Danny Cavanagh Live In Greece 24-27.03.2010

Ήταν η ίδια που είχε ανέβει και είχε πει μαζί τους το Everwake, όταν έπαιξαν ηλεκτροακουστικό live με τον Vincent σε ΑΝ και (παλιό) Fuzz πριν 6 χρόνια. Πολύ καλή φωνή.

Κορυφαία στιγμή του live ήταν το Stairway to Heaven.

είχαν παίξει και στο fuzz και στο An την ίδια περίοδο; Για την Κατερίνα είπε και ο Danny ότι είχαν συνεργαστεί ξανά πριν 5-6 χρόνια

Αυτά τα live εννοούσε.

Είχαν κλείσει για δυο βραδιές στο AN, αλλά επειδή η δεύτερη είχε μεγάλη ζήτηση στην προπώληση την μετέφεραν -τελευταία στιγμή- στο Fuzz (ή Club 22, αρχή Βουλιαγμένης τότε).

Το προ-εξαετίας κομμάτι ήταν το Parissiene Moonlight, και το βλέπετε εδώ

γύρω στις 20:00 (με μικρή απόκλιση θέλω να πιστεύω) θα έχουμε τον Danny ζωντανά στον Wave 97.4 να κάνουμε και μερικές ερωτήσεις και εκ μέρους του Rocking.

όποιος θέλει να ακούσει ή ακόμα και να στείλει τις δικές του ερωτήσεις είναι ευπρόσδεκτος.

www.wave974.gr

ή

αυτή πρέπει να είναι :wink: δεν κάνει και κανένα ζουμ για να πω με σιγουριά

Δεν χρειάζεται, στο λέω εγώ με σιγουριά =p

Χμ, πρέπει να χεις δίκιο και και να την ανέβασαν για το Everwake σε ένα από τα δύο μετέπειτα live με όλη τη μπάντα. Μπορεί επίσης και η μνήμη μου να είναι σκατά.

χτες κάτι είπε ο danny, ότι το νέο άλμπουμ είναι έτοιμο κλπ κλπ και μετά λέει ότι έχει αρχίσει και δουλεύει το επόμενο άλμπουμ και ότι αυτές τις μέρες κατέληξαν και στο Tracklist (αν κατάλαβα καλά). Για ρώτα τον τίποτα πάνω σε αυτό γιατί νομίζω ότι μας δουλεύει :stuck_out_tongue:

Ήμουν κι εγώ εκεί χθες. Πραγματικά άθλιος χώρος, πώς τους ήρθε…
Ήμουν από τους τυχερούς όμως, κάθισα μπροστά στη σκηνή και είχα το Danny στο μισό μέτρο. Δεν ήταν και Anathema αλλά γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένη απο τη χθεσινή συναυλία.
Btw, η Τάνια των Universe 217 ήταν αρκετές φορές κάτω επειδή έφτιαχνε με μηχάνημα το μικρόφωνο, πείραζε κουμπάκια κλπ :stuck_out_tongue:

ναι, εννοείται.
πάντως και επιτόπου αν θέλετε από τα σημεία επικοινωνίας στέλνετε το ερώτημά σας και το βλέπουμε.

Σε λιγο λεει στον Wave o Ντανης ο Καμπανας. :stuck_out_tongue:

τι έγινε; τους έστησε; θα πίνει πουθενά μπύρες :stuck_out_tongue: ξεκίνησαν και με deep και συνεχίζουν με κομματάρα από crippled black phoenix :metal:

Μπηκα την ωρα που οι Universe217 παιζανε το τριτο τους τραγουδι.
Η μπαντα μ’αρεσει ετσι και αλλιως και λαηβ ειχαν παρα πολυ καλη αποδοση.
Στα συν και ο καλος ηχος που ειχανε.Κριμα που δεν ειχα λεφτα να τσιμπαγα
και τιποτα απο merch.Ελπιζω να τους ξαναδω γιατι 15-20 λεπτα που τους ειδα
ηταν λιγο.
Μετα και χωρις καθολου καθυστερη βγηκε ο Danny.Κεφατος,ομιλητικος,με συνεχη
πειραγματα/πλακιτσες.Εδειξε οτι του αρεσε το ολο σκηνικο και τραγουδησε για 2 ωρες
περιπου.Σετλιστ παρεμφερες με αυτο του 2008 και οι διασκευες που ακουσαμε ηταν
Kate Bush,Fleetwood Mac - Big Love,Radiohead - Creep,Metallica - Nothing Else Matters,
Iron Maiden - Wasted Years,Pink Floyd - Wish You Were Here.

Συγκινησις σε Regret,Angelica & Lost Control.

Τόξερα ότι κατα βάθος είσαι αισθηματίας. :stuck_out_tongue:

σιγά το βάθος.:stuck_out_tongue:

highlight η αναφορά στο ράδιο.

και καλά…

όσοι άκουσαν την εκπομπή έβγαλε κανα 2 ειδήσεις, τις υπόλοιπες στο site σύντομα.

:stuck_out_tongue:

Μ’αρεσουν οι Anathema.Μ’αρεσαν τουλαχιστον.
Και μην λεμε τα ιδια.Οι Deathmetallers ειμαστε αρκουδακια
της αγαπης.

Να τις πουμε ? :stuck_out_tongue:

που ήσουν καλέ και δε σε είδαμε???να πεις ότι είσαι και κοντός, πάει στο καλό…:-k:-k

στην Πάτρα τον είδε :wink:

οκ η ελλάδα έχει μόνο μια πόλη και ονομάζετε αθήνα#-o#-o