Dark Moor

Οι powerάδες του forum είναι epic fail! Καλά ρε, δεν έχετε thread για τους dark moor?:stuck_out_tongue:

Τέσπα, τώρα άρχισα να ψάχνομαι με την συγκεκριμένη μπάντα και θέλω γνώμες! Προσωπικά έχω ακούσει μόνο το The Gates Of Oblivion. Δεν είναι masterpiece αλλά είναι πολύ solid δίσκος για μένα, δεν έχει δηλαδή αρνητικά στοιχεία και αν υπάρχουν θα 'ναι σε μικρό βαθμό (το μόνο που μου 'ρχεται στο μυαλό είναι ότι ίσως επαναλαμβάνονται λίγο). Κομμάτια του δίσκου που ξεχωρίζουν για μένα είναι τα In the Heart of Stone, Starsmaker (Elbereth), By the Strange Paths of Destiny. Όλα τους είναι μικρά διαμαντάκια!!

Λοιπόν, ακούω γνώμες περι δίσκων,line-ups κλπ. Ενημερώστε μας εσείς οι πιο έμπειροι(:lol:)!

Πωωω, πόσα χρόνια έχω να ακούσω, που τους ξέθαψες.

Παλιά, στα τίγκα παουερμεταλ χρόνια μας, λιώναμε το [I]The Fall Of Melnibone[/I] από το EP του 2001, λόγω καψίματος με Έλρικ. \m/

Το ‘‘Τhe Hall Of The Olden Dreams’’ ειναι μεγαλη δισκαρα στο χωρο του μελωδικου-συμφωνικου power !! :bow:

Δυστυχως δεν μπορω να το βρω σε κανενα δισκαδικο…:frowning:

Γενικα, πολυ αξιολογη μπαντα !! :thumbup:

Απο αυτες που πραγματικα ξεχωριζουν μεσα απο τον πληκτρατο σωρο… :wink:

Σε αυτον τον δισκο υπηρξαν τρομερες αλλαγες στην μπαντα.Λιγο καιρο πριν ειχαν εγκαταλειψει την μπαντα η τραγουδιστρια,ενας απο τους δυο κιθαριστες και ο ντραμερ.Μιλαμε για ολοκληρωτικη αλλαγη.Ολο το βαρος της συνθεσης πεφτει στις πλατες του Enrik García ενω οι στιχοι πρεπει να ανηκουν σε καποιο συγγενικο προσωπο αφου εχουν το ιδιο επιθετο.
Οι Ισπανοι Παουεραδες θυμιζουν εντονα Rhapsody(of Fire),καθως και λιγο Angra και Queen.Το Wind Like Stroke,ενα απο τα καλυτερα του δισκου ειναι καθαρο κλεψιμο των αποπανω.Ωραια φωνη,καλοι οργανοπαιχτες,καποια γυναικεια φωνητικα και συνθς προσπαθουν για το καλυτερο αλλα η ελλειψη προσωπικοτητας και προπαντως η ελλειψη τραχυτητας το καθιστουν μετριο.Παντως με περισσοτερη επικουρα και λιγοτερα πληκτρα θα κανανε ‘‘ζημια’’.Τωρα ειναι καπως ετσι:Φανταστειτε οτι παιζετε ενα RPG.Την ωρα των διαλογων ψιλοταιριαζουν οι Dark Moor,την ωρα της μαχης θελουμε οπωσδηποτε κατι αλλο.

πω ρεεεεεεε που τους θυμηθηκες… θυμαμαι το ονομα τους μονο εκει γυρω στο 98 - 99 αλλα τιποτα αλλο, ουτε κομματια ουτε τιποτα… θυμαμαι να μ’αρεσαν τοτε…

Και η διασκευή στο Swan Lake είναι αξιόλογη να την τσεκάρετε :slight_smile: Το τελευταίο τους δεν το έχω ακούσει ακόμα…