Δυστυχώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν που και που.
Εντάξει και εμείς θα πιούμε τις μπύρες μας, θα κοπανηθούμε λίγο αλλά δεν μου φταίει ο διπλανός μου να tου τα σπάω!
Anyway πιστεύω και το συγκρότημα να κατάλαβε οτί το άτομο δεν είχε επαφή με τον πλανήτη και δεν είχε σχέση με εμάς.
Θεσ/νίκη πάντως δεν είχαμε κανένα απρόοπτο.
Το κοινό ήταν πιο χαλαρό από αυτά που διαβάζω σε σχέση με Αθήνα και το απόλυτο ξενέρωμα στο καπάκι μετά το τέλος της συναυλίας ο δισκοθέτης για να μην χάσει το κοινό που έφευγε μάλλον, το γύρισε αμέσως στην Disco 8O.
Aκόμα δεν μπορώ πως μπορεί να συνδυαστεί σε αυτό το μαγαζί Death Metal, Rock κτλ με την Disco[-X
Εγω πάντως πάντα θα πετύχω έναν βλάκα σε λαιβ.
Έναν βλάκα, και μια ομάδα ηλιθίων (γενικότερα δεν είμαι σνομπ άνθρωπος, αλήθεια) οι οποίοι θα μιλάνε ακατάπαυστα κατα την διάρκεια του λαιβ. Δεν μπορούν να καταλάβουν μερικοί ότι μερικά λάιβ έχουν άλλη κουλτούρα. Ας πούμε πιο ‘‘θεατρική’’. Δεν πας στο θεατρο και ξεκινας να μιλας με τον διπλανό σου κατα την διάρκεια της παράστασης. Έτσι πάει κι εδώ. Δεν γίνεται στα ήσυχα σημεία των κομματιών να βρίσκεις την ευκαιρία να πεις του κόσμου τις μαλακίες στον διπλανό σου γιατί εγώ έδωσα 30 ευρώ να δω τους Μογκβαι και όχι να μάθω γιατί μάλωσες με την κολλητή σου εξαιτίας ενός συνδυασμού facebook + σαββατοβραδου. Για σένα λέω κοπελιά. Ναι, MOGWAI τους λέγανε.
εμενα μου αρεσε ο αλλος (μιλαω για το λαιβ στο Κυτταρο) που ανεβηκε στην σκηνη,
φιλησε τον κιθαριστα, και μετα εκανε στειτζ νταιβινγκ με αποτελεσμα να χασει ολα τα
δοντια του…
Αλλα οντως, σε ολες τις συναυλιες ΠΑΝΤΑ υπαρχει ενα ΤΡΟΛΛ που θα σου σπαει τα
νευρα. Η ο γοριλας που κοπανιεται πανω σου εχει να κανει μπανιο ενα χρονο και βρωμαει
μουχλα, η ο μαω γαμαω τους εχω δει 5.00000000 φορες γιατι δεν παιζουν το μπλικ
(προσφατο παραδειγμα), η αυτος που φωναζει MAIDEN ρε μουνια !!!, μπορω να συν
εχισω, αλλα κατανταει βαρετο…
Και η αιώνια μορφή αυτουνού που ήρθε 5 λεπτά πριν αρχίσει το λάιβ, έφτασε μια σειρά πριν απο το κάγκελο και γεμάτος θράσος ζητάει να του δώσεις την θέση σου και να πας πιο πίσω.
Χαχαχαχαχαχα… Ε ρε, τι πινουν μερικοι?
Φωτό της προκοπής από το live της θεσσαλονίκης έχει βρει κανένας…? Γιατί πέρα από μερικά βίντεο στο γιουτουμπ δεν έχω βρει κάτι…
και στο ριπορτ του ροκινγκ έχει μόνο από της αθήνας…
Έβγαλα μερικές αν και δεν είναι της προκοπής γιατί είναι από το κινητό μου.
[B][B]Και 2 βιντεάκια που τράβηξα:[/B][/B]
ωραιος ρε Pepper :thumbup:
με καθυστέρηση αλλά παίζει να ήταν και το καλύτερο λάιβ έβερ…!!! :D:D:D
ρε γαμώτο τι χάλια φωτισμό μπορεί ναι έχει το κύτταρο…πάντα οι φώτο σκατά βγαίνουν…
ε λολ.