απειρα respect στο private resort,ποοοολυυυ καμμενο…το ψαχνω γαμωτο χρονια,αλλα δεν…
Oι ταινιες που ποσταρε ο Daz δεν υπάρχουν ουτε σε torrent…respect…:lol:
Με τιμαει που χω δει τις περισσοτερες και μαλιστα σε βιντεοκασεττες??Πω…εγερασαμεν…
ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΗ!!!
Εγώ πάντως το Fast Times At Ridgemont High μια χαρά το βρήκα σε τορρεντάδικο και το κατέβασα.
Αυτή την είδα πρόσφατα στο ¶λτερ Μόνο αυτοί βάζουν τέτοιες καμενιές…
:lol::lol: Η Αλήθεια κρύβεται στους Sex Pistols, gege;
:lol3::lol3: Χθες το ανακάλυψα τυχαία χθες και έχω διπλωθεί στα γέλοια…μα πόσο καμένες πια !! Το κομματάκι τα σπάει, ποιό να είναι άραγε; :lol:
Ειναι ενα τελειωμενο απ’αυτα που αποτελουσαν μουσικη επενδυση των ταινιων της εποχης(ο Κατσαρος τα εφτιαχνε πιο πολυ).Μιας και ξανανεβηκε το θρεντ ας ποσταρω λιγη καλτιλα ακομα.
Popo ti cult-ila einai ayti ? :lol::lol::lol:
Eιδικοτης μου.
Exo liosei…“H alitheia brisketai stous Sex Pistols” :lol: Ti xtypima itan ayto? 8O
Κάτω απ’τη ζώνη… Εντωμεταξύ ο παπάς κι η μάνα μετά: “Τι αμαρτίες πληρώνουμε??” :lol::lol::lol:
Listening to: Howard Shore - The Pyre Of Denethor
via FoxyTunes
Den yparxei ayti i tainia…:lol:
TEΛΟΣ…:lol:
Φιλε Daz αυτη η ταινια ειναι ενα επος απο μονη της.
@Davidian:Καλα που μου το θυμησες,θεουλας ο Βογλης.Τι Chuck Norris,Mad Max,Terminator και μαλακιες,αυτα ειναι.:lol:
H leksi epos pairnei alli diastasi…:lol: Popo poly fasaria sto videaki alla ta spaei asxima.
Αλλο καψιμο απο κει.
As synexisoume ligo akoma cult-ila. Poly poly dimofileis otan eimastan neoi (emeis) me mpoliki dosi true cult me polles tainies sta 80’s me proti tin thryliki tou 1978 Up in smoke. Akolouthei afisa:
Akolouthoun videakia endeiktika:
απο το ελικοπτερο στο τελος δεν κατεβαινει ο κουρκουλος???
χααχαχααχα πρεπει να την δω αυτην.~!
Παρτε και ενα αλλο, δεν ξερω καν αν ειναι απο 80’ς αλλα νταξει, αξιζει τον κοπο θαρρω (τρεκιζ!)
Αυτο γινεται σε μια αλλη ταινια,στο Εξοδος Κινδυνου νομιζω.