Da Vinci's Demons

Τέσσερα επεισόδια μέχρι στιγμής.

Παίζεται στο Starz τις Παρασκευές στη θέση της καλύτερης σειράς της ιστορίας της τηλεόρασης (όχι ότι κάνουμε ουδεμία σύγκριση ε).

Αν και παρουσιάζεται αρκετά χολυγουντιανός ο Ντα Βίντσι και είναι, γενικά, πολύ χολυγουντιανώς δωσμένα τα όλα σκηνικά που εξελίσσονται, εντούτοις έχει δράση και σωστή ατμόσφαιρα. Δεν περίμενα να με κερδίσει, αλλά σου κρατάει το ενδιαφέρον από το πρώτο λεπτό, αρκεί να μπεις στο μουντ.

Εγώ στηρίζω πάντως.

Η ιστορία είναι οι μηχανοραφίες Βατικανού-Μεδικων για την οικονομική επικράτηση + διάφορα αποκρυφιστοτέτοια της νταν μπράουν φάσης + ο πληθωρικός χαρακτήρας του Νταβίντσι +

το απιστευτικό πλάζμα

Καλό θα ήταν, πάντως, και σε αυτή τη σειρά, όπως και στο Game Of Thrones, να αποβληθεί αυτό το ας πούμε τυχαία 6% της συνολικής αισθητικής που προέρχεται από τη γλοιώδη παράδοση «Χέρκιουλις-Ζήνα», γιατί δεν θα τα πάμε καλά.

ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΚΕΒΙΝ ΣΟΡΜΠΟ ΚΑΙ ΛΟΥΣΑΡΑ ΛΟΟΥΛΕΣ.
ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ :!:

Καλά, λοιπόν, το π… Το π… Το πφ…

Λυπάμαι, δεν μπορώ να το κάνω ούτε για πλάκα.

Sleep with one eye open :!:

ο πιλοτος μετα βιας βλεποταν. η μια γραφικοτητα μετα την αλλη.

φτιαχνει θελεις να μας πεις μανος;

κακοφτιαγμενο ασσασινς κρηντ για την τιβι.

Η αισθητική δεν είναι των αείμνηστων ζήνα-ηρακλής. Περισσότερο θα έλεγα ότι έχουν αυτό το 6% κατάλοιπο της αισθητικής των Πειρατών της Καραϊβικής.

Ιάσονα, έχει τα σεναριακά του κενά και όπως είπα λόγω του χολυγουντιανισμού πρέπει να είσαι στο μουντ για να το απολαύσεις. Γίνεται καλύτερο στη συνέχεια, ειδικά το επεισόδιο με τις δαιμονισμένες στο μοναστήρι, αλλά αν δε σου άρεσε καθόλου το παηλοτ, μην το συνεχίσεις.

Κατά τ’ άλλα αναμένουμε με αγωνία το πέμπτο επεισόδιο να δούμε τι του έπαιξε τελικά ο Μποτιτσέλι :!:

Το ξεκίνησα και εγώ προχτές και τα μάσησα και τα 5 σε ένα βράδυ…!! :stuck_out_tongue:

Πολύ καλή σειρά κατά τη γνώμη μου και δεδομένης της χολιγουντιανής φάσης, όπως είπε και ο Μάνος, σε κρατάει σε εγρήγορση, αρκεί να το αποδεχτείς…Πολύ καλός ο ηθοποιός που παίζει τον Ντα Βίντσι, τρελένομαι με την υπέρτατη μορφή που παίζει τον Ριάριο, ενώ ο Πάπας είναι ένας υπερήλικας Τζόφρι…Σου έρχεται να τον κοπανήσεις και μόνο που τον κοιτάς… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Κατά τα λοιπά: Λουκρίσια Ντονάτι και δεν είναι καλά…!!! Απίστευτο μωρό…!!! :smiley: :smiley:

Να πω ότι είμαι φαν Νταν Μπράουν και δεν με χάλαγε ιδιαίτερα και το Ζήνα-Χέρκουλες μοτίβο για απογεύματα στο Σταρ, αλλά δεν νομίζω ότι θυμίζει κάτι τέτοιο…Αυτό το θύμιζε το Legend of the Seeker για όσους το είχαν δει…Αυτό θυμίζει περισσότερο τον Χολμς του Ντάουνι Τζούνιορ ή την τελευταία έκδοση των Τριών Σωματοφυλάκων, αλλά σε σειρά…Προσωπικά αυτό το στυλ με τα μυστήρια και τους μηχανισμούς που κινούνται πολύπλοκα εμένα με φτιάχνει…Έχει και ιστορικές δολοπλοκίες μέσα και γουστάρω ακόμα πιο πολύ…!!

Καλά το πάει…Ελπίζω μόνο να μην το γαμήσουν στο βωμό της τηλεθέασης και αρχίσουμε να βλέπουμε ότι να ΄ναι να μπαίνει στην ιστορία…

Ξεκινήσαμε με το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. :smiley: Και απ’ ό,τι είδα στις διαφημίσεις του Fox, αναμένονται διάφορα περίεργα στη συνέχεια.

Ωραία σειρά. Βλέπεται ευχάριστα. Είναι το κλίμα που περιμένεις να νιώσεις σε τέτοιες σειρές. Πολύ ωραία η “ψυχράδα” του.
Αρκετά “τίμιο” στα ιστορικά του. Οκ, δεν είναι και ντοκυμαντέρ. Δένει όμορφα η ιστορία με τη μυθοπλασία.
Θα ήθελα βέβαια να προσεγγίσει και τον Ντα Βίντσι στα πιο καλλιτεχνικά του, αλλά αυτό μάλλον θα γίνει αργότερα. Καλά το πάει με τις πολεμικές μηχανές στα μικράτα του μαέστρου.

Επεισοδιάρα οι δαιμονισμένες, αλλά και ο Δράκουλας μια λατρεία. Κατεβάζω το δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν…

Ενδείκνυται για εξεταστική. :lol: Πέρυσι τον Ιούνιο το έβλεπα…

edit
α, και προφανώς…

[SPOILER]


<3 <3

όπως επίσης κρέντιτς και στο μελανουροτεκνό

[/SPOILER]