Danava (\m/)

Εγω ευχαριστησα τον θρεντσταρτερ, αλλα μαλλον και ο Κρισπ αρχισε να γεροπαραξενευει μου φαινεται :lol:

Mάλιστα! 8)
Η ημερομηνία του άρθρου μου λύνει και την απορία πως πέρασε κάτω από το ραντάρ, βρισκόμουν σε διακοπές χωρίς να πολυμπαίνω rocking! :slight_smile:

Πάντα κάνω πλάκα στον Γράκχο, αλλά όντως από Καραολίδη στο hammer τους έμαθα, μιας κι είχε κάνει review το ντεμπούτο. Λίγο καθυστερημένα βέβαια (αφού εκείνη την εποχή κυκλοφορούσε το “UnonoU”) αλλά δεν πειράζει.

Γενικά τσέκαρα σχεδόν οτιδηπότε πρότεινε και ακόμα το κάνω, αν και όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Πάω στοίχημα πως ο Καραολίδης διαβάζει Γράκχο!

Εθισμός το αλμπουμ ε,κοκομπλόκο.

me likes !

Αν λάβουμε υπόψη μας τα δεδομένα παλαιότητας του καθενός, παίζει γερά.

Επος. Ολο το άλμπουμ ωραίο, αλλά αυτό μ’έχει γονατίσει.

Yeah Bitch!Θα το χώσω μετά!Έχω φάει τρελό σκάλωμα.Συνήθως πάντως όταν μια μπάντα με κάνει να θέλω να ακούσω τις επιρροές της κάτι κάνει καλά.
3 διαφορετικά άλμπουμ,αναγνωρίσιμος ήχος όμως…Μπορεί και να μου φαίνεται,το ένα παραείναι φρέσκο.

Είναι μακράν η καλύτερη μπάντα που θα γουστάρει κόσμος αλλά δεν την έχουν ακούσει ακόμα. Τεράστιο ρησπέκτ στον μακρυμάλλη 40άρη+ Roi Mat dj, που πριν από 2-3 χρόνια είχε παίξει ένα βράδυ κομμάτι από το UnonoU…

Ακούω κάτι νέο(όχι τόσο σαν ήχο,ακούω νέα τραγούδια εννοώ) και παρόλα αυτά,στον καλπασμό του Longdance για παράδειγμα,νιώθω κάτι οικείο,κάτι “δικό μου”,λες και πάντα προοριζόταν για μένα το άκουσμα του…Μπορεί και να παραληρώ αλλά ισχύει.

Άκουσα και εγώ με τη σειρά μου danava μιάς και έχει γίνει χαμός στο φόρουμ με αυτή τη μπάντα το τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι πώς δεν είχα ακούσει νότα απο αυτούς και χθές άκουσα τους δύο πρώτους δίσκους και έπαθα τη πλάκα μου!!! 8O8O8O

Βump ΡΕ!

Άκουσα Ηemisphere of Shadows. Ακούω ομώνυμο. Πόσες ανατριχίλες.
Ρε, τέτοια ροή σε riffs, αλλαγές, γυρίσματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλού. Με τρελαίνει που κάθε κομμάτι τους έχει “μικρές” λεπτομέρειες, ένα ωραίο μπάσο εδώ, ένα καλπασμό από εκεί, μια σολάρα. Μιλάμε για παράκρουση. Θέλω να τους δω live.

Και όσο και αν πέρασε καιρός, τα θυμάσαι όλα ε.Ταλέντο.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι ακόμα δεν έχει έρθει εδώ κανείς να γράψει “δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε έτσι, σιγά τη μπάντα, υπερτιμημένοι, συμπαθητικοί στην καλύτερη περίπτωση, άσε που είναι και κατασκεύασμα του Χάμμερ” μπλα μπλα μπλα.
Ίσως βέβαια επειδή… χμμμμ…

Τώρα που το σκέφτομαι, το μόνο που με ανησυχεί είναι μην αρχίσει να τους σπρώχνει το Χάμμερ!

Λες να αρχίσει να σπρώχνει την πολυεθνικάρα Kemado Records? :lol:

Νάναι καλά το Hammer, από κει τους έμαθα εγώ.

Έδιτ: Α, το έχω γράψει 15 ποστ πιο πάνω, καλός παπάρας είμαι.

Ρε, μόνο 5 σελίδες, ρε?! Εκ των οποίων οι 5μιση του Γράκχου? Μπράβο ρόκιν:!:

Για την ώρα:

Portland, OR sci-fi psychmetal rockers DANAVA (pronounced: DON-UH-VUH) [B]have signed to NYC?s Tee Pee Records[/B]. The group, who just completed a month-long European headlining tour, [B]will enter an undisclosed studio this summer to record their Tee Pee debut and follow up to 2011′s Hemisphere of Shadows[/B], which was called ?a 37-minute contact high? by the Sacramento News & Review.

http://action-pr.com/featured/danava-signs-to-tee-pee-records/

Για κοίτα λίγο τα ποστ. Τρία άτομα έχουμε ίδιο αριθμό. Αναιδέστατη.

Κατά τ’ άλλα μπράβο για το update. Πέραν του ότι θα περιμένουμε καινούριο Ντανόοοβα με σηκωμένες, είναι καλή ευκαιρία για ένα περιποιημένο ξεθαματάκι.

Νοτ ενιμορ :twisted: