Οι Dare live στην Αθήνα - 11 Φεβρουαρίου 2017 Crow Club

Οι Dare live στην Αθήνα!

Η BlackRose Productions και το Crow Club παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Βρετανούς μελωδικούς hard rockers DARE για μία και μοναδική εμφάνιση!
Στις 11 φεβρουαρίου 2017, οι Vinnie Burns (Ten), Darren Wharton (Thin Lizzy) και οι υπόλοιποι DARE, Nigel Clutterbuck, Marc Roberts και Kevin Whitehead, φέρνουν μαζί τους τα οκτώ κλασσικά album τους καθώς και το ολοκαίνουριο Sacred Ground που πρόσφατα κυκλοφόρησε λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές!
Οι DARE δημιουργήθηκαν το 1985 από τον κιμπορντιστα των Thin Lizzy, Darren Wharton. Έχουν κυκλοφορήσει εννέα albums με πλέον πρόσφατο το Sacred Ground (2016), ενώ το Blood From Stone (1991) έφτασε μέχρι το Νο48 του Βρετανικού chart.
Στις 11 Φεβρουαρίου του 2017, ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του μελωδικού αλλά και Κελτικού ήχου, θα είναι κοντά μας για μία και μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Eισιτήριο: 20€
Προπώληση: €17
Early Bird (50tkts): 15€
Ο αριθμός των εισιτηρίων περιορίζεται αυστηρά στα 250!
Σημεία Προπώλησης www.123tickets.gr
Δισκοπωλεία: No Remorse (Γαμβέτα 4, Αθήνα, 2103830981)
Sirens Records Metalstore (Νικηταρά 14, Αθήνα, 2103822304
Eat Metal Records (Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, Αθήνα, 213 03785530
Metal Era Records (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, 2103304133)
Crow Club (Σινώπης 27, Αθήνα, 2107789354)

Eβαλα την ανακοινωση οπως εχει βγει απο τον οργανωτη. Επιτελους λεω εγω και ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να ερθουν γιατι καποια χρονια πριν ειχε ακυρωθει η πρωτη τους επισκεψη στην Ελλαδα. Φυσικα και θα ειμαστε εκει. Το μαγαζι δεν εχω ιδεα τι παιζει απο ηχο και συνθηκες, οποιος εχει εμπειρια ας τη μοιραστει. Η μπαντα ειναι σε καλη κατασταση τους ειδα πριν μερικες μερες και ειναι ετοιμοι για την πρωτη τους Ελληνικη εμπειρια.

ειχα στανταρακι να παω dropkick murphys που ειναι ιδια μερα αλλα με εβαλες σε σκεψεις…
πλεον στην ελλαδα δε βλεπουμε συχνα 80’s aor, hard rock ή και glam λαιβακια και αυτο θα ειναι πολυ δυνατο. η πλαστιγα γερνει προς Dare.

Άσε που Dropkick λογικά ήδη εξαντλήθηκαν τα 5 φτηνά εισιτήρια των 26 και τα άλλα 5 των 28.

απο οσο εχω μαθει , οι συγκεκριμενοι θα εχουν 2 μπαντες σαπορτ,

για μενα , που θα ηθελα να παω , προσωπικα μου 'χαλαει ’ την συναυλια , οχι επειδη οι Ελληνες σαπορτ δεν ειναι καλοι η δεν τους σεβομαι ,αλλα επειδη ειναι κουραστικο να βλεπεις 2 μπαντες μεχρι να ακουσεις την μουσικη που θελεις .Αποτελεσμα ειναι οταν βγουν αυτοι που θελουμε τα αυτια μας να ειναι κουρασμενα .

επιπελον , μικρες η μεγαλυτερες καθυστερησεις προκαλουν συσσωρευμενη καθυστερηση στο τελευταιο σχημα , που πολλες φορες βγαινει και πολυ αργα .Συνηιως αυτο που κανουν ειναι να κουτσουρευουν το σετ .
Τους Dare θελουμε να δουμε , τους αλλους του βλεπουμε στις δικες τους συναυλιες .

δεν εχουν ολοι την ορεξη να πανε 2 ωρες νωριτερα να πιασουν στασιδι

αλλοι προφανως και εχουν αλλη αποψη , η κατασταση αυτη παντα με κουραζε ,ειτε τα σαπορτ ειναι πολυ καλα ,ειτε
απλα τα ‘hot’ ονοματα του εγχωριου underground 'σπρωξιματος ’