Crippled Black Phoenix - White Light Generator

01 ? Sweeter Than You
02 ? No!, Pt. 1
03 ? No!, Pt. 2
04 ? Let?s Have an Apocalypse Now!
05 ? Black Light Generator
06 ? Parasites
07 ? _______
08 ? Northern Comfort
09 ? Wake Me Up When It?s Time To Sleep
10 ? Caring Breeds the Horror
11 ? You?ll Be Murdered
12 ? We Remember You
13 ? A Brighter Tomorrow

Ρε είστε με τα καλα σας? κανεις? τίποτα? ουτε κουβέντα? Εστω ποσο μαλακια ειναι, κατι βρε παιδι μου…
Πριν μερικά χρονια κάνατε σαν ρουβιτσοι και τωρα how gives a fuck?

Τεσπα το ακουσα 2 φόρες και οπως ολα τους τα αλμπουμ ειναι growing όποτε προς το παρον θα πω οτι ειναι ανάλογο της ποιότητα που μας εχουν συνηθίσει Θα δείξει αν αγαπηθεί οπως τα προηγούμενα…

Ένα π.μ κάποιος γιατί δεν το βρίσκω :-s

Ωραίο αλμπουμ. Στο υφος που μας εχουν συνηθισει το συγκρότημα. Σίγουρα πιο κοντα στις πρώτες τουσ δουλειες και διαφορετικο απο το Mankind. Στα θετικά ο καινούργιος τραγουδιστής. Νομίζω οτι ταιριάζει η φωνή του περισσότερο στα τραγούδια απο τον προηγούμενο (αυτον που αντικατάστησε δηλαδη). Εξαιρετικά τραγούδια το No parts 1 and 2 και το Northern Comfort. Ευχάριστη εκπληξη το Sweeter Than You (διασκευή Ricky Nelson απο 1957).

How gives a fuck μωρέ.

Ρε συ, γενικα, ειναι απλο. Ο αντρας, εν ωρα στυσης, εισαγει το πεος του στο αιδοιο μιας γυναικας. Αυτο το βαλε-βγαλε το επαναλαμβανει μεχρι να φτασει το ζευγαρι (ενταξει, ο αντρας) σε ερωτικη κορυφωση, κοινως, οργασμος.

Ψαξε και στο γκουγκλ.

Ρε σεις, το Parasites δε σας θυμίζει Melvins;!
Όπως και τα Let’s Have An Apocalypse Now! και Black Light Generator δε σας θυμίζουν πολύ Big Business (πάλι Melvins δηλαδή :stuck_out_tongue: ) ;!
Κομματάρες όλα, αλλά τι φάση…; :-k

Νακαι η επίσημη άποψή μου.

Ανεπίσημα… πιστεύω τα ίδια.

Πολύ ωραίο άλμπουμ για ακόμα μια φορά. Σταθερή αξία, πλέον, οι CBP. By the way, ωραία κριτική Μάνο :thumbup:

Χμ, εγώ δεν ξετρελάθηκε με το δίσκο. Μου άρεσε ακόμα λιγότερο και από το “(Mankind) the crafty ape” (για πιο πριν δε συγκρίνω). Μου αρέσει η πιο heavy στροφή στο πρώτο μέρος, ξεφεύγουν λίγο από τα τετριμμένα. Γιατί κατά τ΄άλλα, από τη μέση και κάτω ο δίσκος κάνει τρομερή κοιλιά, με την εξαίρεση των “Northern comfort” και “Caring breeds the horror”. O νέος τραγουδιστής δε με χάλασε, by the way, μόνο σε μένα μου θύμισε το Nick Holmes όταν “φωνάζει” (π.χ. “Parasites”, “Let’s have an apocalypse now!”);

Αλλά, γαμώτο, ένιωσα τρομερή διαφορά με τα προηγούμενα, γιατί με αφορμή αυτό ξέθαψα όλα τους τα CD και, ΟΚ, μιλάμε για αισθητή πτώση της έμπνευσης στα τραγούδια τους. Παλιά δεν ήξερες τι να πρωτοξεχωρίσεις και εδώ ζήτημα τα μισά τραγούδια να είναι [I]πραγματικά[/I] μεγάλα.

Περίμενα κάτι καλύτερο η αλήθεια είναι.

το we remember you παντως μου ραγισε λιγο την καρδια =/

Σε στρημινγκ και ο δεύτερος δίσκος που κυκλοφόρησε εφέτο ο Justin Greaves, οι Se Delan.

Εγώ το άκουσα μία φορά στα πεταχτά, μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Bump.
Πολυ ωραιος δισκος μου αρεσε παραπανω απο τα 2 τελευταια τους. τα πιο πισω δεν εχω αξιωθει να τα ακουσω ακομα