Καθίστε ρε να γουστάρουμε με αυτό και το άλλο μπορεί να περιμένει.
Καταστρέψατε και το spoiler.[-X
Το ξανακούω τώρα τον δίσκο.
Είπαμε είναι κολλητικός.
Θα κάτσω όλο το σ.κ. να τον ακούσω, και αν κολήσω κόλησα:!:
Το καινούργιο cynic έχει απίστευτη μουσική και γενικά φαίνεται ότι είναι δουλεμένο το άλμπουμ σε αυτόν τον τομέα. Αλλά τα φωνητικά είναι απλώς ά θ λ ι α. Τι πράμα είναι αυτό. Gay φωνητικά με delay και σε κάτι φάσεις από πίσω κάτι και καλά ‘κάφρικα’ τα οποία ακούγονται από το υπερπέραν…
8O8O8O
πες μου οτι κανεις πλακα…??
Δε νομιζω οτι κανει πλακα. Σιγκναλ σε φορουμ του εξωτερικου καποιοι εχουν λυσσαξει κανοντας παρομοια σχολια για γκεη φωνητικα.
Απλα ο συμφορουμιτης εχει πιασει το μισο νοημα του αλμπουμ. Το αλλο μισο, τα φωνητικα, το εχει χασει εντελως.
Βεβαια τα φωνητικα ειναι και λιγο θεμα γουστου, αλλα εμενα μ αρεσουν τρελα, περισσοτερο ισως απο το Focus.
Ασε που εχει αφησει το vocoder εφε και τραγουδαει με τη φυσικη του φωνη σε πολλα σημεια.
ναι αυτο ακριβως
τα φωνητικα αυτα ειναι χαρακτηριστικο των cynic
δηλαδη πανε πακετο με τη μουσικη τους
τεσπα
οντως γουστα ειναι αυτα
Τα φωνητικα μου φανηκαν απιστευτα εμενα παντως.Δεν τα περιμενα πιο καφρικα.
Evolutionary Sleeper + Integral Birth…τα κομάτια που κάθονται καλύτερα μετά από κάμποσες ακροάσεις αυτό το σ.κ. Θέλει κάμποσες ακροάσεις ακόμα και βλέπουμε. Τα φωνητικά δεν με χαλάνε…
Και εγώ νομίζω οτι τα φωνητικά είναι ακριβώς αυτό που περίμεναμε από τους Cynic.
Τα φωνητικά δεν είναι άθλια, είναι απλά λίγο παραπάνω καλλιτεχνικά από ότι έχει συνηθίσει το αυτί σου, πάντως είναι αναπόσπαστο μέρος της μουσικής των Cynic οπότε απλά άκουσε το σαν ένα επιπλέον όργανο:)
Εμενα τα φωνητικα μου θυμιζουν ελαφρως mastodon απο to blood mountain.Εμενα μαρεσουν!
Εκπληκτικό άλμπουμ απλά.
αυτο το συνηθιζεις. κι εμενα μου θυμιζανε δαντη οταν προτοακουσα το προμο.
ειναι θεμα αισθητικης.
ειναι προγκ, κανουμε οτι θελουμε.
Ναι, αλλά είναι Cynic.
Δηλαδή έτσι είναι και στο “Focus” σε πολλά σημεία.
http://www.metalkult.com/videos/cynic/
Death compared to what we were writing was easy 8O
Δειτε ολη την συνεντευξη.Προσκυνηστε αυτο τον απιστευτο μουσικο.
Το 'χω ακούσει 3-4 φορές, και δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα.
Είναι μαγευτικό και έχω κολλήσει.
Το Integral Birth δεν υπάρχει
η σπεσιαλ edition ειναι καταπληκτικη
αμα πεσει λιγο η τιμη της θα την τσιμπησω οπως και δηπωτε!!!
Ifrit χαίρομαι που σου άρεσε ρε μαν:wink:
Ντάξει τι να πεις για το δίσκο αυτό. Το Ιntegral Birth είναι το 2ο καλύτερο κομμάτι των Cynic για μένα, μετά το How could I? Τα άλλα δεν πάνε πίσω.
Για τους λάτρεις του βινυλίου πληροφοριακά έχει κυκλοφορήσει από τη Black on Black και μπορεί να βρεθεί στο Μetal Era.
Απο σενα το πηρε ο μπαγασας ?
Ηθελα να σε ρωτησω για το βινυλιο.Επειδη η Black on Black κυκλοφορει βινυλια με το τσουβαλι,
το Cynic ειναι καλο ? Ηχητικα εννοω ! Γιατι διαβασα απο 2-3 οτι τα απο τα πρωτα βινυλια της εταιρειας
μεχρι που “κλωτσαγανε” .
__Υπάρχουν δύο special εκδόσεις.
__Μία με ένα T-shirt κάτι σημειώσεις /στοίχους, μπρελόκ, διαφανή θήκη κλπ, κλπ (η οποία ήταν σχετικά ακριβούτσικη) και ακόμα μία (την οποία βρήκα και αγόρασα από το Amazon.com σε πολύ καλή τιμή) η οποία έχει “μόνο” το cd και μία αφήσα με το εξώφυλλο του δίσκου. Το δισκάκι είναι σε “χαρτινη” θήκη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ποιότητας και το εξώφυλλο είναι ΑΝΑΓΛΥΦΟ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
__Τέτοιο δίσκο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τον έχεις σε αυθεντική έκδοση (και να στηρίζεις έμπρακτα το συγκρότημα -ειδικά όταν κυκλοφορεί ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΣΚΑΡΑ), αλλά κάτι τέτοιες εκδόσεις, το αξίζουν με το παραπάνω. Οσο για το artwork που υπάρχει στο ένθετο βιβλιαράκι, απλά καταπληκτικό. 8)
__Αγοράστε το. ΤΩΡΑ.
__Και με την ευκαιρία, μιλάμε για ΔΙ-ΣΚΑ-ΡΟ. ΔΙΣΚΑΡΟ. Masterpiece πως το λένε. Ενα μικρό αριστούργημα. Φανταστικό, με ουσία, βάθος, μουσικότητα… το έχω λιώσει. 8) Είναι το μόνο cd που στο mp3 player μου, το έχω ασυμπίεστο, ποιότητα cd… και τι cd…! 8)