Crystal Tears@Live στο Boλο 29/5/2011 Warehouse

http://www.myspace.com/crystaltearsgr/photos/49959721#{"ImageId"%3A49959721}

Οι Crystal Tears ζωντανα στο Warehouse με support αλλες τρεις τοπικες metal μπαντες!!!

Λογικα εκει θα ειμεθα!!!

Αν μου παραπονεθει Βολιωτης οτι δεν γινονται metal live στο Bolo,θα τον σκισω ειλικρινα.
Στις παρακατω γραμμες θα περιγραψω το τι εγινε σε ενα παρα πολυ ωραιο live, που το παρακολουθησαν καταγεγραμμενα απο μενα 46 ατομα.
Τις δυο πρωτες μπαντες(Belief,Stormbringer)τις εχασα καθως εφτασα στο live τη στιγμη που ξεκινουσαν οι FRIGIDUM LACRIMA.
Βολιωτες,με εξαιρετικο τραγουδιστη,που παιζουν ενα μειγμα απο heavy/hard rock/power με συνοδεια βιολιου και αρκετα ενδιαφερουσες συνθεσεις.Μπορω να πω οτι τους παρακολουθησα με πολυ μεγαλο ενδιαφερον.

Στη συνεχεια ο Ian Parry και η παρεα του πραγματικα τα εδωσαν ολα κι επαιξαν λες κι επαιζαν στο Wacken μπροστα σε 15.000 κοσμου.Φοβεροι!!!Πολυ κινητικοι,πολυ επικοινωνιακοι με το κοινο(κι ομως),ο Ιan Parry δεν σταματουσε να μας ευχαριστει που ηρθαμε(κι ομως).Πολυ καλα τα δικα τους τραγουδια,χωρις βεβαια να μιλαμε για την επιτομη της πρωτοτυπιας,οπως και οι ξεσηκωτικες διασκευες τους στα ‘‘Don’t Talk To Strangers’’ και ‘‘Touch Of Evil’’.

Y.Γ.Το εισιτηριο ειχε 8 ευρω.Ολη τη βδομαδα που κατεβαινα στην παραλια του Βολου,στις συναντησεις των αγανακτισμενων πολιτων,εβλεπα το ‘‘ΑΡΩΜΑ’’(νουμερο ενα στεκι μεταλλαδων/εναλλακτικαδων/ροκαδων)γεματο.Θα μπορουσατε ολοι εσεις αφ’ενος να πιειτε μια/δυο μπυρες λιγοτερες και να ερχοσασταν στο live κι αφ’ετερου να αφηνατε την καρεκλιτσα να ερθετε να διαμαρτυρηθειτε,αλλα ας μην κραξω αλλο.
Σ’αυτη τη ζωη ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει,αλλα καμμια φορα κι αυτοι που δεν φταινε λουζονται επιλογες αλλων!!!

μαλακία…:?
και εγώ οτι Live εχω πετύχει με λίγο κόσμο έχω στεναχωρηθεί…
[B]γενικά[/B] πάντως δεν πάει ο ελληνας σε μπάντα που δεν την ξέρει απέξω και ανακατωτά

Ετσι ειναι,φιλε οντως.
Παντως ηταν πολυ καλο live,εγω το καταευχαριστηθηκα!!!:slight_smile:

[B]
πες τα ![/B]