Crippled Black Phoenix 8/3 Αθήνα - 9/3 Θεσσ

Ευτυχία

Απολυτως αληθεια.Το block 33 εμεινε τελευταιο και καταιδρωμενο.

ντάξει, χαλαρά καλύτερα γενέθλια:p μαγεία απλά.

Εντωμεταξύ ο μπασίστας είναι ο τραγουδιστής σε 20-25 χρόνια…

Η φωνή του στην αρχή να πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε, αλλά όσο κυλούσε το live τόσο καλύτερη μ ακουγόταν…

Τραγικό όμως το γεγονός με τα μερτσαντάιζ…δεν γίνεται ρε φίλε να τα στέλνεις όλα κάτω… μοίρασε τα δλδ να μείνουν για όλους…

Αφού ο μπασίστας είναι ο πατέρας του τραγουδιστή :stuck_out_tongue:

τιιιιιι…?:o

εγώ γιατί είχα μείνει σε αυτόν που είναι και στον δίσκο…?

Nαι για τον τραγουδιστή, στις ψηλές και όπου είχε δυναμικά σημεία ήταν καλός. Στα σημεία/τραγούδια που είχε χαμηλές και ήθελε feeling, Floyd-ίλα, αλητεία, ήταν έξω από τα νερά του (π.χ. στο Whissendine, δεεεν…). Βέβαια το παλικάρι χθες ήρθε στη μπάντα συν του ότι τα τραγούδια δεν γράφτηκαν με βάση τη φωνή του.
Αν δεν ήταν πατέρας του ο μπασίστας δεν θα του έδινα και πολλές πιθανότητες να μείνει:p. Όχι τίποτ’άλλο αλλά μέχρι τώρα οι CBP δεν έδιναν ιδιαίτερα έμφαση στη φωνητική ερμηνεία.

Άνετα θα έπαιζε πάντως τον ρόλο του νεαρού David Bowie σε βιογραφική ταινία…:stuck_out_tongue:

Άνετα όμως! Και η πληκτρού θύμιζε κάπως την ηθοποιό Kristen Stewart:p (άσχετο)

ΝΑΙ!Και κόντευα να σκάσω προσπαθώντας να δω ποια διάολο μου θυμίζει!!

Για την ιστορία, σε μας είπαν ότι ο Matt κατέληξε στη μπάντα αφού κάθησε και ηχογράφησε μόνος του τα φωνητικα στα κομμάτια των crippled, και έδωσε το CD στον πατέρα του ο οποίος το μετέφερε στους υπόλοιπους, κάτι που τελικά έγινε σε κομβική χρονική στιγμή αφού μόλις είχε φύγει ο Volk.

τα χετε λιώσει τα twilight βλέπω… :stuck_out_tongue:

Φοβερό live χθες.
Για άλλη συναυλία ήταν να πάω αλλά στο ‘90 το άλλαξα και πήγα στους CBP και δεν με χάλασε καόλου :slight_smile:
O ήχος και εμένα μου φάνηκε ανέλπιστα καλός(μπροστά αριστερά στην σκηνή).
Πίσω προς το μπαρ ήταν ψιλοχάλια.
Ο παππούς-μπασίστας όλα τα λεφτά!
Όλο με μια μπύρα και ένα τσιγάρο στο χέρ ι:lol:.
Τα φωνητικά αρκετά καλά.
Και η πληκτρού επίσης τα έδωσε όλα.
Αυτό που μου άρεσε είναι οτι όλο το συγκρότημα χτυπιόταν μέχρι και ο πληκτράς όταν δεν έπαιζε κοπανιόταν μόνος του!
Έπαιξαν 2.20’ περίπου, μιά χαρά

Όπως τα είπατε όλοι είναι, και όπως τα είπα με μια λέξη χθες όταν γύρισα… Ευτυχία…δεν έχω κάτι άλλο να πω.Τέλεια όλα

τσιρς σε eNick :!: και έχω την αίσθηση πως ο χόκαμ ήταν συνέχεια δίπλα μου αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Σιγά που ήσουν και μετριοπαθής, μια χαρά μεγαλόστομος και υπερβολικός ήσουν, καλά έκανες όμως εφόσον σου άρεσε τόσο πολύ. Ήταν μια πολύ καλή συναυλία η προχτεσινή, αλλά δεν είδαμε και τους Rolling Stones στο κλαμπάκι της γειτονιάς πριν γίνουν γνωστοί, ας χαλαρώσουμε λίγο.

Συγχαρητήρια για το ότι απαντήσατε στο παράπονο του φίλου, πόσω μάλλον με τόσο ευγενικό τρόπο ο οποίος δείχνει ειλικρινές ενδιαφέρον. Η εταιρία σας κάνει πάντα πολύ καλές διοργανώσεις και με μένα προσωπικά κάποιες φορές μπορεί να συμβεί να αμφιταλατεύομαι να πάω σε μια συναυλία και τελικά να πηγαίνω επειδή τη διοργανώνετε εσείς που ξέρω ότι με σέβεστε σαν ακροατή και σαν πελάτη. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι και να έχετε επιτυχίες. Επίσης, μπράβο για τις τιμές στο merch, 10 ευρώ τα μπλουζάκια, μια χαρά, τόσο θα έπρεπε να έχουν και όχι κάτι απατεωνίστικα 20ευρα και 30ευρα που έχουμε δει κατά καιρούς.

