Crippled Black Phoenix-Endtime ballads (Trilogy)

Έχεις κανείς μήπως στίχους απ’το 200 tons of bad luck ; Στο net δεν έχει πουθενά τώρα που έριξα μια ματιά.

Σήμερα τσίμπησα το 200 tones… Σαν πρώτη ακρόαση έχω να δηλώσω, πως το Burnt reynolds δεν με αφήνει να ακούσω τα υπόλοιπα γιατι συνέχεια πετιέται μπροστά…

Μια βοήθεια. Επειδή πραγματικά έχω χάσει την μπάλα και το site τους, μάλλον δεν δουλεύει (μου βγάζει μηνύματα σφάλαμτος) μπορεί κάποιος καλός Χρισιτανός να ποστάρει τις κυκλοφορίες τους? Επίσης τι ακριβώς είναι η τριλογία? Δεν βρίσκω κάτι τέτοιο πουθενά…

Thanks.

Αχ! Μη βαριέσαι, διάβασε και λίγες σελίδες πιο πίσω…

Η δισκογραφία τους είναι:

-A Love Of Shared Disasters (ο πρώτος δίσκος, το 2006)
-The Ressurectionists / Night Raider (περιορισμένο box με δύο CD, το 2009)
-200 Tons Of Bad Luck (ο δεύτερος δίσκος, που στην ουσία είναι συλλογή από τα τραγούδια των Ressurectionists και Night Raider)

Η τριλογία θα ήταν: 1) A Love Of Shared Disasters, 2) The Ressurectionists και 3) Black Raider. Αλλά η εταιρία δεν συμφωνούσε και τελικώς προέκυψαν τα παραπάνω.

Λοιπόν.
Κάτεβασα χτες το The Ressurectionists/Night Raider.

χολυ κάου!!! Μιλάμε για πολύ όμορφα τραγούδια, με πολύ συναισθημα και υπέροχη ατμόσφαιρα :D:D Τώρα είμαι στην 4η ακρόαση.

Το burnt reynolds μ’εχει στοιχειωσει από χτες -το ακουγα μέχρι και στον ύπνο μου :expressionless: -
Φανταστείτε το λάηβ, να τραγουδάει ο κόσμος το “ωωω” σαν χορωδία. Ανατριχιλα.

Επίσης,
200 Tons of Bad Luck. ω μαη γκοντ. ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.

γενικά, προκειται περί απίστευτης έμπνευσης δίσκο(υς).

Ω ναι… Από τις καλύτερες συναυλιακές εμπειρίες ever. Στην Αμερική μου πήρε λίγο να τους ξεσηκώσω αλλά μόλις πιάσαμε ρυθμό ήταν απλά μαγικό…

CBP CLASSIC ROCK AWARD

[I]OK

We’ve been nominated for the best new band in the Classic Rock awards, this is a suprise and a welcome one as it’s voted for by the fans.

If you want you can go HERE to vote for us.

THANK!

JG/CBP [/I]

Ψήφισα …

Ακόμα ψάχνω στίχους για το 2πλό ή έστω για το 200 Tons of Bad Luck … ακόμη και για το 1ο τους είναι πολύ δυσεύρετοι.

Κρίμα και δεν πρόλαβα να τσιμπήσω το 2πλο όταν είχα λεφτά.

Ακόμα Highlight της χρονιάς.

ε παρτο απο δω το διπλο…

http://www.play.com/Music/CD/4-/9493916/The-Ressurectionists-Night-Raider/Product.html

Listening to: Michael Jackson - P.Y.T. (Pretty Young Thing)
via FoxyTunes

Στίχους έχει μέσα στο booklet ;

Επίσης, επειδή δεν έχω πάρει ποτέ CD από online store, τι παίζει με τα έξοδα αποστολής;

Το play.com δεν χρεώνει εξτρά έξοδα αποστολής, με λίγα λόγια ότι τιμή βλέπεις αυτή είναι. Δεν υπάρχει τίποτα +

bump! γιατί ‘θάφτηκε’ το θέμα και πρεπει να ξανανέβει! Οποιος γουσταρει Floyd, post rock ή γενικά θέλει ν’ακούσει καλή μουσική ν’ ακούσει οπωσδήποτε αυτές τις δύο δισκάρες(κυριως το ‘The Resurrectionists’)!! Burnt Reynolds, Rise Up and Fight και Littlestep :bow2::bow2::respect: Αν δεν ειχα ακουσει το Dredg θα ελεγα δισκος της χρονιας μεχρι τωρα!!!
Α, και σύμφωνα με το myspace τους, μας ερχονται 18 Σεπτεμβριου Θεσ/νικη (Principal) και 19 Αθήνα στο Κύταρο! :smiley:

Πες μου οτι ισχυει αυτο και οχι το Ροντεο ν’αρχισω να κανω τουμπες.

Ισχύει, άλλαξαν χώρο γιατί οι cbp θ’ ακύρωναν όπως και οι Callisto και δεν ήθελαν να μείνουν την σεζόν αυτή μόνο με Nektar και tribute bands :slight_smile:
Το εισιτήριο να δούμε πόσο θα πάει…

:eek:
8O
:yahoo:

Ωπα ναι, γιατι αν ηταν 23 στο Ροντεο…

Το οποίο Ροντέο όπως έχουμε πει το 'χει πάρει τουλάχιστον γι’αυτήν την σεζόν οπότε θα χώνει τα πάντα εκεί μέσα αν τον παίρνει λιγάκι :slight_smile:

Καλό το ότι έρχονται και Θεσσαλονίκη. Και βαριόμουν να κατέβαινα.
Θεσσαλονίκη θα είναι πάλι με τους Maybeshewill ή μόνοι τους ?

Αργησα αλλα τους ανακαλυψα…Φιλη μου εστειλε ενα κομματι και κατευθειαν κατεβασα αυτη τη συλλογη η οποια λιωνει ασχημα…Σημερα ειδα για τη συναυλια τους και επαθα…Επισης ειδα προγραμμα εξεταστικης και δινω το Σαββατο στις 19:?:!:

Ειδα σημερα στο Mega , στην διαφήμιση για τα νεα επεισοδια του LAPD , έπαιζε απο πίσω το Rise Up and Fight … ακουνε εκει στο Μega Crippled Black Phoenix , ή του εχουν παρει και οι CBP απο αλλου ?? :stuck_out_tongue:

αίσχος … ύβρις … :stuck_out_tongue: