Crippled Black Phoenix-Endtime ballads (Trilogy)

Εγώ πρόσφατα μπήκα στην φάση κ προσυπογράφω…Όσο για the ascent of Everest εξαιρετική επιλογή και ήθελα να τους δω με shels όταν περιόδευαν μαζι…προβλέπεται καλοκαιρινη όμορφη ταξιδιάρικη συναυλία!

Εγώ θέλω να δω CBP μαζί με *Shels :smiley:

Έλεος…μάπα το πακέτο:p:p:p
Δεν τους κάνουν πακετάκι και τους 3 μωρέ??σιγά…μια ώρα καυ**ς παραπάνω!!:D:D

Release Date 27 Απριλη :slight_smile:

Πως θα γίνει η δουλειά; Τι θα πάρουμε, ποιοί και πως; Πείτε βασικά τι ακριβώς θα βγει και σε τι μορφή για να ξέρω τι θ’ αγοράσω (άμα παίζει limited release για preorder εννοείται ότι ενημερώνετε αλλιώς έτσι και δεν πάρω εγώ θα 'ρθω να κλέψω τα δικά σας).

Ναι, My bad.

20 Απριλη βγαινει η μονη κουτσουρεμενη μαλακια και 27 το επος το διπλο

Εγω παντως στοχευω το λιμιντεντ διπλο.

Στη σμπουτζαμ δηλαδη που ειναι λιμιντεντ, απλα θελω και τα 2 :expressionless:

Ρε μιστερ είναι λιμιτεντ, μην το διατυμπανίζεις και πάθουμε καμιά πλάκα :Ρ

Σορρυ

[SPOILER] Eσεις, εγω εχω ενα προβαδισμα

Invada Records

:lol:

Ενταξει, καντο ενα εντιτ, αληθεια[/SPOILER]

Listening to: Burst - City Cloaked
via FoxyTunes

Ήρθε η ώρα…

http://www.cargorecords.co.uk/artist/2210

Ξεκίνησε το pre-order:

http://www.cargorecords.co.uk/artist/2210

Σε πρόλαβα :stuck_out_tongue:

Περιμένω ένα refund από την deathwish και θα αγοράσω το box set με τα 2 cd και το 200 tons of bad luck σε βινύλιο.

:D:D:D:D:D:D

Γιατί δεν έχει τρόπο πληρωμής το paypal;

ωχ, τέτοια λέγε μου. ελπίζω να δέχονται σκέτη debit έστω.

Epic doesn’t even begin to do this justice; two vast records of sprawling, expansive and mindbogglingly schizophrenic neo-prog (also available in a single ‘digested’ 80-minute version), ‘200 tons of bad luck’ could hardly be less suited for the current musical climate. Unsurprisingly, it’s fucking brilliant, evoking everything from the studied tension of classic GY!BE (‘Time of ye life…’) to the crystalline guitar lines of Mogwai (‘Wendigo’) and labyrinthine structures of classic 70’s psyche (the frankly insane ‘Rise up and Fight’). So while, on occasion, things might stray a little too far into Pink Floyd territory, it would be churish to criticise what looks set to be one of 09’s most intriguing releases

:smiley:
O βέγκα του γιουκεη :stuck_out_tongue:

O Βέγκα δε θα έλεγε “fucking” [-X

Έκανε κανένας preorder ρε;

εγω, και δουδος απ’ότι ξερω

Για πείτε λίγο, πληρώσατε μέσω αυτού του worldpay;
Και βάλατε στοιχεία της κάρτας σας;
Επίσης στο Cardholder Details εκεί που λέει για billing adress κι έχει ένα πλαίσιο πείτε μου τι συμπληρώσατε πέραν του ονόματος/διεύθυνσης και πόλης.

μμ, δεν μου ζητησε μενα τετοια, κανονικη ντεμπιτ εβαλα. Ειμαι ομως κατοικος UK, προφανως παιζει ρολο.