δεν ξέρω αν έφταιγε η έκσταση λόγω λάιβ, αλλά την αγάπησα την τύπιισα… :smiley:

Το ξέρω! Αυτοσαρκαζμός!

Κοίτα είναι μεγάλη κουβέντα αυτή. Άλλος μπορεί να θεωρεί καλύτερη συναυλία που έχει πάει τους 60χρονους AC/DC στην εκατοστή στάση του τουρ τους που είδε από απόσταση 200 μέτρων (φλεημ ον), άλλος μπορεί να θεωρεί τους Crippled Black Phoenix επειδή λατρεύει τα κομμάτια τους και η εμφάνισή τους για τα δικά του γούστα ήταν η καλύτερη δυνατή. Άλλος μπορεί να θεωρεί ότι έχει πάει σε πολύ καλύτερα μικρά λαηβ επειδή δεν τρελάθηκε με τον τραγουδιστή, το σετλιστ κ.ο.κ.

Όπως και να 'χει, αν υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να χαλαρώσουμε. Η μουσική είναι συναισθήματα, όχι λογική. Ας είμαστε εδώ τουλάχιστο γραφικοί!

Όπως τους φανταζόμουνε οι C.B.P. Με πολύ καλό ήχο (αν και η ένταση ήταν όντως λίιιγο ενοχλητική κάποιες φορές), ωραίο set- list (βασικά ό,τι και να έπαιζαν θα γούσταρα) και γενικά χαλαρό κλίμα, πολύ οικεία κι έτσι. Μακριά από rock star- ιλίκια. Γούσταρα που παίξαν και ‘‘Bella ciao’’/’‘El pueblo unido jamas sera vencido’’, έγινε χορός με κέφι εκεί. Το είχαν πάρα πολύ ό,τι και να έπαιζαν. Και τις χαλαρές στιγμές και τις πιο δυνατές. Επίσης η πλητρού πόσο μορφάρα! Ζήλεψα που στην Αθήνα παίξανε ‘‘Time of ye life/Born for nothing/Paranoid arm of narcoleptic empire’’, αλλά ΟΚ, είμαστε και disco εδώ στη Σαλονίκη, τι να κάνουμε. #-o Τουλάχιστον εδώ παίξανε και ‘‘Whissendine’’. :stuck_out_tongue:

Μολις γυρισα καβαλα και ακομα χαμογελάω σαν χαζος…
Αξέχαστο live!!!
Hχος πολυ καλο, μπαντα σε τρελη φορμα,setlist οπως επρεπε να γαμαει (νομιζω καπου 2μηση ωρες ασταμάτητα… αν παιζαν και το Time of Ye Life / Born for Nothing… θα ηταν 3ωρακη), μέτριος κοσμος προς το τελος ανέβηκε ομως(θέλοντας και μη)… :stuck_out_tongue:

ααα
ερωτευτηκα Miriam!!! <3 :oops:

ΑΑΑΑ
ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΗΣΑΣΤΕ ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!!!
ΜΟΝΟ 3 ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΦΗΣΑΤΕ!!! :blow:

Πάρα πολύ καλό το λάιβ,δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με τους φίλους πιο πάνω.Δεν είχα επαφή με την μπάντα,είχα κατεβάσει τα 2 τελευταία άλμπουμς,αλλά ήταν συγκλονιστική εμφάνιση.Ο τραγουδιστής κ εμένα στην αρχή δεν μου έκατσε καλά αλλά όσο συνέχιζε πιστεύω οτι κ ξεπέρασε το όποιο τρακ είχε αλλά κ έδεσε με το υλικό.Γενικά έχασε όποιος μπορούσε να έρθει αλλά δεν το έκανε.
Κ κάτι άλλο.Πόσο μαλάκες είστε μερικοί ώστε να γελάτε,να φωνάζετε κ γενικά να σπάτε τα αρχίδια των υπολοίπων?Αν θέλεις ρε μαλάκα να σουρώσεις κ να γίνεις σκατά πάνε κάπου αλλού,κ εγώ πλήρωσα εισητήριο κ απαιτώ να ευχαριστηθώ το λάιβ.
Επίσης να μην ξεχάσω να αναφερθώ στα 2 εγχώρια συγκροτήματα που άνοιξαν για τους CBP τα οποία έκαναν πολύ καλή δουλειά.Οι Tuber με το groovy instrumental rock κ οι Sleepstream με πιο μελαγχολικούς ήχους,χρησιμοποιώντας βιολί κ βιολοντσέλο παρακαλώ!!

@Radical μάλλον πρέπει να ήσουν ο ψηλός με την ζακέτα κ το μούσι στο σταντ μπροστά από τον ηχολήπτη.