ίσως η πιο βαρετή μπάντα που έχω δει ποτέ. χασμουριόμουν κάθε 30 δευτερόλεπτα.
σόρρυ παιδιά, φιλότιμη προσπάθεια, αλλά αυτό το ποστοροκάκι χωρίς φωνητικά και καλά ατμοσφαιρικό και πίπες, είναι από την φύση του βαρετό. όσες μπάντες αξίζουν πραγματικά σε αυτό, είναι οι πιο γνωστές. παίζει ναναι και το μόνο ιδίωμα που ισχύει αυτό
Από τα σαπορτ οι tuber πολύ καλοί…θύμισαν αρκετά long distance calling σε μερικά σημεία… όσο για Sleepstream αν και με είχαν κάνει ιδιαίτερα καλή εντύπωση στην παρουσίαση του δίσκου, εχθές βαρέθηκα αρκετά…
Γες…δατ γουοζ μι… ήσουν πουθενά κοντά…?
Στο μπαρ τέρμα δεξιά στις σκάλες.
Το βινύλιο I,Vigilante έχει εξαντληθεί?Δεν είχα φράγκα για να το πάρω απο Invada κ τώρα βλέπω δεν υπάρχει πουθενά.(κ τώρα δεν έχω βέβαια αλλά θα δανειστώ/κλέψω μετά από το χθεσινό λάιβ:lol:)
Μόνο εδώ ([U]κλικ[/U]) το βρήκα…
Για το site δεν έχω άποψη περι αξιοπιστίας…
Πάντως καλύτερα η κουβέντα πάνω σε αυτό να συνεχιστεί στο τοπικ τους γιατί φεύγει λιγο :offtopic:
να συμπληρώσω κι εγώ όλους τους από πάνω, αθήνα τα πήρανε όλα και φύγανε στο χαλαρό, ίσως το live που άξιζε περισσότερο τα τελευταία 2 χρόνια, κύριε greaves φχαριστώ για την πένα σας <3
http://www.discogs.com/sell/list?release_id=2448817&ev=rb
Υπαρχει αλλά πρεπει να δωσεις κατι παραπάνω:)
Ρε τι τιμές είναι αυτές…? Λες σε καμία 5ετία να βγάλω και γω αυτα που εχω στο σφυρί…κρίση έχουμε…
Ελπίζουμε σε επανέκδοση:papas:
Μαζεψα καποια απο τα κομματια που αφησα μεσα στο κυταρρο, και γραφω τωρα ωστε να ξερει ο κοσμος.
Στις 8/3/2012 πραγματοποιηθηκε μια συγκλονηστικη συναυλια απο τους Crippled Black Phoenix. Πριν την εναρξη της, πολλες ηταν οι σκεψεις και οι προβληματισμοι. Θα ειναι καλος ο νεος τραγουδιστης; Μηπως ηρθαν και αυτοι για την αρπαχτη, οπως οι ακατανομαστοι; Τελικα, αξιζει να κραταει ακομα τους CBP ο Justin;
Αυτο που ακολουθησε στις σχεδον 3 ωρες που διαρκησε η συναυλια, ειναι δυσκολο να αποδωθει με γραπτο λογο. Ουτε να το δει η να το ακουσει κανεις. Επρεπε να εισαι εκει… Ολο το σχημα με αγαπη και ζεστασια, μας προσεφερε ολες αυτες τις υπεροχες αναμνησεις και συναισθηματα σε αυτες τις δυσκολες για πολλους μερες. Διχως δηθενισμο και υπεροπτικη προσεγγιση, μας προσεγγισαν και μας αγκαλιασαν σαν παλιους καλους φιλους. Κατι εξαιρετικα σπανιο πλεον… Οι CBP δεν χαρακτηριζοντε υπερμπαντα μονο απο την τεχνικη ποιοτητα των μελλων της. Ειναι τεραστιοι για ολα αυτα που μας προσεφεραν πριν λιγες μερες. Ελπιζω να τους ξαναδουμε συντομα. Τιμηστε τους οπως τιμησαν και εμας αυτοι.
Υγ. Μπραβο στη Catch the soap για την διοργανωση. Δεν θα το βλεπαμε αυτο με την παλαιοτερη διοργανωση σε καμια των περιπτωσεων.
Υγ2. Να’ναι καλα μια υπεροχη υπαρξηοπου ειχε προσεγγισει τους CBP σε συναυλια στο εξωτερικο και τους ειπε ποσο τους λατρευουμε εδω και ξαναηρθαν.
