Crimson Glory

δεν πήραν τον mystique οι τύποι. γρόθοι.

1 Like

ντροπιαστικό.
κόπια του ριφ του red sharks και μετά ΑΔΥΝΑΜΑ φωνητικά με στίχακια ότι ναναι για να κάνουν ομοιοκαταληξία και μια μπάντα που δεν θέλει να κοιτάξει το παρελθόν στα μάτια, ούτε έχει ιδέα για το μέλλον. κρίμα αλλά μάλλον θα είναι ότι χειρότερο θα έχει κυκλοφορήσει.

Δλδ δεν τους έκανε το υλικό που είχε ο μυστικ, και είπαν δεν γράφουμε 3-4 κομμάτια στο πόδι, αφού κάτσαμε και επανενωθήκαμε. μπορεί ο άλλος να ήταν μυστήριος, αλλά μιλάμε για την δυσλειτουργική μπάντα που δεν έκανε τπτ κι άφησε να της φύγει ο λατόρρε. επίσης φαίνεται τελικά οτι το δίπολο μακαρίτη-ντρένιγκ έκανε όλη τη δουλειά και οι άλλοι απλά προσέθεταν. και αντί να προσπαθήσουν να κολλήσουν τα κομμάτια, πάνε για το δεν θα κοπιάρουμε το παρελθόν. δυστυχώς όμως, στα 60φεύγα, δεν έχεις και πολύ μέλλον και απλά σιγουρεύεις την σιωπηρή αποκαθήλωση.

3 Likes

Σκληρό κείμενο με πολλές αλήθειες. Ειδικά για τον Λατόρε, ο οποίος κατά την άποψη μου ήταν ο ιδανικός τραγουδιστής. Για τον Drenning, δεν έχω να πω πολλά. Αν δεν κάνω λάθος είχε μπλέξει με εμπόριο ναρκωτικών οπότε η φυγή του από τη μπάντα ήταν αναπόφευκτη.

Ας δώσουμε λίγο χρόνο να δούμε πως θα πάει η όλη φάση.

1 Like

μόνο αυτό άξιζε, κατά τα άλλα αδιάφορο εντελώς

1 Like

Το Garden of Shadows του '12 άφηνε υποσχέσεις, ήταν τίμιο. Το Triskaideka αδιάφορο και το τωρινό αστείο.

Κοινώς χωρίς Drenning δεν φαίνεται να πηγαίνουν πουθενά.

1 Like

Άχρωμο άγευστο τραγουδάκι

1 Like

Οπως ειπε και ενας φιλος μου και μαλλον εχει δικιο, το κομματι ειναι αποτελεσμα AI με prompts red shark και ολιγον In Dark Places. Μετριο στην καλυτερη

2 Likes

Ξεκίνησα να το ακούω, όντας επιφυλακτικός και υποψιασμένος για τα φωνητικά περισσότερο. Δε με κάνει ο άνθρωπος και δεν μπορώ να τον ακούσω. Για τη μουσική του τραγουδιού, δεν περίμενα κάτι άλλο από το γνώριμο ύφος, έστω κι αν αναπαράγουν ιδέες. Άλλωστε, οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι;

Υ.Γ. Μετά τη θρυλική τους, για μένα, συναυλία στο Ξυλουργείο στη Θεσσαλονίκη με τον Τοντ στα φωνητικά, που ήταν μία ονειρώδης βραδιά από κάθε άποψη κι απ’ όποια οπτική και να το δούμε, ο κάθε επόμενος στο μικρόφωνο έχει βαριά παπούτσια.

6 Likes

Δεν νομίζω να είναι ΑΙ. Το συγκεκριμένο τραγούδι το είχαν γράψει πριν αρκετό καιρό και μάλιστα το έχουν παίξει και live.

Γενικά κρατάμε μικρό καλάθι.

1 Like

παίδες, ας είμαστε απλοί. επειδή ο μυστίκ δούλεψε 3 χρόνια με τους γκλόρυ. τα κομμάτια που έβγαλε, θα ήταν - το νεο κρίμσον. απλά έφαγαν ξενέρα που είχε γράψει άλλος, όλο το δίσκο και προφανώς θα έπαιρνε τα φράγκα, όπως και άλλος πήρε τα φράγκα, από τα πρώτα.

πολύ απλά και με το χέρι στην καρδία όμως- τι προτιμάτε ? έναν τύπο που το έχει και καταφέρνει να θυμίσει πολύ το παρελθόν, η έναν καλό - αλλά στην πράξη “διαφορετικό” τραγουδιστή, που προσπαθεί τίμια, αλλά ΔΕΝ το πολυέχει λαίβ, και δισκογραφικά κάτι σαν χειρότερο αστρονόμικα ?

δυστυχώς όλο αυτό έχει να κάνει με εσωτερικές πολιτικές στο συγκρότημα και ποιος επηρεάζει τις αποφάσεις γιατί το έτερο ενεργό μέλος απλά είναι λίγο άφρομαν.

Και είμαι σίγουρος, οτι τα 2 που είχαν αρχικά και διαφήμιζαν, και στα οποία δοκίμασαν κι άλλον τραγουδιστή ενδιάμεσα, (βσκ μυστικ και όποιον έχει κάνει διασκευές) λογικά θα υπάρχουν και σε εναλλακτικές εκδοχές. Η ύδρα και τα Κύθηρα, είναι γραμμένα σίγουρα στα τελευταία 2 χρόνια.

Την φάση με τον Μυστίκ την είχα παρακολουθήσει αλλά κάπου το έχασα στη πορεία.

Είπες ότι δούλεψαν 3 χρόνια, και ότι ο Μυστίκ έγραψε ολόκληρο δίσκο. Υπάρχει περίπτωση να δούμε Μυστικ μόνο του ή με κάποιο άλλο project;;;

Είναι Μυστικ-ό.

2 Likes

Δεν θα το πω πουθενά

1 Like

o mystique που είχε μπει μαζί με κιθαρίστα στο γκρουπ, βσκ έγραψε - 9 νομίζω κομμάτια. και θα είχαν βγει σαν δίσκος αν δεν τα σπάγανε. μόλις τα σπάσανε, βγήκε και “ανακοίνωσε” σόλο καριέρα, την οποία και έβαλε στον πάγο πρόσφατα. Το υλικό είναι επιπέδου μεταξύ των 2 πρώτων CG. Κρίμα, γιατί θα είχαμε πάθει εγκεφαλικό οι παλιακοί. αλλά ας το βγάλει όποτε νιώσει οτι πρέπει.

1 Like

Θυμάμαι είχα πάθει εγκαφαλικό με κάτι δίλεπτα τρέιλερ στο youtube, φαντάσου τί θα παθαίναμε αν έβγαινε δίσκος ολόκληρος.

Φρέσκο δείγμα >
CRIMSON GLORY “Angel In My Nightmare” from Album CHASING THE HYDRA - BraveWords Records

1 Like

Μετριότατο και μιλάω με επιείκεια

2 Likes