Ναι κι εγώ debit έβαλα ρε, αλλά ζητάει στοιχεία (και σε σένα σίγουρα τα ζήτησε αυτά, δεν γίνεται διαφορετικά).
δε θυμάμαι και καλά, πάνε μέρες, αλλά ναι, μέσω αυτού του worldplay είχα πληρώσει.
Μόλις πάτησα make payment, ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.
Ναι οντως πανε μερες :oops:
Η αποδειξη ηρθε παντως με το μεηλ. Απο κει και περα αναμονη…
Βγηκε και πακετακι με το 2πλο και το 200 τονς… ποιος ο λογος?
Γι’αυτούς που θέλουν και τα 2 προφανώς και με μία μικρή έκπτωση, εγώ αυτό πήρα.
Μου ήρθαν και μένα 2 mails (ενα απο το worldpay κι ενα απο την invada που λεει οτι η παραγγελια εγινε δεκτη κλπ, μολις μου τα στειλουν θα πεσει σύρμα στο mail), οπότε αναμονή!
ρε μαγκες για πειτε λιγο τι παιζει με τις κυκλοφοριες τους??
το 200 tons of bad luck εχει τα ιδια τραγουδια με το resurrectionists/night rider??
Eχει επιλογη τραγουδιων αν καταλαβα καλα
δυσκολο γιατι εχουν κομματαρες
Ηρθε σε ολους μεηλ οτι απεσταλη?
To limited τα σπάει, πανέμορφο και το βιβλιαράκι…
Τσεκάρετε και το project του πληκτρά τους: www.myspace.com/ereipia
Boston 7/4:
NYC 12/4:
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Justin, θα περάσουν απ’ τα μέρη μας είτε το καλοκαίρι είτε από Σεπτέμβρη, με πιο πιθανό το δεύτερο… Ειδική μνεία για τους spammers -με την καλή έννοια πάντα- στο space τους (μάνο; :–)
γιεπ.
έφυγε και το isis
I don’t know what you’re talking about :roll:
ΟνΤοπικ: Status; Packing :vibrate::vibrate:
Εσείς ρε παίδες από το πήρατε και πόσο;
Εγώ από πλευ, 17 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Θα το έπαιρνα από τη δισκογραφική τους αλλά ήταν πιο ακριβό.
Έφτασε! Και είναι πανέμορφο
Μονο το artwork πάνω στο cd με ξενέρωσε…
Κάπου κει και γω μάνο, 15 λίρες νομίζω
ε-ε-έρχονται!
το έγραφε στο Γκαγκάριν, χωρίς ημερομηνία ακόμα…
Η τριλογία είναι ένα εκπληκτικό καλλιτεχνικό δημιούργημα. Δίσκοι γεμάτοι έμπνευση, δημιουργικότητα, ειρωνεία, συναίσθημα, φοβερή παραγωγή… Μοναδική εμπειρία η κάθε ακρόαση.
Έγραψα το Ressurectionists σε ένα φίλο που έχει ένα φίλο που έχει δισκάδικο. Ο τύπος έπαθε πλάκα, το έβαλε στο μαγαζί του και ο κόσμος ρωτούσε τί είναι αυτό που παίζει. (στο Γιου Κέι όλα αυτά)
Μπράβο! Είναι πραγματικά αξιολογότατη μπάντα και ξεπερνά πολλούς πρωταγωνιστές! Επειδή τα μέσα και οι εταιρίες αδιαφορούν, ο μόνος τρόπος να λάβει τη μερίδα που δικαιωματικά θα της ανήκει είναι να την προωθούμε εμείς από «κάτω». Αν ο καθένας τους «συστήσει» σε πέντε φίλους, οι δίσκοι τους (ειδικά το ?Resurrectionist?) αρκούν από μόνοι τους για να πείσουν και να δημιουργηθεί ένα ντόμινο, ώστε να τους δούμε μια μέρα σε στάδιο.
Βαχ.
Απο λαστφμ
Great show last weekend, but it proves the ultimate sadness of the town since there were only 8 paying visitors. I liked the show a lot, though.
Αν και μας, εξισου γαματους μας βλεπω.
18 παντως ειναι σχεδον σιγουρο πως την εχω κανει για σκωτια
Ο ΒΑΝ τι λεει για ολα αυτα?
καλή η συσκευασία, αλλά την είχα φανταστεί λίγο καλύτερη. μιλάω για το πακέτο των 2 δίσκων.
θα ήθελα και το σύνολο των στίχων.
μακάρι να μην τους φέρουν καθημερινή για συναυλία, θα είναι πραγματικά κρίμα.
Ρε μανία με τα στάδια! Οι πραγματικές συναυλίες είναι στα κλαμπ βρε.
Μαζί με Maybeshewill ε? Χμμ, δεν ξέρω γιατί, αλλά ξενέρωσα λίγο. Τους ήθελα μόνους τους και για πολύ ώρα. Ενηγουεηζ.