάζει αυτό το ποστ το ψήνει για εκπομπή δική του/της (μόνος/η ή με παρέα), ή γνωρίζει άτομα που θα ενδιαφέρονταν, δώστε ένα σήμα.

Υπόψιν απλά πως δεν κάνουμε μόνο εκπομπές μουσικού περιεχομένου (ούτε παίζουμε μόνο ροκ/μεταλ μουσική) - καλοδεχούμενες και με το παραπάνω εκπομπές με πολιτιστικό περιεχόμενο, με θέμα κινηματογράφο, βιβλία, talk-shows, ή οτιδήποτε δημιουργικό/ενδιαφέρον και ανανεωτικό (σε σχέση με τη γνωστή κατάσταση που συναντούμε στα fm) θα μπορούσε να υπάρξει (γι’αυτό απευθύνομαι όχι μόνο στους φορουμίτες, αλλά και σε όσους εκτός φόρουμ διαβάζουν αυτό το ποστ, όσους έχουν ιδέες και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο όλο εγχείρημα).

“Επισήμως” φέτος ο σταθμός ξεκινάει τον Οκτώβρη, ανεπίσημα από Σεπτέμβρη. Θα επανέλθω κάποια στιγμή από τον νέο μήνα με το πρόγραμμα του σταθμού. Cheers! 8)