Στο ρηβιου ήμουν μετριοπαθής. Αφήσαμε τα κοκαλάκια μας στο Κύτταρο… Βασικά, οκ, τι να πει κανείς γι’ αυτά που είδαμε…
Δε το περιμέναμε να τα σπάσουν τόσο…Πορώθηκαν με το κοινό και λογικό είναι αφού δημιούργησαν τέτοια ατμόσφαιρα που λίγα συγκροτήματα μπορούν να δημιουργήσουν.Είναι εμφανείς οι επιρροές από Floyd, και αυτό είναι ένα μεγάλο θετικό για κάθε μπάντα που έχει επηρεαστεί από τους τριμέγιστους…
Άντε να δούμε κι εμείς σήμερα! Ελπίζω να μην είμαστε φλώροι και να τους κρατήσουμε πάνω από δύο ώρες. :!:
Δεν ξέρουμε αν οι λέξεις είναι αρκετές για να περιγράψουν την εκπληκτική almost 3ωρη live εμφάνιση των Crippled Black Phoenix στην Αθήνα…
Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που ήσασταν εκεί, μα πάνω απ’ όλα τους Crippled Black Phoenix για τις μαγευτικές, δυνατές στιγμές διαρκείας που μας χάρισαν!
Αγαπητέ gatheringwild αρχικά λυπούμαστε πάρα πολύ γι’ αυτή τη ανεπίτρεπτη συμπεριφορά την οποία αναγκάστηκες να υποστείς!
Να επιβεβαιώσουμε την εικασία σου ότι ναι, οι συγκεκριμένοι είχαν προσληφθεί από το μαγαζί και όχι από την διοργάνωση.
Δεν μας έχει ξανά τύχει κάτι ανάλογο και δυστυχώς δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι πρέπει να ξέρουμε το ποιόν και τον χαρακτήρα του κάθε υπαλλήλου του μαγαζιού εξ’ αρχής και μιας και έχουμε να συνεργαστούμε με τον εν λόγο χώρο από το 2009, καταλαβαίνεις ότι ήταν αδύνατον να προβλέψουμε. Φυσικά δεν αποποιούμαστε το μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί και οπωσδήποτε θα λάβουμε τα μέτρα μας στο μέλλον.
Γιατί είμαστε απεριόριστα ενάντια -όσο δεν πάει- στον τραμπουκισμό και τέτοιες λέξεις σε καμία απολύτως των περιπτώσεων δεν πρέπει να συνυφάζονται με την CTS Productions αλλά ούτε και με τους Crippled Black Phoenix.
Και πάλι συγνώμη…
απλά μακάρι να ήμουν μπροστά στο περιστατικό, δεν περιγράφω άλλο…
Δε χρειαζεται να μου ζητας συγνωμη. Δεν παρεξηγηθηκα σε καμια περιπτωση με εσας. Απλα προσπαθηστε στο μελλον να κανετε οτι μπορειτε για να μην επαναληφθουν τετοιες συμπεριφορες. Γιατι μπορει στη θεση μου να ηταν καποιος αλλος αφηρημενος και να ειχε φαει και καμια ψιλη χωρις λογο.
μπουζουκόβιος με κόκκινο καρό ανοιχτό πουκάμισο αν δεν κάνω λάθος, άσπρο φανελάκι από μέσα και χρυσή καδένα; λέμε τον ίδιο;
Για γέλια άμα ήταν ο ξυρισμένος πορτιέρης… Μάλλον θα λέει τον παπαγάλο και τον άλλο που δεν τον θυμάμαι και πολύ…
Ωραία συναύλια αλλά με κούρασε λίγο το 20λέπτο στο τέλος γιατί μου πήραν λίγο τα αυτιά οι κιθάρες καθώς ήταν πολύ δυνατά απο ένα σημείο και μετά… Όποιος δεν καταφέρει να πάει ας μου στείλει pm γιατί έχω κάτι καλό να του δώσω… Νομίζω απο το The Brain/Poznan και μετά γιατί είμαι …
για κάτι τέτοιους τύπους χρειάζεται ένα γερό ντου κατά την [B]έξοδο[/B] από το live να τους βάλεις τις χρυσές καδένες στον κ***, να δω αν θα ξαναπατήσουν σε τέτοια lives… Τσαλίκης και πολύς τους είναι…
2 hours left…
σας ηρθα σαλονικα… αντε παμε μωρή αρρώστια cbp!!!
chears σε ολους απο τωρα…
Ξενερωσα τη ζωη μου με αυτα που διαβασα καθως ειχα την ατυχια να μην μπορω να παω.
