Gianni to manthli sou
ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΑΑΑ
Ω ΘΕΟΙ!
Gianni to manthli sou
ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΑΑΑ
Ω ΘΕΟΙ!
Einai mia trilogia keimilio sto rock aneksartitou epoxis i opoia gennithike apo ena project diaforon mousikon. To koufo se aytin tin istoria einai oti exoun (paroles tis influences) tromera prosopiko ixo san band…
Ego sokaristika arxika kai meta akous kapoies krayges mou (eimai dipla stin camera) 8O
ίσως και ναι…
2003-2013
δεν καταλαβαίνω, γιατί όχι 2000-2009?
Oxi re 2009-2019 giati einai tou mellontos :lol: Min arxizete tora. Den yparxei tetoio pragma. Apla tetoia apodoxi spania thymamai edo sto site opote kati leei gia tin poiotita tou…
To brika ayto pou den iksera tote sto live kai akoma den ksero pou einai ayto :? Kserei kaneis mipos?
http://www.youtube.com/watch?v=aeSUX-bdBCM&feature=related (Ballad of Richard Greyson)
Ερώτηση: Αυτό το θεϊκά αριστουργηματικό Τime of ye Life Born for Nothing Paranoid Arm if Narcoleptic Empire από το Night Raiders, το έγραψε -μήπως, λέω, μήπως- ο ίδιος ο Θεός;;;
Πραγματικά αμφιβάλλω ότι γράφτηκε από άνθρωπο αυτό το έπος…
Lateralus is the name
Ego iksera tin apantisi, ti kerdizo? :lol:
πτήση με τις Vagina airlines?
δεν αντιλέγω. απλά δεν είναι τυχαίο το ότι δεν προκάλεσε το θόρυβο που προκαλούν αυτά τα 2.
ή μάλλον τον προκάλεσε αλλά μόνο σε ανθρώπους λίγο πιο κοντά στα post ακούσματα ίσως.
από την άλλη οι νέοι δίσκοι είναι υπεράνω ιδιώματος, η μουσική σε καθηλώνει ανεξάρτητα προτίμησης.
that’s my point.
και ουσιαστικά προσπαθώ να κατανοήσω αν είναι στα ίδια επίπεδα το πρώτο γιατί δεν με συνεπήρε τόσο πολύ όσα τα 2 καινούργια…
εδιτ : βλέπω βιντεάκια από το youtube της συναυλίας στην Αθήνα και σκέφτομαι πόσο αδαής ήμουν. πότε ήρθαν ακριβώς; και daz πότε θα ξαναρθεις Ελλάδα;
Το live είχε γίνει στις 28 Απριλίου του 07
Outshined δεν συμμερίζομαι την γνώμη που έχεις για τον πρώτο δίσκο, γενικά δεν ξέρω γιατί τόση μανία να τον βγάλουμε ποστ ροκ, πιστεύω ότι ήταν ένας δίσκος που από την αρχή του είχε ως σκοπό ν’ αγγίξει συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων, χωρίς να μπορώ να συγκεκριμενοποιήσω ποιοί θα ήταν αυτοί και τι προδιαγραφές έπρεπε να έχουν, ακριβώς επειδή ήταν κάτι τόσο μοναδικό ηχητικά και ξεχωριστό στην προσωπικότητα, είχε μικρή απήχηση.
Πάρτε και μια ιδέα από την αφίσα τότε
δεν είπα πως το θεωρώ post rock.
όταν δεν ξέρει κάποιος όμως κοιτάζει links και το πιο λογικό είναι να δει το Mogwai και να κάνει τον συνδυασμό στη σκέψη του.
ούτε είπα ποτέ ότι δεν είναι καλός ο πρώτος δίσκος, απλά ότι για κάποιο λόγο δεν ενθουσιάστηκα ενώ ξέρω πως συνήθως όταν μιλάει με τόσο καλά λόγια ο Daz για κάτι έχει συνήθως δίκιο (εξαιρούνται οι Journey,χαχα).
Από την άλλη ήταν μια εβδομάδα πριν γίνω κομάντο οπότε θα υπήρχαν και αντικειμενικές δυσκολίες. Κάτι μου λέει θα ξαναρθουν.
C tha ertho me Vagina Airlines, den akouses? Miaou…(ayto itan gia to sxolio…ALHTH)
τώρα μπορώ να γράψω μια ολοκληρωμένη άποψη!ναι τώρα αξιώθηκα αν και ο μάνος μου το είχε προτείνει εδώ και κάμποσο καιρό…Μιλάω μόνο για το A love of shared disasters…Και ναι είναι ένα εκπληκτίκο άλμπουμ που σου βγάζει τόσο μα τόσο έντονα αυτό το pink floyd feeling όσο τίποτα άλλο…φοβερή ατμόσφαιρα σε όλη την διάρκεια του δίσκου και όμορφα περάσματα απο διάφορα διαφορετικά και αποκλίνοντα μεταξύ του είδη…τά άλλα 2 δεν τα έχω καν κατεβάσει…προς το παρόν με συντροφεύει αυτό το υπέροχο ταξίδι…credits μάνο που το είχες προτείνει στα summernights albums…τώρα σε καταλαβαίνω απόλυτα!!
γαμάτο το αφισάκι…βάλτο και στο thread με τις αφίσες συναυλιών που έχει κάνει το νομιστερακιον να ομορφύνει ο χώρος εκεί!
Τώρα το είδα αυτό, άμα σου πω ότι δεν θυμάμαι ούτε αυτά που είπες (εκτός του burnt reynolds);
Όταν είσαι σε έκσταση δεν καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα γύρω σου =P
Λοιπόν, θα ήθελα να πω 2-3 λογάκια για το Night Raiders γιατί ενδεχομένως να μη δώσατε βάση καθότι είναι πολύ πιο δύσκολο από το The Resurrectionists λόγω κομματιών αλλά και λόγω του ότι έχει μια απίστευτη ροή που ίσως είναι απαγορευτική για να τα ακούσεις αυτόνομα (όπως μπορείς να κάνεις με τα έπη Burnt Reynolds, 444 κτλ).
Να τα λοιπόν τα λογάκια:
Είναι απ’ τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει =)
To time of ye life_born for nothing_paranoid arm if narcoleptic empire (όπως έχω ξαναπεί) και το onward ever downwards, είναι αναμφίβολα, και για μένα, από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχω ακούσει…
Μονο εμενα φρικαρει η τυπισσα στην αρχη που μιλαει στην αρχη του Song For the Loved? :-s
Crossing The Bar, 200 Tons of Bad Luck και Please do not stay here παιζει ναναι τα 3 καλυτερα τραγουδια που εχω ακουσει στη σειρα σενα cd.
Καταπληκτικοι ειναι
Εδιτ: μαλακια ειπα. Τα πρωτα 6 ειναι τα καλυτερα πουχω ακουσει διαδοχικα.