Daft Punk - Random Access Memories [2013]

για μένα ήταν ξεκάθαρα από το πουθενά, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με daft punk ούτε είμαι κανας fan της electro/dance σκηνής. Είχα ακούσει το get lucky που ήταν αρκετά συμπαθητικό και από κει και πέρα είδα το free streaming στο itunes. Οπότε δε παίζει θέμα hype.

Αν το album γαμάει, γαμάει από μόνο του γιατί μπορεί.

Επίσης γελάω με το “χιπστερομετρο”… σε λίγο αντί για μουστάκια θα φοράνε κράνη και θα σκάνε στο γκάζι με ολόσωμες φορμίτσες

Παει στα πιο ευχαριστα φετινα ακουσματα. Φυσικα τπτ πρωτοποριακο,αλλα διαφορετικο για daft punk. Ολα ειναι disco!

… δυο μηνες μετα, ακομα ολα ντισκο ειναι!!!

Μόνο ακόμα
[B][[SIZE=“3”]περισσοτερο, [/SIZE]
[SIZE=“4”] δυνατοτερα,[/SIZE]
[SIZE=“5”]καλυτερα, [/SIZE]
[SIZE=“6”]γρηγοροτερα/SIZE](http://youtu.be/s9MszVE7aR4)[/B]
[SIZE=“6”]από ποτέ!!![/SIZE]

:bounce:\:D/:dance::yahoo:=D>

• [I]Random Access Memories[/I] ποσταρα πριν λιγο στο [I]Τι ακουτε τωρα[/I]. Να μην επαναλαμβανομαι!

Στο διαλογισμο, τα mantras ειναι συντομα στιχακια, λεξεις ή ακαθοριστες συλλαβες που επαναλαμβανεις επι μακρον αργα και καθαρα και σε βοηθανε να συγκεντρωθεις - π.χ. το «ΟΜ», που το χρησιμοποιει σαν ονομα της και η γνωστη μπαντα.

Ακουγοντας τελευταια πολύ Daft Punk, δε γινεται να μη μου ερθουν συνειρμικα στο μυαλο τα mantras. Στα τραγουδια των Daft Punk, ο ιδιος στιχος/μηνυμα επαναλαμβανεται ρυθμικα, με αποτελεσμα να μπαινει στο υποσυνειδητο σου και να θες να κανεις αυτό που σου λεει το ρομποτακι. Αν το υπεραπλουστευσουμε, θα λεγαμε σαν μουσικο μαντρα.

Ενα παραδειγμα:
[B]Daft Punk ft. Panda Bear - Doin’ It Right[/B]
[I]
Everybody will be dancing
When we’re feeling all right
Everybody will be dancing
And be doin’ it right[/I]

Σε μενα τουλαχιστον δουλευει.