Danny Cavanagh Live In Greece 24-27.03.2010

καλύτερα να είχαν κλείσει κάποιον άλλο χώρο. μεγαλύτερο και ικανό να μπορέσει να παρέχει σωστές συνθήκες για ένα σωστό live. το κοινό δεν το έβλεπα… δεν πήγα για το κοινό εξάλλου, οπότε στα @@ μου. όσο για τα φλας, αν κάποιος έχει έστω τη στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία δεν τα ανοίγει για να μην γαμήσει την ατμόσφαιρα. και αυτό το θέμα πια με τις κάμερες… νταξει και γω βγάζω αρκετές φωτογραφίες στα live αλλά όχι και σε φάση “δεν μπαίνει στη θήκη η κάμερα”. με τον ήχο είχε κανείς πρόβλημα? γτ εμένα, ειδικά στους universe217 (πάρα πολύ καλοί btw) μ άρεσε πάρα πολύ

Ο ήχος όχι, κανένα πρόβλημα, απλά όσοι δεν καταφέραμε ή δεν θέλαμε να στοιβαχτούμε σα ζώα μέσα και κάτσαμε έξω, σχεδόν δεν ακούγαμε τίποτα.

+1 και αυτός που λέει για το κοινό στα @@ του που δεν το έβλεπε κλπ δεν είναι μόνο αν το έβλεπε αλλά και αν το άκουγε γιατί ειδικά πίσω που ήμουν όχι μόνο δεν έβλεπα τίποτα ήταν και ο ήχος που ήταν αλλά μερικοί είχαν βγει με την παρεούλα τους και προσπαθούσαν να καλύψουν με τις φωνές τους ακόμα και το λαιβ επί μια ώρα όσο και να στραβοκοιτάξεις τίποτα εκεί να συνεχίζουν. Ο μόνος λόγος που δεν έφυγα είναι ότι ήθελα να φύγω λίγο πιο αργά για να πάω σε ένα πάρτυ μετά και δεν θα είχα τι να κάνω για μια ώρα αφού η κοπέλα που ήρθε μαζί μου έφυγε μετά απο λίγο γιατί είχε ερθεί αρρώστη και ο χώρος ήταν τόσο σκατα που δεν άντεξε.

στο 3ο τραγούδι πρέπει, την έκανα με ελαφρά βήματα προς την έξοδο, καθόμασταν εκεί με την παρέα και μιλάγαμε, και μετά φύγαμε.

Δεν, άμα ήξερα πόσο σκατά είναι ο χώρος, δεν θα πήγαινα καν. Οπότε να μου γίνει μάθημα, άμα δεν γνωρίζω χώρο, θα πηγαίνω να βλέπω πως είναι και μετά αγορά ticket.

Α, και τωρα που το θυμήθηκα, παιδια απο το κοινο λιποθύμαγαν το ενα μετα το αλλο.

και ένα παλικάρι, πριν βγει ο Danny, τον έπιασε ο Angmar, 2 φορές έπεσε το παιδί…[-X[-X

Ο χώρος ήταν πραγματικά ακατάλληλος για συναυλία…δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτηκαν τον επέλεξαν :-s
Όπως και να έχει, κάπως κατάφερα να χωθώ και είχα μια καλή σχετικά οπτικά επαφή (thanks bill!!:))…πολύ καλός ήταν ο Danny…!Είπε και flying/temporary peace/a natural disaster που είναι από τα αγαπημένα μου οπότε δεν έχω παράπονο!
Πόσο βλάκες (για να μην πω τίποτα χειρότερο) όσοι καπνίζαν από το κοινό?δηλαδή έλεος…το ζήτησε και ευγενικά ο άνθρωπος!λες και το μαγαζί είχε και κανέναν εξαερισμό της προκοπής [-X και επίσης σπαστικό που μιλάγαν #-o

Κατά τα άλλα απαιτώ την επόμενη φορά να τραγουδήσει ο freedom το wasted years :stuck_out_tongue:

Κι εγώ, γιατί ο Ντάνι το ψιλοσκότωσε εδώ που τα λέμε…

ανταποδίδω τις αγάπες σμουτς

χειρότερος απο μένα δεν ήταν χρήστο:lol:

χαχα!για μένα (πάντα) καλά το είπε :slight_smile:
Απλώς περισσότερο άκουγα το Βασίλη μέσα στο αυτί μου (και την αναλυτική περιγραφή του ήχου από τις κιθάρες :p) παρά τον Danny…!