Υγ3. Οσοι καταφερνουν να γινοντε λιωμα απο μπυρες και πιθικιζουν σε συναυλιες κατα την διαρκεια της επιροης του αλκοολ, μπορουνε καλλιστα να πιθικιζουν και σπιτι τους.
Δεν ήμουν στο λάιβ γιατί νομάνη και γιατι τους έχω ξαναδεί 2 φορές (η πρώτη ήταν μέσα στα 3 καλύτερα λαιβ της ζωής μου) αλλά θέλω να σχολιάσω αυτό:
Είδα ένα βίντεο με κάτι τύπους που φωνάζανε μαλάκα κλπ, έχω να πω το εξής: άντε γαμηθείτε ζώα.
edit: αναφέρομαι σε αυτό www.youtube.com/watch?v=-IXVs8HHK8k
Πραγματικά αν φοβόμουν κάτι στο live της Θεσσαλονίκης είναι να έκανε την εμφάνιση του ένας τυπάς που είχε σκάσει μύτη και samsara blues experiment αλλά και Long Distance Calling και το μόνο που έκανε είναι να χτυπιέται στο κάγκελο και να ουρλιάζει σε άκυρες στιγμές… κάτι τέτοια μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρα live…
άλλο κάποιος να τρελαίνεται επειδή γουστάρει ένα λάιβ, άσχετα αν το κάνει λίγο αποτυχημένα :p, και άλλο κάποιοι να μαμάνε το λάιβ επειδή έχουν πιει λίγο παραπάνω, ή επειδή βρήκαν προσκλήσεις και ήρθαν να κάνουν τον χαβαλέ τους και να το παίξουν ιστορία… άποψη μου…
Αν κατάλαβα σωστά, δεν ήταν πολλοί αυτοί που ενόχλησαν. Θα έλεγα ότι ήταν ένας και μάλιστα μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος, ο οποίος πιθανότατα να μην γνώριζε την μπάντα και να ήταν και άσχετος με τα της συναυλίας. Με ενόχλησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι, μέσα στις διάφορες προσβολές, συμπεριέλαβε και μια εμπαικτική αναφορά στην καταγωγή της μπάντας. Αυτό, σε πολλές άλλες χώρες, θα το θεωρούσανε όλοι ευθύ ρατσισμό. Εμείς το περάσαμε στο ντούκου. Ευτυχώς, την τρίτη ή την τέταρτη φορά που ενόχλησε, δέχτηκε ένα ηχηρό γιουχάρισμα από όλη την αίθουσα και αποφάσισε να πάψει.
Σε αυτό μαζί σου… εγώ μιλάω γι αυτούς που το κάνουν μόνο και μόνο για να ακουστούν…να φανταστείς το παλικάρι που λέω ούρλιαζε ακόμα και ανάμεσα στο κυρίως live και στο encore που δεν έπαιζε μουσική…
ακούει υπερήχους αυτός ζωή να’χει…
το είπα και εγώ αυτό. ο τύπος ήταν απλά τραγικός. Δεν νομίζω ότι το περάσαμε στο ντούκου, απλά εκείνη την ώρα ξαφνιάζεσαι και αναρωτιέσαι τι λέει τώρα ο μ@@@@ς. Ήταν προφανές ότι ήταν χώμα. Το συνέχισε βέβαια το σπορ και όπως ήταν λογικό έφαγε κράξιμο.
Στο περιστατικό αυτό ήταν θεός ο τραγουδιστής που ενώ δεν καταλάβαινε τι έλεγε κανένας από το κοινό γυρνάει σε αυτούς που ήταν μπροστά στη σκηνή και λέει “Ι agree with them” :lol:
κραξιμο εφαγε.ξυλο γιατι δε τον δωσατε?
Μα πόσο Μ Α Λ Α Κ Α Σ μπορεί να είναι ο υπάνθρωπος(γιατί δεν μπορείς να τον αποκαλείς άνθρωπο):?
Σε κάτι τέτοιες φάσεις δεν μπορεί να επέμβει κανένας μπραβος-γορίλας?
Αυτοί για τι υπάρχουν στα μαγαζιά για ποζεριά?
Αξιωματικά. Πάντα πρέπει να υπάρχει ένας τουλάχιστον μαλάκας να σπάει τα @@ των υπολοίπων στα λαιβ.
ήμουν μπροστά από τον Demata και είχα χεστεί πάνω μου… τού’χε γυρίσει πέντε φορές το μάτι του τύπου…