DaKryA - CRIME SCENE album

Η δεύτερη επίσημη δισκογραφική δουλειά των DaKryA κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου μέσω της εταιρίας 279 Productions. Ο νέος δίσκος ονομάζεται ?CRIME SCENE? και κυκλοφορεί στο εξωτερικό από τις 12 Οκτωβρίου μέσω της αμερικάνικης εταιρίας Sensory Records.

Σχεδόν 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους, οι DaKryA αλλάζουν τον ήχο τους και στρέφονται σε ακόμη πιο πειραματικά και Avantgarde Metal μονοπάτια. Με αρκετά progressive στοιχεία, επιρροές από jazz και το θεατρικό τους ύφος ανανεωμένο, μας παρουσιάζουν ένα νέο concept γεμάτο μελωδίες και άφθονο groove!

Η ηχογράφηση του δίσκου έγινε στα Grindhouse Studios της Αθήνας υπό την επιμέλεια και ηχοληψία του κιθαρίστα των Rotting Christ Γιώργου Μπόκου, ενώ η παραγωγή έγινε στη Σουηδία και τα Underground Studios με την υπογραφή του Pelle Saether (Diablo Swing Orchestra, Therion, Draconian). Το mastering του δίσκου επιμελήθηκε ο διάσημος Göran Finnberg (In Flames, Arch Enemy, Opeth, Dark Tranquillity) στα Mastering Room AB του Gothenburg.

Ακούστε 2 νέα τραγούδια στο επίσημο MySpace του συγκροτήματος κι επισκεφτείτε το Official Website τους για δωρεάν mp3 και online παραγγελίες.

Official MySpace: http://www.myspace.com/dakrya
Official Website: http://www.dakrya.com
YouTube Video: http://www.youtube.com/watch?v=6TR1VPLxmSI