Τι να πω … έλεος! Δηλαδή οι ίδιοι δεν θα ερχόμασταν πάλι; Έτσι και αλλιώς σιγά την προώθηση που έκανε ο Σήφης… Κόλλησα μια αφίσα στον πάτση , άλλη μία στο rock city Και άλλη μία στην αργώ και νομίζε δηλαδή ότι προώθησε το event?
Τι να πω, και πάλι αισθάνομαι τυχερός που δε μπήκα στον κόπο (και στην ταλαιπωρία) να έρθω Θεσ/νίκη ή Αθήνα για το live. Γιατί πάει κι έρχεται να είσαι από τα μέρη που γίνεται το live, φανταστείτε όμως τους υπολοίπους που πρέπει να κάνουν “κοτζάμ” ταξίδι για να το δουν. Και υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι “κολλημένοι” (με το δίκιο τους). Πάνω απ’ όλα όμως με πειράζει η μη ενημέρωση. Πραγματικά πολύ λίγοι είναι αυτοί που ακόμα και τελευταία στιγμή στέλνουν ανακοίνωση ότι η συναυλία που διοργανώνουν αναβάλλεται/ακυρώνεται για τον τάδε λόγο. Είναι κρίμα να μαθαίνουμε τις εξελίξεις πάντα εκ των υστέρων!
Εγώ θα σταθώ λίγο στην προώθηση, η οποία πιστεύω πως αυτή τη φορά ήταν όντως σχεδόν ανύπαρκτη. Εκτός από την αφίσα για το live της Θεσ/νίκης, για τις άλλες 2 συναυλίες δε γνωρίζαμε τίποτα μιας και είχα μπει με το που πήρα την αφίσα στο site της Wizard Productions και δεν είχε ανακοινωθεί ούτε καν το live της Θεσσαλονίκης. Πέραν απ’ αυτό όμως πιστεύω ότι σωστή προώθηση πρέπει να γίνεται και στην ίδια την πόλη που διεξάγεται το εκάστοτε live. Είναι κρίμα να βλέπεις τόσο καταπληκτικές (χωρίς υπερβολή) αφίσες να βρίσκονται μόνο σε βιτρίνες ορισμένων καταστημάτων, τουλάχιστον αυτό αντιλήφτηκα την τελευταία φορά που “κατέβηκα” στη συμπρωτεύουσα.
Δεν πειράζει (λέμε τώρα…), ευκαιρία να μας ξαναεπισκεφτούν οι Anathema. Και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να τους χάσω.
Στη Λάρισα έγινε πάντως.
Άρα και Αθήνα.
Μα (και) για την Αθήνα δε λέγαμε ότι δεν έγινε;
Όπως και να ‘χει, μου είπαν πως το live στο X Club θα γίνει τελικά την Κυριακή.
Καλού κακού όμως, και απ’ όσα έχουν προηγηθεί, καλά θα κάνει να το επιβεβαιώσει κανείς πρώτα εάν σκοπεύει να πάει.
kourou , αν δεν κάνω λάθος για την θεσσ/νίκη λέγαμε… Υπάρχει κάτι official; Μα κυριακή δεν είναι 1 αυγούστου; Τότε δεν θα έπαιζε στο mikes irish στην Αθήνα; Δεν βγένει άκρη…
xm, a8hna 1 augoustou
mike’s irish bar
Καλημέρα. Kourou , συγγνώμη αν γίνομαι φορτικός αλλά μπορείς να μου πεις περισσότερα για το live(?) της κυριακής; Πως το ξέρεις ; Μπορούμε να μάθουμε κάπου πληροφορίες; Η wizard live διοργανώνει;
Κανείς δε γίνεται φορτικός, εάν το βλέπαμε έτσι δεν θα απαντούσαμε καν στα προηγούμενα μηνύματα. 8)
Γράψτε λάθος σχετικά με τα όσα είπα στο τελευταίο post. Εκτός του ότι τα εξέφρασα λάθος, ίσως μπερδέψουν και πολλούς. Ισχύουν όσα ξέρετε για το Irish Bar (εκτός κι αν υπάρξει πάλι κανένα απρόοπτο για το οποίο δεν αναλαμβάνω ευθύνη).
Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Danny θα εμφανιστέι στο Magnet Club στα Χανιά στις 6 και 7 Αυγούστου! Εγώ τουλάχιστον θα τον πετύχω εκεί :o