Νεο Cynic EP?!

Ετοιμαστειτε αρκουδεηδες!Το ανακοινωσαν στο προφιλ τους!Myspace ε!:):D:p

Nα αφήσουν τις μλκς. Full length ή τίποτα.

Και γω μαζι σου.Αλλα ενα χρονο μετα to ΤiΑ φαινεται οτι οι cynic ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ

Link ? Δεν βλεπω κατι στο myspace τους…

Ρε το εχουν σαν κατασταση…Accomplished κιετς.Εγω απο το προφιλ μου το ειδα,ουτε εγω ειδα κατι στο προφιλ τους.

Ωραίο λινκ.

Anyway, το “ανακοίνωσαν” από το “κατάσταση στο space” απέχουν κάμποσο, εχ.

Εσεις εκει κολλατε δηλαδη.:stuck_out_tongue:

Έτσι, γρήγορα τα καινούρια πράγματα:!:

Καλά τα λέει ο Red Rum. Ή Full Length ή τίποτα! Άμα τα ΦΟΥΛ ΛΕΝΓΚΘ είναι 33 λεπτά το η.πι θα’ ναι 12 ? όχι ντάξει καλά είναι και 2-3 τραγούδια, αλλά ντάξει, εμένα μου τη σπάνε τα ep…

Νταξει ουτε εμενα μ’αρεσουν τα ep,αλλα οπου να 'ναι βγαινει και ο νεος δισκος.

μα τα ep συνήθως δεν προμηνύουν full length?

Το ποστ μου.

ναι ναι μετά το δα…απαντούσα στον έπιταφ

okay μαν.

__Οκ, αρχικά κι εμένα μου φάνηκε κάπως. Ψέμματα.

__Αρχικά ενθουσιάστηκα που θ’ ακούσουμε κι άλλο υλικό από τους Cynic και μάλιστα σε ολοκληρωμένη μορφή (δηλαδή το ep όχι demo). Μετά ήταν που μου φάνηκε “κάπως”… προφανώς επειδή μας έχουν συνηθίσει έτσι, ανά 15ετίες (και που για να μην ξεχνιώμαστε όμως, γι’ αυτό ακριβώς ήταν που γκρινιάζαμε… ότι δεν βγάζουν συχνά μουσική), αλλά και επειδή μας έρχεται στον νου πως “το καλό πράμα αργεί”… :wink:

__Μετά που το ξανασκέφτηκα όμως, παρόλο που -επειδή όχι μόνο θεωρώ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ το focus, αλλά κυρίως γιατί ΛΑΤΡΕΨΑ το Traced in Air- έχω κι εγώ την ανησυχία μήπως και “παρα-είναι νωρίς” για να μας δώσουν κάτι νέο μιας και φαίνεται να είναι μπάντα που “χονεύει” μέσα της πράγματα και δίνει ένα απίστευτο καταστάλαμα αυτών (“Traced In Air”), σκέφτηκα πως, παρ’ όλα αυτά, ε, οι Cynic είναι απ’ τα συγκροτήματα που αξίζουν, που έχουν κερδίσει την “λευκή επιταγή” μας.

__Οπότε, οκ, έχω το φόβο μου, αλλά είναι ο φόβος του αν ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει το απίστευτο σερί του (π.χ. 100 συνεχόμενα εύστοχα τρίποτα), και πάνω απ’ όλα μένει ο ενθουσιασμός μου, που θα τον δω και πάλι να αγωνίζεται… :wink:

__Καλως να ορίσει λοιπόν!!! 8)

__Ισως και οι ίδιοι να θέλουν να βγάλουν λίγη ακόμα ώρα μουσικής, μιας και στις συναυλίες τους, παίζουν ΟΛΑ τα τραγούδια τους και πάλι δεν βγάζουν μία headline διάρκεια. Πάντως, στην χειρότερη περίπτωση, εγώ πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι παρεμφερές (στο ύφος) και (σχεδόν) ισάξιο με την τελευταία τους δουλειά -κάτι όπως τα bonus τραγούδια του remaster του Focus (“Cosmos”, “The Circle’s Gone” & “Endless Endeavours”).

__Τέλεια! Ειδωμεν…! :slight_smile:

Καλά, το μεγάλο γλέντι έχει να πέσει αν βγάλουν τρίτο και παίζουν όλο το υλικό και από τα 3. Αν γίνει έτσι, μιλάμε θα είναι η μοναδική περίπτωση στο χώρο τους τουλάχιστον.8)

To γεγονός ότι τόσο γρήγορα βγάζουν άλμπουμ δεν σημαίνει ότι η δουλειά αυτή θα είναι βιαστική, πρόχειρη και κακή…Μπορεί αυτά τα 15 χρόνια να χαν ετοιμάσει πολύ υλικό

Aν εχουν ετοιμουλικο ας ελπισουμε να ναι πιο σκληρο απο του traced

__Ή και ας μην το ελπίσουμε… :stuck_out_tongue: