Εγω ενα εχω να πω! Να με εχει πιασει ο Justin και να τραγουδαμε! Παρα πολυ καλη συναυλια!
Ο Matt στα φωνητικα εκανε παρα πολυ καλη δουλεια! Δεν φαινοταν τοσο η απουσια του Joe Volk… Το κοινο πολυ καλο, τουλαχιστον στις πρωτες σειρες π ημουνα εγω!
Αν δειτε βιντεακια απο προσφατες συναυλιες φαινεται η διαφορα με την Αθηνα…
Αντε καλο κουραγιο στη Θεσσαλονικη!
Σχεδον 3 ωρες και δεν θα ειχα προβλημα να παιζανε κι αλλο!
Σχετικα με το live μπορω να πω οτι ηταν φανταστικοι οι cbp. Τρελη ενεργεια οι ανθρωποι και το τραβηξαν και γουσταραμε ολοι απιστευτα. Αν και με χαλασε λιγακι ο ηχος. Μου φανηκε πιο σκληρος απ’οτι θα ηθελα. Παντως η μπαντα τα διελυσε ολα. Οσοι το σκεφτεστε ακομα εκει πανω σταματηστε να το σκεφτεστε και πηγαιντε. Αμα ειχαμε τα λεφτα θα ανεβαιναμε να τους ξαναδουμε.
Βεβαια εγω θα σταθω σε ενα αλλο γεγονος που μου ετυχε με τους 2 γοριλες απ’εξω. Επειδη λοιπον βιαζομουν να μπω δεν εδωσα πολυ σημασια μιας και δεν καταλαβα οτι ηταν μπραβοι του μαγαζιου. Ειδικα ο ξανθος παρα τη διαπλαση του πιο πολυ για τυπο που σε πλησιαζει να σου πουλησει γυαλια μου φανηκε. Ετσι λοιπον οπως πηγαινα να μπω αυτοι οι 2 ηλιθιοι παρακολουθουσαν τον καυγα απο απεναντι και ειχαν ξεχασει το “ποστο” τους. Παω κι εγω να μπω και μας (ακου εκει) σφυριζει ο τυπας. Ετσι κι εγω υποτιθεται οτι επρεπε να καταλαβω πως ειναι μπραβος. Ενω υπηρχαν ηδη ατομα μεσα στα εισητηρια τους οποιους ειχα δει. Τελος παντων μας πιανει και μας λεει και καλα “εισητηρια”? Εγω νομιζα οτι ηθελε να μας πουλησει κανενα ξερω γω η τελος παντων δεν καταλαβα καλα πανω στη βιασυνη μου. Του λεω εχουμε, το βγαζω απο την τσεπη αλλα δεν του το δινω γιατι λεω θα μου το αρπαξει και θα φυγει ο κοκεμπορας.
Ε και καθως μπαινω στην εισοδο, ενω ειχα δειξει το εισητηριο στα παιδια μεσα, με αρπαζει ο ενας γοριλας απο το ενα χερι και ο αλλος απο το αλλο και αρχιζουν κατι πιπες σε φαση “τι νομιζεις οτι κανεις ρε μαλακα”, “ποιος νομιζεις οτι εισαι”, “θα σε γαμησουμε” και κατι τετοια. Εγω ακομα δεν ειχα καταλαβει και λεω τι εγινε, παρεξηγηθηκε ο μαλακας που δεν ψωνισα την κοκα του?
Στο τελος μου αρχισε και τις μπατσικες ερωτησεις, του τυπου τι εχεις εκει ρε μαλακα? Αναφερομενος στην τσεπη μου. Επρεπε σχεδον να τις φαω για να τον ρωτησω αν ειναι του μαγαζιου και να μου απαντησει “ναι ρε μαλακα του μαγαζιου ειμαι”. Μια παρενθεση, ειχαν δει το εισητηριο μου μιας και το εβγαλα με το που μπηκα μεσα και το εδειξα στα παιδια εκει. Οι τυποι απλα και μονο για την καυλα τους θεωρησαν ωραιο να με τραμπουκισουν μιας και ειμαι αρκετα μικροσωμος και ηξεραν οτι ουτε η μυτη τους δε θα ανοιγε.
Μετα λοιπον απο αυτο το περιστατικο αρχισα να αναρωτιεμαι ποσο υποκριτικο ειναι να ειμαι σε μια συναυλια που ο αλλος μου “πουλαγε επανασταση” ( και δεν το λεω με κακη εννοια, ισα ισα μ’αρεσε) ενω απ’εξω κοντεψα να τις φαω επειδη ετσι καυλωσε στους μπραβους. Και εννοειται οτι η μπαντα ουτε που ειχε ιδεα τι τρεχει αλλα εμενα προσωπικα μου ξινισε ολη η συναυλια για αυτο τον λογο.