Πιστευω βεβαια οτι θα ξαναρθουν καποια στιγμη και θα μπορεσω να τους απολαυσω.
Καλα να περασετε οσοι πατε σημερα.
Να πω και εγω δυο λογια για το ποσο γαμησαν χθες οι CBP.Δεν θα ειμαι καθολου αντικειμενικος,ουτε θελω να ειμαι,μιας και μιλαμε για μια απο τις 5-6 αγαπημενες μου μπαντες!
Τους περιμενα με πολυ μεγαλη ανυπομονησια,μιας και ηταν η πρωτη φορα που θα τους εβλεπα.Δυστυχως εχασα το πρωτο κομματι,κατι που με ξενερωσε ιδιαιτερα,μιας και το θεωρω το καλυτερο τραγουδι απο τον καινουριο δισκο.Δεν πειραζει.Με αποζημιωσαν με ολο το υπολοιπο λαιβ.
Χαμογελο μεχρι τα αυτια σε ολη την διαρκεια και απιστευτο τρυπαρισμα.Δεν βαρεθηκα ουτε μια στιγμη.Η μπαντα σε απιστευτα κεφια και η αποδοση φανταστικη.Μεγαλοι παιχταραδες!Ο νεος τραγουδιστης πολυ καλος και καμια επαφη με τα βιντεακια.Εδειχνε και αυτος να το γουσταρει παρα πολυ το λαιβ.Ο Greaves κλασσικα θεος και φοβερος τυπας,ενω και τα υπολοιπα μελη της μπαντας απιστευτα.Το σετλιστ ικανοποιητικοτατο,με εμφαση στο I,Vigilante και Mankind.Βεβαια δεν θα με χαλαγε να επαιζαν αλλο ενα τριωρο ή να ακουγαμε συνολικα ολη την δισκογραφια τους,αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας :p.Αξιοι που τραβηξαν τοσο πολυ την εμφανιση τους!
Οσον αφορα την επαναστατικοτητα που εδειξε η μπαντα,και με το πανο απο πισω να γραφει Rise Up And Fight,καθως και με τα λογια του Greaves και την υποστηριξη του στο προσωπο μας,μονο ως θετικο μπορει να το δει καποιος.Νομιζω ειναι κατι που πραγματικα πιστευει η μπαντα και δεν το κανει για λογους ποζεριας ή για να πουλησει επανασταση κλπ.Προσωπικα μου αρεσε αρκετα αυτη η κινηση.
[SPOILER]Το μονο αρνητικο της χθεσινης βραδιας,η ασχημη συμπεριφορα των ηλιθιων μπραβων προς τον gatheringwild,οι οποιοι μαλλον ειναι τοσο γκασμαδες που δεν καταλαβαν οτι ειχε εισητηριο.Δυστυχως η ταγαμαωολα συμπεριφορα και τα μπραβιλικια δεν λειπουν απο κανενα χωρο.Σκατα στις μουρες και αυτων και του ιδιοκτητη τους.[/SPOILER]
Μονο αγαπη και CBP!
:lol:
“Με τη μία γίνεται κατανοητό ότι δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Matt Simpkin, ο οποίος ταιριάζει στους Crippled Black Phoenix και είναι περισσότερο «τραγουδιστής» από τον Volk. Βέβαια στα χαμηλά, εκεί όπου μας μουρμούριζε με την υπέροχη χροιά του ο Volk, έχανε λίγο. Εξάλλου, τα τραγούδια δεν είχαν γραφτεί για τη φωνή του εξαρχής. Ωστόσο, όταν ανέβαιναν οι τόνοι μπορώ να πω ότι ξεπέρναγε τον προκάτοχό του, ενώ κάποιες στιγμές που έδινε και λίγο δική του ταυτότητα στα κομμάτια βρέθηκα να σκέφτομαι ότι ο Greaves θα μπορέσει να κάνει πολύ ωραία πράγματα μαζί του.”
Ρε με αυτό συμφωνώ απόλυτα. Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ. Στα χαμηλά ο Volk ήταν καλός και η χροιά του κατάλληλη και γενικά είχα συνδυάσει τον τρόπο που τραγούδαγε με τους cbp. Ο καινούργιος έχει αντικειμενικά πολύ καλύτερη φωνή και αν τελικά ο Justin θελήσει να κάνει δίσκο μαζί του θα βγει όμορφο αποτέλεσμα.
Βέβαια, στο στυλ o Matt δεν ταιριάζει και τόσο. Είχε ένα αέρα ροκ σταρ (ο τρόπος που έπιανε το μικρόφωνο, έπινε και μπυρίτσες κλπ ---- έχει και πατέρα τρελό πρεζάκι ).
