νομίζω στο ΚΙΤ μόνο το Heart of Steel έλειψε
Α δε θέλω τέτοια. Είναι προσωπική μου αδυναμία το συγκεκριμένο. Μια ερώτηση μόνο. Να βιαστώ να πάρω εισιτήριο; Γιατί βλέπω το χετε σίγουρο το sold-out.
αν μία τέτοια συναυλία δεν μπορέσει να κάνει 500 εισιτήρια, να πάμε να φουντάρουμε ομαδικώς. η δική μου εκτίμιση είναι πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα τα εξαντλήσει. οπότε καλό είναι να προνοήσετε και να εξασφαλίσετε νωρίς το χαρτάκι
Και το ομωνυμο απο Transcendence.
internet δε πωλείται το τίκετ?
δλδ δεν λενε απο αστρονομικα τιποτα.
αμα δεν πουν touch the sun, other side of midnight, war of the worlds και edge of forever θα ειναι κριμα. Επι τη ευκαιρια ο τραγουδιστης του αστρονομικα (κατι…μπλακ) τι κανει αυτο το καιρο…???
Καλα ναι συμφωνω απολυτα αυτες ειναι κομματαρες που πρεπει να τις πουν οπωσδηποτε! Και επισης πρεπει να αλλαξουν και λιγο το setlist τους απο το κιτ για εμας που τους ειδαμε και εκει! Οχι πως με χαλαει αλλα να ακουσουμε και τιποτα και απο τους αλλους 2 δισκους!
και innerwish μέσα!
Σήμερα κατέβηκα και πήρα το εισιτηριάκι (νομίζω no 056) μαζί με αυτό των Sanctuary. Mιλαμε ότι όσο πάει γίνονται και χειρότερα τα εισιτήρια. Sanctuary είναι σαν εισιτηριο για το λεωφορείο και Crimson Glory δεν αναγράφει κανενα όνομα συγκροτηματος (oύτε των CG!!!)
Δεν πειράζει όμως γιατί θα είναι 2 συναυλίες αξέχαστες και οι προσδοκίες πολύ μεγάλες…
Tα εισιτήρια του up the hammers festival ποτε δεν γραφουν ονοματα συγκροτημάτων γιατι μπορει να υπάρξουν αλλαγες, οπως εγινε και με τους Jag panzer που ηταν headliners οταν τυπώσαμε τα εισιτήρια. Αγοράζετε εισιτήριο του Event και οχι συγκεκριμένου συγκροτήματος.
Το πηρα και εγω σημερα Προβλεπω μεγαλες στιγμες και συγκινησεις.
Αυριο μεθαυριο παω και εγω για εισιτηριο και πολυ το αργησα. Τρελαθηκα απο την χαρα μου οταν εμαθα οτι παιζουν μονο απο τα 2 πρωτα…:yahoo:
Γιατι θα σε χαλουσε αν επαιζαν και κανενα επος απο το Αστρονομικα ??
Τελικα στη Θεσσαλονικη σε ποιο χωρο θα παιξουν εχει ανακοινωθει ??
Είχα διαβάσει για Μύλο. Τώρα που θα σε γελάσω.
astronomica βρε …παλιόχαρακτήρες.!
Κακά τα ψέματα ρε σεις, η κληρονομιά των Crimson Glory είναι τα δύο πρώτα τους. Ίσως στο μέλλον. Ίσως μετά την πρώτη τους περιοδεία και με το καινούριο άλμπουμ να έχει βγει, να παίξουν 1-2 κομμάτια από Astronomica, αν και γενικά δεν το κόβω, το κοινό δεν μου φαίνεται να πολυγουστάρει.
Δεν εχει πολυασχοληθει με τον συγκεκριμενο δισκο θες να πεις. Ασχετα αν δεν τιθεται θεμα συγκρισης.
Ενα ‘‘Edge Of Forever’’ ή ενα ‘‘The Other Side Of Midnight’’ αφιερωμενο στον εκλιποντα δεν θα χαλουσε κανεναν.
Θα γουσταρα τρελα να το ακουσω αυτο και ειδικα με την περιρρεουσα ατμοσφαιρα που το συνοδευει…
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το Touch the sun από αρκετά των 2 πρώτων!
αυτα ειναι!!!