Cult ονόματα αθλητών

Ευθυμης Μπακατσιας.(+bonus για τα πιο αστεια αυτια)

Από μόνο του, τίποτα.
Αλλά σε συνδυασμό με την ΥΠΕΡ-ΚΑΛΤ μορφή που το κουβαλούσε!

Γενικότερα, στο θρεντ ταιριάζουν ιστορικές κατσαπλιάδικες μορφές, που το όνομά τους τούς έκανε ήρωες των γηπέδων.

Δηλαδή, και το Μαύρος και το Σαραβάκος (Σαραβαλάκο τον έλεγαν οι ολυμπιακοί στα 80ς) εμένα αστεία μου φαίνονται, αλλά οι τύποι ήταν τόσο παιχταράδες που με την καμία δεν έμπαιναν εδώ… :wink:

α ειπα γιατι ημουν ετοιμος για φασαρια
και αυτο το “εξτρα ποντους αμπαλοσυνης” καλυτερα να το σβησεις αν θες να τα παμε καλα, νταξει?

:lol::lol::lol:

οκ, μαν νο οφφενς ιντέντεντ. Εξάλλου το δικό μου επώνυμο είναι από τα τρισχειρότερα!
Αν είχα συνονόματο ποδοσφαιριστή θα έψαχνα λάκκο να κρυφτώ! :-s

Ελα ρε. ωραιο το History.

ηαηαηαζηασηασξηφξγδσξφηγασξκγφηφξκσγφςε ροχκινχαχαχαχασδξηασφγσΔΚΦξ

ναι ρε εννοειτε, πλακα κανω :smiley: παντως Λογαρα εναν που επαιζε στην Καβαλα θυμαμαι. Αυτον λες η αλλον?

εναν τερματοφύλακα λέω, είμαι 95% σίγουρος ότι έπαιζε Δόξα Δράμας κάπου το 92-93. Καμένη Φάτσα και ρουφογκόλης… :smiley:

Στην Παναχαϊκή (αν δε κάνω λάθος) παλιά έπαιζε ένας Χαλιαμπάλιας και ένας Στραβοπόδης :!:
Ο Βαμβακούλας είναι γενικά καλτ, όχι μόνο ονόματος αλλά και λόγω δηλώσεων (“θα κάνουμε μια 2μελή επιτροπή από 3 ατομα”)

Kαι ο Ραημον Καλά έπαιζε στην Παναχαϊκή!

αχαχα τι το εσβησες ρε, πλακα εκανα. ξαναβαλτο πισω :lol:

Nιώθω συγκινημένος. Τελικά έκλεισε ο Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου:!:

Από αυτήν τη στιγμή γίνεται ο αγαπημένος μου παίκτης

Ο Καρυπιδης του ΠΑΟΚ στα αλβανικα εχει θεικο ονομα !
Καρυ και πιδι ειναι αντιστοιχα το αντρικο και το γυναικειο γεννητικο οργανο :stuck_out_tongue:

κάτι σαν “Πτσομνας” δηλαδή???
:lol::lol::lol::lol::lol:

Ακριβως ! :wink:

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Το καλοκαιρι κατι ειχε παιχτει να τον ξαναπαιρναμε,και ακουγεται εντονα οτι μπορει να τον παρουμε αυτο το καλοκαιρι:pΠλεον θα εχει αλλη γοητεια στα αφτια μου το ονομα του:p

Φρανκ Ραμπαριβονύ
Ράφαλ Γκρζέλακ
Μίκαελ Γκσπούρνινγκ

:stuck_out_tongue:

1. Silvije…

[SIZE=“3”]CAVLINA[/SIZE]

:lol:

1. Veli KAVLAK

και ένα μπόνους (τα υπογραμμισμένα)

[SPOILER]Catania Confirm “Malaka” Martinez Signing

Italian club Catania have confirmed the signing of Uruguayan midfielder Jorge “Malaka” Martinez from Nacional of Montevideo.

Martinez (24) will arrive in Italy on Monday, and will be officially presented as the new player of the club the following day at the President Park Hotel di Acicastello.

The Uruguayan midfielder is known for his outstanding skill, his tremendous technique, and powerful shot. Martinez is likely to be a key player as Catania looks to improve on last season’s showing.

Last season he was one of Nacional’s most influential players in their Copa Libertadores campaign where they reached the quarterfinals. Martinez scored Nacional’s vital goal in the 1-0 victory over Mexican side Necaxa in the round of sixteen match at the Azteca stadium.

“Malaka” who was given the nickname by a relative who lived in Greece, is happy with his transfer to Italy, but intends to move to a bigger club in the future.

Nacional also parted ways with centre back Diego Godin, who was confirmed the new signing of Villarreal earlier on Thursday.[/SPOILER]

Χαχαχαχα…Κορυφαιο θρεντ!!! Εχω λιωσει πραγματικα…Να προσθεσω και τον τερματοφυλακα της Αρσεναλ, τον μεγαλο Αλμουνια:lol::lol:

Λοιπόν, ένας Ουκρανός μεγαλοπαράγοντας λέγεται Πουστοκοϊβέλτο. Να υπενθυμίσω το μυθικό Αγάπιο Καλταβερίδη και έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα της καλαμαριάς, αν δεν κάνω λάθος, με το επίθετο…
ΑΓΡΙΟΓΙΔΟΣ…