Νεο Cynic EP?!

Νταξει ρε εγω πιστευω οτι το focus και το TiA συμβολιζουν 2 διαφορετικες φασεις των cynic.Εγω δεν θα ηθελα να βγαλουν κατι ιδιο με το φοκους,ή το τρεισντ απλα για να γινουν πιο σκληροι ή να παραμεινουν ελαφροι ντεθμεταλλαδες.Θα ηθελα να κανουν οτι θελουν γιατι πραγματικα αυτο κανουν εδω και 15 χρονια και δειτε τι εχουν βγαλει:p

Εδω θα ειμαστε και θα το ακουσουμε.Και θα κρινουμε αναλογως.
Μετα το καλυτερο αλμπουμ του 2008 αναμενουμε το καλυτερο ΕΡ του 2010.

Δεν τους φοβαμαι.Ειναι αυτο που ειπε ο _ , εχουν κερδισει την λευκη επιταγη μας.

Eλα ρε, μ αρεσε καργα το traced, απλα πιστευω για αλλαγη καλο (για μενα) θα ταν αν σκληρυνουν… Τεσπα ο Κοσμας καλα το πε, να ακουσουμε και θα κρινουμε

__ Θα γράφει Cynic θα’ναι καλό.

__ Και κάνα Aeon Spoke βέβαια.

__ :!:

http://www.youtube.com/watch?v=BHUl_R76F5w

ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ,ΚΛΑΙΩ,ΝΙΩΘΩ

__ :-k

__Ok, πρώτον, έχει πάρα-πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό το πείραμα, σα να κάνουν μόνοι τους ένα remix ep… το 'χουμε ξαναδεί. Βέβαια, εδώ δεν έχουμε ένα μόνο κομμάτι που γίνεται remixed, αλλά 4 και ακόμη, δεν γίνεται από guest καλλιτέχνες, αλλά από τους ίδιους…

__Πολύ ενδιαφέρον και καλοδεχούμενο, ΑΛΛΑ, χωρίς να το θεωρώ “κανονική” κυκλοφορία των Cynic. Δηλαδή, δεν ξέρω πως θα το πάρω αν το επόμενο cd των Cynic είναι σ’ αυτό το στυλ…! :? :-s

__Μάλλον μου φαίνεται πως ο Μάσβινταλ φλερτάρει με τον Skolnick των Testament, που το γύρισε σε τρελές τζαζιές (και όχι “metal fusion”, jazz λέμε και μάλιστα πολύ πετυχημένα!)… Οκ, ας κάνει κι αυτός το Paul Masvidal Trio και ας παίζει και Τριπ-Χοπ, αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρω αν αρχίσουν οι Cynic να έχουν τύμπανα υπολογιστή και ακούγονται σαν τους Massive Attack ξερω’γω… :?

__Και κάτι άλλο που με προβλημάτισε… Στο καινούριο κομμάτι… Μπάσο ποιός παίζει…; Στο βίντεο φαίνεται να είναι ο μπασίστας που έχουν στα live… :? E, στα live (όπως και στους Exivious), είναι πολύ καλός, αλλά Cynic χωρίς Malone… [-X

__Οι οποίοι Exivious (με κιθαρίστα τον Timon που έπαιζε κιθάρες και έκανε Growl vocals στο TiA και στα live, και μπασίστα τον μπασίστα που έχουν οι Cynic στα live τους), είναι πιο τζαζ από τους Cynic… λέτε να τον τραβάνε προς τα 'κει τον Paul…;

__Τέλος πάντων… Θέλετε να δούμε λίγο μόν τα θετικά για να μην μιζεριάσουμε τελείως; Οι Exivious έχουν βγάλει δισκάρα που αξίζει να ακούσετε και να αποκτήσετε, το EP θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα γουστάρουμε, το νέο κομμάτι δείχνει εξίσου υπέροχο και καταπληκτικό με αυτά του TiA (ιδίως το σόλο, δείχνει μαγικό), και το το νέο cd όταν βγει θα είναι και πάλι με Malone και δε θα μαλακώσουν το παίξιμό τους άλλο τόσο όσο το μαλάκωσαν απ’ τον πρώτο στον δεύτερο δίσκο… ([-o<)

Παρτε και ολοκληρο το νεο κομματι live!