το άκουσα & προσκύνησα…αυτά…:!:
k εγώ το ίδιο. εξαιρετικό. η νέα χρονιά αρχίζει δυναμικά
Το άκουσα κι εγω. Το Burnt Reynolds το καραγούσταρα, τα υπολοιπα όχι και τόσο, ντάξει δεν είναι το είδος μου, οπότε προσπεράστε αυτό το ποστ.
444
n little step λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Το ντεμπούτο ήταν εκπληκτικό άλμπουμ, το οποίο σίγουρα δημιούργησε την προδιάθεση για ανάλογη συνέχεια.
Αυτή η συνέχεια λοιπόν, εκπληρώνεται με το “Resurrectionists”. Τα 'χετε πεί σχεδόν όλα πάνω κάτω.
Ασύλληπτος δίσκος, ο οποίος περιέχει τόσες πολλές συγκλονιστικές στιγμές, οι οποίες οδηγούν σε ενθουσιώδη ποστς σαν τα παραπάνω.
Είναι τόσο απίστευτο, που αδικεί το πιο soundtrack-ικό “Night Raiders”, το οποίο επίσης δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί και αυτό πολύ όμορφος δίσκος, απλά κάθε σύγκριση με το “Resurrectionists”, είναι άδικη.
Μεγάλος δίσκος, όχι των 2 ακουσμάτων.
Δίσκος αριστούργημα.
Oxi re trele! :lol: Den mporoume na ta akoume ola freedom.
Zeppelinila kai Floydila antistoixa…8)
Mallon tha symfoniso me DyingFreedom gia tin diafora ton 2 albums. To pio “song oriented” album me kerdizei perissotero. Epeidi milame gia mia trilogia omos exoume ena ekpliktiko synolo pou itan sxedon etoimo meta apo ligous mines synyparksis toso anomoion mousikon. Foberi dimiourgikotita kai makari na min stamatisei edo.
@ BAN … Ego thymamai sto live na eipan ta “Burnt Reynolds” “Rise Up And Fight” “Whissendine”. Ypirxe kai 4o? Diorthose me ama eixe. Den thymamai kati allo tora. :-k
Episis gia tin istoria eixan pei olo to debut ektos 2 kommation…
Μαγεία, μελωδίες σπάνιας ομορφιάς, πολύχρωμα ηχοτοπία, ανατριχίλες, ρίγος, δυνατά συναισθήματα που οδηγούν σε λυποθυμικές τάσεις…
ρε δεν εχει ακουστει τιποτα σχετικα με επισημη κυκλοφορια?? κριμα ειναι να μεινει mp3…
edit
ειναι ενα σημειο στο τελος του song for the loved,καπου στο 9.20 που με πιανουν ανατριχιλες…
edit 2
να ταν μονο αυτο το σημειο…
Ο δίσκος βρωμάει Ελλάδα ή μου φαίνεται? Μόνο εγώ ακούω μέσα του ένα παραδοσιακό ελληνικό κομμάτι και το πιάνο από ένα κομμάτι Έλληνα γνωστού μουσικού; :oops:
Eιπες αληθειες. Οπως και στο tons of bad luck κατι μου κανει, ναναι το αρκοντεον? οι συγχορδιες? Δεν ξερω…
Δεν εχουν ομως artwork και το itunes μου φανταζει γυμνο και τσατιζομαι :-s
Now playing: Crippled Black Phoenix - Crossing the Bar
via FoxyTunes
Den to pisteyo ayto pou ginetai sto thread. Telika eixe dikio o Manos oti kinountai ypogeios oi gnostoi agnostoi. Aneta tha gemisei to AN tin alli fora :lol:
live εδώ και τώρα
Και να παίξουν όλο το The Resurrectionists
μεγάλη κουβέντα
ο δίσκος μεγαλώνει μέσα μου μέρα με τη μέρα. κ δεν είμαι κ του ήχου…
τι να πεις
ομορφιά, ποίηση, ευαισθησία
τον κόβω κ τον λιώνω στο στόμα μου με το κουτάλι του παγωτού (εκείνο που είναι σαν κομμένη σφαίρα, με λείο το εσωτερικό, από τις διαφημίσεις)
με τέτοιο δλδ
Ξεκίνησα να το ακούω τώρα!
Αν οι Pink Floyd ηχογραφούσαν το “Meddle” σήμερα, θα έβαζαν και το “Rise Up And Fight” μέσα! 8O
Members
* Justin Greaves - electric guitar, drums, saw, keyboard, acoustic guitar, banjo, effects, samples
* Joe Volk - voice, acoustic guitar
* Dominic Aitchison - bass, effects
*[B] Kostas Panagiotou[/B] - piano, keyboards, accordion, harmonium
* Charlotte Nichols - cello, voice
8O
Είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος frontman (ουσιαστικά αυτός κι ο Andy - ο δεύτερος έφυγε) και πληκτράς των Pantheist - σούπερ φιουνεραλ ντουμ μπάντα που σκίζει κορμιά. Πολύ καλός τύπος γενικά και προσγειωμένος. Ακούτε.
δεν είναι θέμα υπόγειας δράσης νομίζω.
υπάρχουν παιδιά με ανοικτή αντίληψη στα ακούσματα.
το πρώτο αλμπουμ ήταν καλό, αλλά πραγματικά άγγιζε τους οπαδούς ενός πιο συγκεκριμένου ήχου.
για εμένα δεν μπορεί να συγκριθεί καν με το μουσικό μεγαλείο των 2 τωρινών δίσκων.
η μουσική που περιέχουν μέσα είναι υπεράνω ταμπέλας.
αν σε κάποιον αρέσουν οι floyd (αντιλαμβανεσαι πως αν όχι είναι δικό του πρόβλημα)
αν κάποιος εστιάζει στη μουσικότητα ενός δίσκου
αν κάποιος εντοπίζει και το συναίσθημα στη μουσική
αρκεί να δώσει ευκαιρία στους δίσκους αυτούς.
σίγουρα θα δημιουργηθεί (αναλόγα για το μέγεθος που μιλάμε) και ένα hype. αλλά το γνωρίζεις πως έτσι γίνεται συνήθως.
προσωπικά δίνω αρκετή σημασία στους στίχους και παρόλο που δεν έχω ιδέα τι πραγματεύονται γενικά δεν με ενοχλεί (είναι και μικρό ποσοστό). Είναι κάτι που π.χ. ρίχνει λιγάκι για μένα τη συνολική αξία δίσκων όπως το Rook από Shearwater ή το Fleet Foxes παρόλο την πολύ καλή μουσική τους.
tom waits ρε μουνια :εμοτικονπουσυγκινειταικαιδακρυζει:
Eipame, mexri kai se rempetadiko sto Belgium douleye. Einai kai o logos bebaia pou mas prosferan sto live to: http://www.youtube.com/watch?v=UIan9IxK6Rk&feature=related :lol:
Meta apo ayto epaiksan gia 20 lepta to sharks and storms :lol:
O dikos mou paidaras itan makran o Dominic (Mogwai-sta aristera tou Kosta) kai meta oloi oi alloi oi opoioi itan oloi morfes.
C eksakoloutho na aisthanomai oti einai enas megaleiodis diskos to debut kai itan ena tromera aneto No1 gia mena sto 2007.
Εδώ μιλάμε για τον δίσκο της δεκαετίας(The Resurrectionists), τι να λέμε τώρα…