Crippled Black Phoenix 8/3 Αθήνα - 9/3 Θεσσ

Όσοι θέλουν να δουν και μπάλα και CBP προλαβαίνουν γιατί το live θα ξεκινήσει αφού τελειώσει ο αγώνας (δλδ 21:00 πόρτες και το live στις 22:00) και θα παίξουν λέει τουλάχιστον 2 ώρες :slight_smile:

εντάξει δεν περίμενα να ενθουσιαστώ απο τον τραγουδιστή αλλα θα δουμε…
η αίσθηση αυτη των “ψυχολογικών προβλημάτων” :stuck_out_tongue: που έβγαζε η φωνη του Volk που ισα ισα ακουγόταν εχει χαθεί… :’(

δεν τα θελω τοσο δυνατά να φωνητικά!!! :evil:

Αυτό… και το mankind πιστεύω είναι η καλύτερη δουλεία τους από την άποψη φωνητικών…παίζει ρόλο και το ότι έχουμε συνδέσει τα τραγούδια με μια συγκεκριμένη φωνή…πάντως δεν θέλω να σχηματίσω άποψη από βιντεάκια στο γιουτουμπ…Όσο να ναι δεν είναι και τέλεια ποιότητα…πολύ μικροφωνισμό άκουσα…

Συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος…

εμενα πάλι γιατι μου άρεσε σε μεγάλο βαθμό? :Ρ

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ :’)

Περιμένω κάτι πολύ μεγάλο σήμερα. Και είμαι σχεδον σίγουρη πως θα ρθει.

See you there!

Μη φοβάσαι, δε θα είσαι μόνος σου σήμερα :stuck_out_tongue: και ώστε έτσι, το παίζεις φίλος [-X

Περιμένουμε εντυπώσεις το βράδυ…και που στε, μην τελειώστε όλα τα μπλουζάκια…τα έξτρα λαρτζ δλδ…για τα υπόλοιπα κλάιν…

Και μέδιουμ, και τα σιντιά.

α, και σετλιστ σε ΣΠΟΙΛΕΡ ε. μόνο διάρκεια θέλομε, που μάλλον την ξέρουμε από τώρα.

[SPOILER]Νταξ… Ό,τι και να πω…[/SPOILER]

οι θεσσαλονικείς δεν εχετε ιδέα τι θα δείτε αύριο. Για το λαηβ θα χρειαστείτε πολλά ηρεμιστικά και κάποιον να σας γυρίσει σπίτι.
ΓΙα περίπου 3 :!: ώρες μάζευα το στόμα μου από τα πατώματα. Θα προσπαθήσω για μισο λεπτο να συγκεντρωθω και να δωσω πληροφοριες.

Το σετλιστ κατι παραπανω από ικανοποιητικό, ίσως ιδανικό θα έλεγα με εκπληξεις κιόλας.
Όλα τα κομμάτια κλάσεις ανώτερα από το δίσκο.
Μην τυχόν και κράξετε τον καινούριο, ο τύπος ανταπεξέρχεται πλήρως και αγκαλιάζει τα κομμάτια, προσωπικά στηρίζω πολύ. (και ίσως πουν και σε εσας την ιστορία για το πως κατέληξε στη μπάντα :Ρ)
Ο ήχος ο πιο καθαρος και ο καλύτερος που έχω ακούσει μέσα στο κύτταρο, αλλα και γενικότερα πάρα πολύ καλός.
Γενικά δεν υπάρχουν λόγια, είχα μείνει κι ΄εχω ακόμη ένα ηλίθιο χαμόγελο στη μούρη.
Αποκορύφωμα ο Graves να κατεβαίνει στο κοινό και να παίζει και να τραγουδάει στο κομμάτι burnt raynolds
Τιμες merch, ότι έμεινε μάλλον:
-μπλουζάκια (από το Ape): 10 ευρώ
βυνίλια: 20 ευρώ
CD: 200 tones of bud luck, i,vigilante 10 ευρώ
mankind the craftly ape 14 ευρώ.

Βρίσκομαι σε μια άλλη διασταση ξέρω γω, θα προσπαθήσω να θυμηθώ το σετλιστ για όποιον θέλει, αν ξεχασω κατι διορθώστε με. ΔΕΝ είναι στη σειρά και όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει μέσα στη θολούρα.

nothing (we are…)
the heart of every country
get down and live with it
the brain/poznan
WHEN YOU’RE GONE :!:
born in a hurricane
Release the clowns
laying traps
TIME OF YE LIFE :!:
BURNT RAYNOLDS
rise up and fight
troublemaker
we forgoten who we are
of a lifetime
fantastic justice
444
διασκευή στο bella chiao οι τρελοι XD
TIME OF YER LIFE… :!:
και στο φευγιό burning bridges.

Με πιο εμπεριστατωμένη άποψη άλλη στιγμή, γειά σας, και όσοι περιμένετε να τους δείτε, περαστικά.

πολλά τους είπες ρε… έπρεπε απλά να πεις “πηγαίντε και τα λέμε μετά”… :D:D:D

επίτηδες, θα λενε πωπω σιγα μην είναι τόσο τέλεια όσο λέει αυτή η τρελή και τελικά δεν θα καταλάβουν από που τους ήρθε! :stuck_out_tongue:

FUCK MY LIFE:(:(:frowning:

ενώ αν είναι χειρότερα από μας θα σε κράζουν για παραπληροφόρηση…

by the way, ξεκουραστείτε όσο μπορείτε αύριο πριν το live… :wink:

αν είναι χειρότερα τι να πω :Ρ
πάντως ναι θέλει ξεκούραση, από πολές απόψεις.

για να κρατηθουμε στα μοσπιτς? χοχο

τεσπα μακαρι να μπορουσα να παω αυριο, αν και δεν εχω ακουσει καθολου τον καινουργιο

3 ώρες??? Μη μου λες τέτοια!! Έχω ικανό τον Βαγγέλα αύριο να πάμε για soundcheck και να μας πει παιδιά σόρρυ τελικά δε θα παίξετε, θα παίξουν οι Crippled 3 ώρες κ στις 12 το θέλω το μαγαζί για disco party!!! :lol::lol:

Και γαμώ ήταν. Δύο σετ συνολικής διάρκειας 2 ωρών και 45 λεπτών. Η απόδοση όσο πήγαινε και ανέβαινε (βέβαια, έπαιζαν και καλύτερα τραγούδια όσο περνούσε η ώρα, να πω την αλήθεια). Ειδικά από τότε που απομακρύνθηκε ο μεθυσμένος μπαμπουΐνος που τους έβριζε από τον εξώστη, τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα.

λίγο έλειψε… :stuck_out_tongue:

γενικότερα μιλάμε… είπαμε, ελάχιστα λιγότερο από 3ωράκι το live… :wink:

ε αυτό εγινε σχεδον στην αρχή και δεν απασχόλησε πολύ να πω την αλήθεια, ευτυχώς τον εδιωξαν αμέσως και ησυχάσαμε!

όσο για την ξεκούραση, πρέπει να ναι φωνητική, σωματικη, συναισθηματικη, όλα θα χρειαστούν :Ρ

να ηταν μονο ενας καλα θα ηταν. Υπηρχε και ο αλλος που εκανε στειτζνταιβ στο πατωμα #-o#-o

ΤΡΟΜΕΡΟ λαιβ, δεν τους ηξερα απο πριν. Μεχρι τωρα η καλυτερη συναυλια για το 2012. Παντα τετοια.

Επισης, αγαπαμε τον κιθαριστα που τραγουδουσε μαζι μας :smiley: