Dark Tranquillity

Ρε Μιχαλάρα :heart:

4 Likes

Φίλε ο δίσκος είναι ότι καλύτερο έχουν κάνει από το fiction και έπειτα!!!

2 Likes

Παρεμπιπτόντως, σ αυτό συνέβαλε και ο Sundin.

1 Like

Νομίζω πως είναι στα επίπεδα του Atoma, ίσως ελαφρά χειρότερο. Σίγουρα καλύτερο του Moment.

Εγώ το βρήκα πθο ενδιαφέρον από το atoma με περισσότερες κιθάρες, πιο βαρύ, με μεγαλύτερο range και γενικότερα πιο πολλά στοιχεία.
Πάντως εκεί κυμαίνονται οι περισσότερες κριτικές. Δηλαδή καλύτερο από την επόμενη fiction- επίπεδο atoma η λίγο χειρότερο.

2 Likes

Μένει μόνο να τους ξαναδούμε live. Ας ελπίσουμε να τους φέρει κάποιος το 2025.

1 Like

Πράγματι,είναι αρκετά καλός ο δίσκος και δεν είχα προσδοκίες είναι η αλήθεια καθώς το atoma δεν μου είχε αφήσει την καλύτερη εντύπωση.

1 Like

Kimi και εγώ δεν τρελαίνομαι για το atoma. Πολύ καλός δίσκος αλλά μέχρι εκεί. Το signals σαφώς ανωτέρο!!!
Και τους κρίνω πολύ αυστηρά γιατί είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα.

1 Like

Ρε ειναι πολυ καλο αυτο. Με εψησε να τσεκαρω δισκο DT μετα απο πολυ καιρο

4 Likes

Ρε σεις με έχει συγκινήσει η ανταπόκριση στην κριτική! Περνάνε σαφώς δεύτερη νιότη μιας που τους είδα Τσεχία θα πω, συν ότι συμφωνώ με το σχόλιο ότι είναι peak τους έπειτα από ότι έχουν κάνει μετά το Fiction. Και θα προσθέσω ότι ο δίσκος μεγαλώνει μέσα σου όσο περισσότερο τον ακούς μιας που έχουμε προλάβει να αναπτύξουμε μια δίμηνη σχέση εμείς. Δεν μας απογοητεύει τελικά αυτή η μπάντα.

3 Likes

Miss machine εσύ έκανες την κριτική; Είναι φανταστική, με συγκίνησες!!!
Προσωπικά βρίσκω 7 τραγουδάρες και τα υπόλοιπα 5 από καλά έως πολύ καλά. Μάπα τραγούδι δεν έχει.

2 Likes

Τα clean parts του Stanne ειναι τοσο κολλητικα. :smiling_face_with_tear: (ενταξει και τα brutal/growls)

2 Likes

Σήμερα έφτασε το δέμα με το t shirt και την special edition!!! Λοιπόν το zero sum και το in failure είναι πολύ καλά κι αυτά. Το πρώτο είναι βαρύ mid tempo και το δεύτερο λίγο πιο up tempo με καθαρά φωνητικά στο ρεφρέν.