Βέβαια και ο Volk ήταν κάπως απόμακρος και μου την έσπαγε λίγο σε αυτό. Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι ο Justin είναι οι cbp, με στεναχωρεί το γεγονός ότι τον κρεμάνε άτομα συνέχεια, γιατί δεν του αξίζει, αλλά επειδή είναι ο Justin στο τέλος βρίσκει μια λύση για όλα τα προβλήματα και όλες τις αναποδιές.
Χτες μου άρεσε πολύ η συμμετοχή του κόσμου στα τραγούδια. Αν ελείπαν και τα ζώα που λέγαν π@π@ριες όλη την ώρα, θα ήταν όλα φανταστικά. Μα τι μαλάκας αυτός που έλεγε στην μπάντα κωλοάγγλοι και “Είσαι μαλάκας” στο συγκρότημα. Ψόφο αργό και βασανιστικό του εύχομαι. Ο Karl είχε εκνευριστεί πολύ κάποια στιγμή και με το δίκιο του.
Και να φανερωθεί τώρα ο θεούλης που ανέβηκε στη σκηνή για crowd surfing Με είχε πιάσει νευρικό μετά την θεϊκή πτώση και δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω :lol:
Ο θεουλης πηγε κι εκανε stagedive στο we forgotten who we are, μεγαλες στιγμες:lol:
Φοβερη η συναυλια, οντως χρειαζοταν να ειχες παει ξεκουραστος! Ο Demata (κιθαριστας) ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ πραγματικα, τον ειχα μπροστα μου και χαζευα… Κι ο καινουριος τραγουδιστης παρα παρα πολυ καλος, δεν το περιμενα…
Μοναδικο “παραπονο” οτι δεν παιξαν το Faced with complete failure… Αλλά νταξ, δε νομιζω οτι αντεχαν κι αλλο:lol:
To έχω γράψει και θα το ξαναγράψω: η μεγαλύτερη μικρή μπάντα του κόσμου! 'Nough said for the time being.-
Πάλι μας πήραν τα μυαλά και στο μικρό βόρειο χωριό μας.
Λιγότερη ώρα από Αθήνα και σίγουρα χειρότερο ήχο,αλλά και πάλι το λάηβ ήταν δυναμίτης.
ΟΟΟΟ…οοΟοοο…οοο…ο…οοοοο.οοο (χ50)
Xαχαχα, πραγματικά πόσες φορές το τραγουδήσαμε:p
Γιατί ρε δεν σου άρεσε ο ήχος, ήταν ανέλπιστα καλός. Γενικά το Eightball έχει βελτιωθεί πολύ σε αυτό. Χειρότερο το Block33 πλέον.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συναλυία!!!Τρομερό κέφι από την μπάντα και νομίζω είμασταν πολύ ένθερμοι και εμείς!
Πάντως ΚΑΜΙΑ σχέση αυτή η συναλία με του 2009,τότε ήταν πιο ατμοσφαιρικά,πιο οικογενειακά.Σήμερα ήταν φουλ ξεσηκωτικοί και με ενέργεια
Αντε να μας ξανάρθουν πολύ σύντομα ελπίζω
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Ι
Πόσο τεράστια μπάντα ρε πούστη μου…τρομερό λάιβ, σίγουρα το καλύτερο της χρονιάς… Το αίσθημα να τραγουδάς αγκαλιά με τον greaves είναι απερίγραπτο… Αν είχαμε την διάρκεια της αθήνας και λίγο καλύτερο ήχο στη φωνή θα ήταν το καλύτερο λάιβ της ζωής μου…
Επίσης αν κάποιος σουφρωσε ένα από τα τρία συνολικά μπλουζάκια από το σταντ μπροστά από τον ηχοληπτη ας πει τουλάχιστον ένα ευχαριστώ που του το πλήρωσα…
αυτα για την ώρα…από αύριο περισσότερα που θα συνέλθω…
Έχει βελτιωθεί ΠΟΛΥ όντως,δεν αντιλέγω,αλλά απορώ πότε θα μάθουν οι ηχολήπτες ότι το να παίζεις στο 11 δεν κάνει πιο γαμάτη τη μπάντα?Τεσπα…!Ήμασταν κάτω απ τη δεξιά πλευρά του PA και τρώγαμε όλες τις κακές συχνότητες.Έπρεπε να κλείνω τα αυτιά για να ακούω καθαρά τις μελωδίες.Στα 4-5 πρώτα κομμάτια ήταν εκπληκτικός ο ήχος πάντως.Μετά άρχισε να χαλάει.