Crippled Black Phoenix-Endtime ballads (Trilogy)

Top ten misconceptions about CBP

1. CBP are a Bristol band.
  2. CBP are a Mogwai/Portishead side-project.
  3. CBP are “post-rock” poster boys.
  4. CBP are not wife beaters.
  5. Justin is the singer and Dominic is the pianist.
  6. Dominic is called Donald.
  7. CBP stands for “Crippled Bastard Phoenix” / “Crippled Back Penis” / “Canadian Border Patrol”.
  8. CBP promote misery.
  9. CBP play quietly.
  10. Tom Waits does guest vocals on “Along Where The Wind Blows”.
  11. There are 10 misconceptions about CBP.

Πάτε δω και βλεπετε ολοκληρο λαηβ της μπαντας. Η ποιοτητα δεν ειναι άψογη, αλλα εχει γινει ομορφη σκηνοθεσια κλπ, και οσο ναναι ειναι μια ομορφια =)

Τί μας τα θυμίζεις τώρα ρε… :cry:

γιατι ξανακανουν ευρωπαικη περιοδεια και ουτε ελλαδα ουτε σκωτια ειναι μεσα :frowning:

τορινο ιταλια το μαι8)

Δεν υπάρχει thread στους καλλιτέχνες για αυτό το μεταφέρω εδώ…

"OK

CBP are now looking for a synth/keyboard player.

Due to other full-time commitments, Mick is not able to join us permanently, he’s done a wonderful job of filling in over the past few months, our thanks and respect goes to him.

So, any willing and suitable people now step up. Please no time wasters, only contact us if you’re completely serious and ready for touring/recording/rehearsing etc. Thanks. Email us at : sleeptowin@btinternet.com or just drop us a message here or on Facebook

Thank.

JG/CBP "

Έχω μπερδευτεί…Έλληνα δεν είχανε στα πλήκτρα ενονόματι Κώστα Παναγιώτου…Τι απέγινε αυτός και ποιος είναι ο Μick?

Anyway το νέο είναι πως ψάχνουν καινούριο μέλος στα πλήκτρα…

είχαν κι ένα άλλο ψυχάκι, αν είναι αυτός…

O Panagiotou έχει φύγει εδώ και κάνα χρόνο, τη θέση του έχει πάρει η Daisy Chapman <3
Το ψυχάκι έχει φύγει κι αυτό (είναι αυτός που’παιζε ακορντεόν, ένας καράφλας) εδώ και κάμποσους μήνες, τη θέση του πήρε ένας Mick που ψιλοβαριότανε, αλλά έπαιζε και theremin και έχωνε ατμόσφαιρα. Ε αυτός έφυγε.

Τους είδα πριν κάνα μήνα στο Varese της Ιταλίας, και η είσοδος ήταν ΟΧΤΩ ΕΥΡΩ. Και ο διοργανωτής μας κέρναγε και μπύρες, και δε πληρώσαμε και την είσοδο, γιατί έμαθε πώς ήρθαμε από Ελλάδα.
Άντε γεια Alterground!

θανατος στην Αλτεργκραου …

Την επομενη φορα για οικονομια παιζει να φερει μονο 2-3 … που να τους χωρας ολους κιολας στο ροντεο (ιστορικο μαγαζι βεβαιως βεβαιως)

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με στείλε σε pm κανένα link για το Resurrectionists & Night Raider… [-o<
Το ξέρω ότι ξεθάβω παλιό topic αλλά έχω το 200 tons of bad luck και δεν μπορώ πουθενά να βρω το διπλό CD…:frowning:

Crippled Black Phoenix - I, Vigilante

“I, Vigilante” is something of a catch-up point for CBP as even though the last mammoth albums were only released last year, the songs on “The Resurrectionists” and “Night Raider” are in fact older, dating back to 2007. So to save frustrations and to keep the gears oiled, CBP have recorded five (5) new songs to release this summer. This is not the usual type of album in CBPs world, it performs a slightly different agenda, shorter and to-the-point, although the running time is still around the 45 minute mark. It makes more of a statement of where the band is in the live arena, with a noticeably raw and less produced approach. But this is not to say the next album will be the same, or there’s a new direction, in fact there are plans for a more comprehensive full-length album to be completed by the end of the year.

This new recording includes the songs “Troublemaker”, We Forgotten Who We Are", “Fantastic Jus-tice” and the massive tribute to WWII veterans of the Battle Of The Bulge “Bastogne Blues”. Also included is CBPs faithful tribute to the 1st Journey album (the FIRST one, i.e. before Steve

Preorder CD Vinyl Limited White Vinyl

Όσοι γούσταραν και έχυσαν με την από πάνω είδηση, να μπουν ΑΜΕΣΑ στο myspace τους να ακούσουν 3 νέα τραγούδια και να χύσουν ακόμη περισσότερο.

ποιά καινούρια ρε συ keyser?

τα “of a lifetime”, “troublemaker” και “like a mexican love”.
τώρα μπορεί να έχουν βγεί από καιρό, δεν το ξέρω.εγώ πρόσφατα τα πήρα πρέφα.
πάντως και τα τρία είναι μικρά έπη.

το οφ ε λάηφταημ είναι εκεί κάνα μήνα και είναι το πιο καινούριο
τα άλλα δύο είναι αρκετούς μήνες εκεί

(το οφ ε λάηφταημ είναι διασκευή Journey ε)

δίκιο έχεις.
δεν έχω ασχοληθεί και τόσο με journey και δεν το είχα πάρει χαμπάρι…
πάντως τώρα που βάζω το original η διασκευή μου κάνει περισσότερο κλικ και ας είναι πολύ πιστή στο αρχικό.

Εγώ είδα την είδηση για το καινούριο άλμπουμ και πήγα καρφί στη σελίδα τους στο myspace και είδα 3 “νέα” τραγούδια, τα οποία εγώ δεν είχα ξανακούσει και νόμιζα ότι ήταν φρέσκο πράγμα.
Όπως και να 'χει για μένα ήταν και τα έχω λιώσει από προχθές. Ειδικά αυτό το Troublemaker είναι ομορφιά από τις λίγες.

Ερώτηση: Έχει κανείς το αλμπουμάκι με τα έξτρα τραγούδια τους (http://crippledblackphoenix.bandcamp.com/album/extra-tracks) να μου το στείλει;

Εγώ πάλι, κατουρήθηκα με την είδηση για νέο άλμπουμ, περισσότερο απο το I, Vigilante. Γουστάρω τρελά τις γκραβούρες στα εξώφυλλα τους. Πάει τόσο πολύ με το στυλάκι τους.

Καταλαβε κανείς τι διάολο είναι τελικά το I, Vigilante? Mini-length, ep, τι στο καλό είναι?

το I, Vigilante είναι το νέο τους full album απ’ όσο κατάλαβα.

Δεν το κόβω για ep, κανονικό album θα 'λεγα