Απο οσες συναυλιες εχω παει,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ξυλο ενταση mosh pit και crowdsurfing δεν εχω δει!!!
Μπορει να εκανε μερικες μλκιες ο ηχος εκει με την κιθαρα αλλα τα λεφτα του για μενα τα αξιζε διπλα!!!
Νταξει γαμησε στεγνα!!! Ειδικα στα κομματια του Dealing with it που ναι και το αγαπημενο μου τρελαθηκα.
Τοση γκαυβλα και προσμονη για ενα λαιβ ειχα καιρο να δω!!! Ωραιες στιγμες.
Παρεπιμπτοντως, λεγανε και κανανε ψιλο-μαλακιες, αλλα νταξ ειμαστε 2011, δυστυχως…
Ο Spike παντως φανηκε κομπλε παληκαρι!
δηλαδής ? 8)
Ε οταν ανοιγε το στομα του, ειδικα ο μπασιστας ελεγε μαλακιες. Οχι κατι συγκεκριμενο αλλα μαλακιες
Ε και γενικα λεγανε μην ανεβαινετε πολυ εσπρωξε και εναν ο Kurt, αν ειδα καλα…
Τεσπα, δε γαμιεται
γαμω ηταν,της πουτανας…πολυ μος, circle pits, dives…ο τραγουδιστης επρηζε γενικα να προσεχουν οσοι ανεβενουν…κ δεν νομιζω να χαρηκε και πολυ στο τελος που ηταν 20 ατομα πανω στην σκηνη :lol:
Για googlaρετε λιγο για το παρελθον του Harald O (Oimoen)…
ντρεπεσαι να μας το πεις ?
ωραία φάση χτες, ήθελα χρόνια να τους δω - πολύ πορωμένος ο λαός απο κάτω
πολύ τσαντίλας ο μπρεχτ όμως
fantazomai pws epese polu ksulo,alla distixws den piga…den peirazei next time (no greek)
τι να πει κανεις μετα απο αυτο το λαιβ!
τοσο καυλωμενο κοινο δεν εχει ξανα-υπαρξει!
Τρελο πιτ (και πριν αρχισει το λαιβ)
Ο Κερτ λιγο τσαντιλας αλλα τεσπα.
Χαρηκα που ειδα την γνωστη θρασοφορουμοπαρεα!!!
I dont need society :yahoo:
Ξεεεερει τι λεει. Περαν των ‘‘δικων σου’’, αυτη η φωτογραφια του Becerra με τον αναποδο σταυρο του χαρισε τη θεση στο πανθεον για μια αιωνιοτητα…
Τσιρς σε οσους ειδα απο το φορο Τρομερο λαιβ, το κατευχαριστηθηκα.
Συναυλιαρα. Απειρο ξυλο, ξεδωσαμε για τα καλα
Nταξ, οι τυποι απλα ΓΑΜΗΣΑΝ, το ολο σκηνικο ηταν ο ορισμος thrash συναυλιας, σβερκος-παϊδια να’χουν παραδωσει στο μισαωρο και παραδοξος, ΠΟΛΛΕΣ γυναικες…
Επικες στιγμες, απλα…RESPECT!!!
Ps. Χρωσταω μια knock out γονατια Ζαμπιδη στον τραγουδιστη των Crucifier…:lol::lol::lol:
Γαμάτα ήταν, δεν περίμενα τόσο κόσμο. Ούτε κάν πίστευα ότι θα τους έβλεπα ποτέ, και το καταφχαριστήθηκα. Η μία κομματάρα μετά την άλλη…περίμενα να παίξουν λίγα παραπάνω από θρας ζόουν (enemy within πχ), οκ όμως. Γεια μας στα παιδιά μας από δω μέσα.
σετλιστ?
και κανα βιντεάκι βάλτε αν υπάρχει, να κλάψουμε περισσότερο που το χασαμε #-o
μονο αυτο εχω δει ανεβασμενο. σιγουρα θα ανεβουν και αλλα
Πλακα στην πλακα υπαρχει καμια φωτο του σετλιστ?
Εχουν περασει 3-4 μερες και εχω να πω οτι ηταν το καλυτερο λαιβ που εχω παει…
και εγω σκεφτομαι οτι δεν εχει νοημα να ξαναπαω σε λαιβ. αφου καλυτερα δεν θα ειναι, δεν εχει νοημα