Curved Air with Ciccada 21/1/12 @ AN Club

όσοι πιστοί προσέλθετε, ορίστε και το δελτίο τύπου! :smiley:

http://www.rocking.gr/agenda/2012/1/21/7426/

Τι έγινε ρε prog rockers, κανείς σας δεν θα τιμήσει;;;

Γιατί θα γίνει;

Εχει prog-rockers η Ελλάδα;
Εδώ το 99% των ροκάδων δεν ξέρει ποιοι είναι οι Genesis, οι Yes και οι King Crimson.

Όσοι μπορείτε, να πάτε παιδιά. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά. Δεν ξέρω πόσο καλά παίζουν σήμερα οι σπουδαίοι Curved Air, αλλά αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα για τους Ciccada. Το περσινό τους ντεμπούτο ήταν από τα καλύτερα albums του 2010 (προσωπική άποψη).

Τι εκπληκτικό album το Child In A Mirror! Τους είδα live τον περασμένο Ιούνη σε ένα δισκοπωλείο (!!!) στην Πετρούπολη (Music Works) και ήταν Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Ι, μάλιστα έπαιξαν και διασκευές Camel και Spyrogyra αν θυμάμαι καλά, ευτυχώς που πούλαγαν το album τους στο 10ευρο και το τσίμπησα…

Λοιπόν, χτες πήγα να δω τους Ciccada σε ένα άκυρο μαγαζί στον Κεραμεικό (Cabaret Voltair) και ήταν για άλλη μια φορά καθηλωτικοί, έπαιξαν σχεδόν όλο το ντεμπούτο τους, αλλά και κορυφαίες διασκευές, not quite the same από Curved Air, the young prince and princess as told by scheherezade από Renaissance, play minstel play από Blackmore’s Night και ένα γαμάτο medley από το The Snow Goose των Camel! Το δυσάρεστο της βραδιάς ήταν ότι μας ανακοίνωσε ο leader τους ότι δεν θα γίνει η συναυλία των Curved Air δυστυχώς :frowning:

Οι φίλοι προγκρεσιβάδες Θεσσαλονικείς,ίσως δουνε σύντομα και Ciccada και όχι μόνο.Κάτι είναι στα σκαριά…:wink:

Ώπα-ώπα, να τα τα ωραία. Άντε και make it official (αν το έπιασα μαν). Εννοείς αυτό που κατάλαβα;

Yup!:wink:

Για τον χώρο έχω κάποιες επιφυλάξεις,αλλά είμαστε στο γενικότερο ψάξιμο.:slight_smile: