Daft Punk - Random Access Memories [2013]

Προσδεθειτε.

Ειναι εκει εξω.

http://www.itunes.com/daftpunk

Κρατήστε μικρό καλάθι. Μόνο το Discovery έχω ακούσει από Daft Punk αλλά ετούτο είναι πιο πολύ chill παρά χορός.

Α ναι. Και Instant Crush αγάπη ήδη.

Μόνο εμένα μου σπάει τα νεύρα αυτό το Get Lucky???

μουσικη για κρουαζιερα.

Οντως ειναι κρουαζειρια λαουντζ-τσιλλ φαση παρα πολυ!Δεν ειναι γλυκαναλατο κ εχει το φιλινγκ το πρεπον των Νταφτ,ουτε κατι με χαλαει,ουτε ειναι κατι το καραμπαμ διαφορετικο απλα ειναι αλλο μια δουλεια τους!

πραγματι ο δισκος λιγοτερο κεφατος αποτι τον περιμενα. Μη πω πως κουβαλαει μια μουντιλα πουμε ξαφνιασε. Ειδικα εκεινο το Touch με τον παππου να τραγουδαει. Μουβγαλε παρομοια μιζερια με το Sleep των GYBE (οχι, δεν κανω συγκριση), ξεκαθαρα λογω γερου.

That being said, δεν παυει να ειναι αλλη μια πολυ δυνατη/ποιοτικη κυκλοφορια απο τα γαλλακια που δεν απογοητευουν. Θελει ακομα ακροασεις, αλλα τα κομματια με τον Rodgers ειναι μαλλον τα αγαπημενα μου ( αν εξαιρεσεις αυτο με τον Casablancas που ειναι σιγουρα το αγαπημενο μου).

Και το κομματι του Τζιορτζιο πολυ δυνατο

Giorgio & Get Lucky απο αλλο πλανητη! Στο ριπιτ τις τελευταιες μερες… :smiley:

*που να ακουγα φανατικα Daft Punk κιολας :stuck_out_tongue:

παει στα album της χρονιας από το πουθενά (για μένα). το giorgio ειναι τεραστιο κομματι και γενικά ειναι υπερχορταστικός δίσκος που παρα τη μεγάλη διάρκεια του περνάει η ώρα κατι παραπάνω από ευχάριστα!! μπραβο στα παιδιά

Δισκάρα!
Ακουγεται άνετα απο την αρχή ως και το τέλος !

βρε πείτε πόσο δεν σας χάλασε που στα 2 πιο πιασάρικα τραγούδια του δίσκου υπάρχει το όνομα pharrell μέσα! 8)
μεγααααααααάλη πουτάνα ο τύπος.
όσοι είμαστε γύρω στα 25 να ξέρετε πως έχουμε μεγαλώσει με τα τραγούδια του, ακόμα και αν δεν το γνωρίζεται…
μεγάλη πορεία, παντού χωμένος, δυνατός παραγωγός!

ο καζαμπλανκούλης πρέπει να τον έπαιξε μόλις άκουσε το τραγούδι τελειωμένο… κάτι τέτοιο προσπαθούσε να βγάλει χρόνια τώρα.

και ο panda bear μοιράζει ύπνους για άλλη μια φορά σαν σωστό βαποράκι :stuck_out_tongue:

Αν δεν σου αρέσει το Get Lucky λες ψέμματα…

οντως το get lucky ειναι απιστευτα ομορφο τραγουδι!

και το Instant crush. είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος

Same here. Δηλαδή οκ δεν πας Μύκονο/Πάρο κτλ, αλλά τα υπόλοιπα νησάκια τα χτυπάς. Τσιλλ και κουλ. 8)

Κομμάτι Giorgio ρισπεχτς, Instant Crush καρδιές και Motherboard/Contact τα άκυρα αγαπημένα.

Και απο εδω θετικα σχολια γενικα.Κυλαει ομορφα,χαλαρο ομορφο soundtrack με 2-3 κομματαρες μεσα.
Για καλοκαιρι οτι πρεπει :rasta:

etsi, laiko proskynhma.

oloklhrwmenh apopsara [U]edw[/U]

[SPOILER]me sxwrnate, to xeno to pc den exei ellhnikos[/SPOILER]

οχι αλλο καρβουνο με την ψαρο-hype μετριοτητα.

το χιπστερομετρο εχει βαρεσει κοκκινο παιδια

Με υπογραφη Nile Rodgers :wink:.

λολ; σόρι κιόλας αλλά τόσο hype για δίσκο προσωπικά καιρό είχα να δω. Είχαν βουήξει όλα τα ίντερνετς.

Το άλμπουμ ξεκίνησα να το ακούω από προχθές… βασικά ως τώρα μου φαίνεται σχεδόν όπως όλες οι προηγούμενες δουλειές Daft Punk με τις οποίες είχα επαφή: πολύ καλή αλλά σε σχέση με τα γούστα μου λείπει αυτό το στοιχείο που θα με κάνει να παίζω μόνο αυτή για κάμποσο καιρό.

That being said, σε επίπεδο παραγωγής (καθαρά τεχνικά δηλαδή) ΧΥΝΩ_ΜΠΑΜΙΕΣ