Σε οποιο μαγαζι και να πας, ειτε ειναι σκατοκλαμπ στην παραλιακη ειτε “συναυλιακος χωρος” που πουλαει “εναλλακτικοτητα” και τετοιες μαλακιες, τα αφεντικα τους ειναι τα ιδια, οι μπραβοι τους επισης. Η μονη λυση ειναι σιγα σιγα να αρχισουμε να φευγουμε απο τετοιους χωρους και να φτιαχνουμε πιο “ελευθερους” οπου τετοιες πρακτικες δε θα εχουν θεση. Φανταζομαι οτι ειχαν προσληφθει απο το μαγαζι, παντως επειδη και οι διοργανωτες εχουν ευθυνη, καλο θα ηταν να υπαρχει καποια συννενοηση πριν τις συναυλιες ωστε ειτε να πιεζουν τα μαγαζια να προσλαμβανουν ανθρωπους στην πορτα και οχι πιθηκους, η να προσπαθησουν να τους κανουν ανθρωπους.
με αυτά που διαβάζω έχω ήδη αρχίσει να τρελαίνομαι για το βράδυ…:yahoo:
ελπίζω να έχουν κρατήσει στοκ στα μπλουζάκια…θα ναι μαλακία να τα έβγαλαν όλα εχθές…τα σχέδια τουλάχιστον αξίζουν…? Γιατί αν στηρίζονται στο αρτγουορκ του mankind δεν ξέρω κατά πόσο θα με αρέσουν…
όσο για το 8μπολ μην κάνει καμιά μαλακία για το ντίσκο πάρτι γιατί θα γίνει χαμός…:x
περιττό να προσθέσω ότι σήμερα στο σχολείο νόμισαν ότι με χτύπησε νοητηική υστέρηση γιατι ήμουν ακριβώς έτσι —> και δεν απαντούσα σε τίποτα.
Έχω μείνει άφωνη λοιπόν από τα χθεσίνά όπως είπα και το βράδυ, καλησπέρα σας και τυχεροί όσοι πήραν την απόφαση να τους δουν και σήμερα.
Θα σε στεναχωρησω και θα σε ενημερωσω, με πονο καρδιας, οτι ο λοβλαητ ανακοινωσε πως:
ΣΑΛΟΝΙΚΑΑΑΑΑΑ!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ CRIPPLED BLACK PHOENIX ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΕΣ!! (Ω ΝΑΙΙΙΙΙ!!!)ΚΑΝΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ 2ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ!!!ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!
– TUBER : 20.40 - 21.10
– SLEEPSTREAM : 21.15 - 21.45
– CRIPPLED BLACK PHOENIX : 22.00 - 00.00 ??? ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ 8BALL…
οποτες μονο με πολυ κοσμο και μετα απο πολλες μπυρες θα παιξουν πανω από 2ωρο. Κατι 2 ωρες και 45’ που ακουω απο αθηναιους, το κοβω δυσκολο να πιασουμε (βεβαια εμεις θα εχουμε και σαππορτς)
Άμα παιχτεί μαλακία για το καγκουροπάρτυ του έχει να πέσει τρελό βρίσιμο.
Γαμώτο δεν ήθελα σαππόρτ πάντως, πρέπει να πάμε νωρίς να βρούμε μερτς(βλάκες αθηναίοι αχόρταγοι), θα παίξουν οι φοίνιξ 2 ώρες τουλάχιστον, ε και με τα σαππόρτ πάει πολύ.
Μεγάλη συναυλία χτες! Δεν τους ήξερα την προηγούμενη φορά που είχαν έρθει και περίμενα πως και πως αυτό το live. Τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ό,τι περίμενα γιατί και εγώ δεν κρύβω ότι είχα κάποιες επιφυλάξεις για το νέο τραγουδιστή.
Αυτός ήταν σχεδόν δίπλα μου στο ξεκίνημα της συναυλίας και πριν περάσουν 15 δευτερόλεπτα στο πρώτο κομμάτι κάνει " τι μαλακίες είναι αυτές?? εγω ήρθα να ακούσω rock. 40 χρόνια ακούω rock" Και άρχισε να βρίζει και μετα από 1 λέπτο στο δεύτερο κομμάτι χτυπιόταν σαν να είναι ο μεγαλύτερος fan των CBP…