τραγούδησε καμιά κοπέλα τίποτα κομμάτια μαζί του;

αν ναι για πείτε λεπτομέρειες

Ναι, ειπαν τα parisienne moonlight & natural disaster

Ας αρχίσω με το live. Ο Danny ήταν ευδιάθετος, ορεξάτος και είχε καλή επικοινωνία με το κοινό. Μίλαγε αρκετά ανάμεσα στα κομμάτια, αλλά δεν ήταν βαρετός. Ξεκίνησε με Deep και έπαιξε Forgotten Hopes, Destiny Is Dead, One Last Goodbye, Parisienne Moonlight, Leave No Trace, Are You There?, A Natural Disaster, Flying, Fragile Dreams, Lost Control, Wish You Were Here (Pink Floyd), Wasted Years (Iron Maiden), Stairway To Heaven (Led Jeppelin) και κάποια ακόμα, αλλά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να τα θυμηθώ :stuck_out_tongue: Η κοπελίτσα (Κατερίνα) που τραγούδησε μαζί του το A Natural Disaster και το Parisienne Moonlight είχε πολύ καλή φωνή. Μουσικά ήταν ένα όμορφο live. Ωραίοι ήταν και οι Universe 217, αλλά δεν ξαπλώνεις κάτω να τραγουδάς σε μια σκηνή που με τα βίας σε βλέπει η πρώτη σειρά :lol:

Στο χώρο τώρα…Ήταν για τα ΜΠΑΖΑ. Δίπλα μου λιποθύμησαν 2 άτομα [-X[-X Ένας πιτσιρικάς που τον σηκώσαμε και πρέπει να τον έβγαλε ο Angmar έξω και λίγο πιο πίσω μια κοπέλα. Είχε πολύ ζέστη, καθόλου εξαερισμό και ευτυχώς που ζήτησε ο Danny να μην καπνίζουν (έχει άσθμα) γιατί θα πεθαίναμε. Αν δεν ήσουν μπροστά δεν έβλεπες τίποτα. Εγώ με τα πολλά (ανακατατάξεις, λιποθυμίες κλπ) στον Danny ήμουν δεύτερη σειρά και έβλεπα και άκουγα μια χαρά. Αλλά ήταν προφανές ότι αν δεν ήσουν τόσο κοντά μόνο αν ήσουν 2,50 μπορούσες να δεις. Η σκηνή ήταν επίσης λάθος τοποθετημένη. Πόσο έξυπνο είναι να έχεις τη σκηνή στην είσοδο :-k:-k Όποιος έμπαινε ήταν λογικό να σταματάει μπροστά στη σκηνή. Επίσης με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια είχαμε πρόβλημα…δεν μπορούσε να μας βρει και αν δεν τον έπαιρνα από το χέρι να του δείχνω ένα ένα τα νουμεράκια θα τελείωνε το live και μετά θα μπαίναμε. Γενικά η οργάνωση έμπαζε από παντού

γιατί συνέχιζαν να κόβουν εισιτήρια [-X[-X

τόσο νωρίς έφυγες :frowning:

ναι και τι έλεγε; ήταν καλή;

γκόμενα ψάχνεις?

Ωραίο τζετάκι ήταν πάντως και όμορφη φωνή.

ίσως, αν και αναφερόμουν στην εκτέλεση/απόδοση της

καλή ήταν :wink: λίγο αγχωμένη αλλά είχε μια χαρά φωνή

η κοπελιά δεν είπε και το No surprises των Radiohead ή πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά;;; 8)
επίσης έπαιξε και το High Hopes από Pink Floyd & Big Love από Fleetwood Mac

τελικά το γεγονός οτι ένα απρόοπτο με έκανε να φτάσω 10.04 και να μου δώσουν το εισιτήριο (είχα από νετ και ο τύπος πρέπει να τα είχε ψάξει τόσες φορές που ήξερε το όνομα μου) σε καλό βγήκε… και αυτό γιατί αναγκαστικά έμεινα στον έξω χώρο, πήγα προς το τζάμι που είχαν ανοίξει και έβλεπα από το πλάι μια χαρά (ναι, είμαι και 2.50 αλλιώς όντως δεν θα έβλεπα τίποτα) και άκουγα και αρκετά καλά (ειδικά με το 3ο τραγούδι που έφτιαξαν τον ήχο)… το γεγονός βέβαια οτι πολύς κόσμος μίλαγε λες και δεν έπαιζε live αλλά cd ήταν σπαστικό και σκεφτόμουν οτι μέσα θα είναι καλύτερα αλλά από αυτά που διαβάζω δεν μετανιώνω…

άντε και με όλη τη μπάντα μετά το άλμπουμ…

Ναι το είπε :wink:
Και το high hopes που το είπε μόνος του ο danny!