Darkehl

Εχει να κανει με ενα one man band project απο Βολο στο οποιο εγω (Skotos) παιζω True Hellenic Black Metal. Μιας και δεν εβρισκα black metal μπαντα και ειμαι και εντονα επιρρεασμενος απο αλλους καλητεχνες που ειναι one man band (Burzum, Athos, Tartarus, Darkthule κλπ) ειπα να κανω τη δουλεια μονος μου.Προσφατα ηχογραφησα το πρωτο demo μου που αποτελειτε απο 2 κομματια, ενα intro και ενα κανονικο κομματι. Μπωρειτε να ακουσετε το κομματι που υπαρχει στο demo εδω http://www.youtube.com/watch?v=GyS8dktlx4M …Αν σας αρεσει μπωρειτε να κανετε download το demo απο το link που υπαρχει στο description του video…HAILS!!!

Ειναι σιγουρα θετκο το οτι υπαρχουν Ελληνικα BM γκρουπ που στηριζουν την NS ιδεολογια

:expressionless:

Θα έχουν στα σίγουρα έναν οπαδό εδώ μέσα. Βέβαια τώρα δεν γράφει γιατί συσκέπτεται με τον Πρόεδρο για τους φράχτες και τα ναρκοπέδια στα σύνορα

ειναι ενας 15χρονος κορπσπεηντεντ και παει να παιξει με ιδεολογιες. τι παραπανω να πουμε. νταξει και o ισαν στα 12 εγραψε ριφφαρα, οπως τους μαθεις ειναι.

Άσε όμως την NS ιδεολογία και πιάσε την ελληνική ορθογραφία.

Για την ακρίβεια, είναι ένας 18χρονος κορπσπέηντεντ. Αλλά και πάλι, wtf.

Αναμενω τοποθετηση του BBB με αγωνια.

Το αβαταρ με έκανε να ψάξω για εκείνον τον corpsepainted ΛΕ-ΠΑ που είχα πριν 3 χρόνια αλλά το έχω σβήσει… :(:(:(:frowning:

Καλώς τα δεχτήκαμε :lol:

Ξέρω κάτι καμένους που θα σε λάτρευαν ρε skotos αλλά τι να σου κάνω που αναγκάστηκα να κόψω την επικοινωνία μαζί τους.

Πάντως προς το παρόν καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις την συμβουλή που σου έδωσε ο ChrisP

Εγώ πάντως άκουσα και το κομμάτι και έχω να πω ότι κάτι τέτοια όταν βγαίνουν από γερμανικές/φινλανδικές/κτλ μπάντες σε limited to 88 copies tapes, κάποιοι τα τα αποθεώνουν, μην παραλείποντας βέβαια να ξεκαθαρίσουν ότι “το μόνο που μετράει είναι η μουσική και δεν μπλέκουμε με ιδεολογίες” και λοιπά.

Skotos (aenaon?) θες ντράμερ και πολλή δουλειά στο μουσικό κομμάτι. Ξεκόλλα από το NS ξεφτιλίκι και κάτι γραφικούς καραγκιόζηδες τύπου Τάρταρους, άκουσε προσεκτικά σοβαρές blackmetal μπάντες, δούλεψε στην κιθάρα και ξανακάνε προσπάθεια.

Ρε παιδια δεν παιζω NS…Τα δικα μου lyrical themes ειναι : Ancient Greek Pride, Ancient Greek Mythology, Nature, Darkness…Οι NS μπαντες εχουν πιο ‘‘επιθετικα’’ λογια και στο bio τους γραφουν ξεκαθαρα οτι παιζουν NS…Εγω και NS να επαιζα δεν θα φοβομουν να το κρυψω…

Mονο και μονο για το περιεχομενο της υπογραφης που εχεις και την οποια προμοταρεις με τη φραση ‘‘ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΠΛΟΓΚ’’… :

[SIZE=“7”][B]X[/B][/SIZE]

Τί έγινε Σκοτούλη, μας κάνεις και την πάπια τώρα;

Δεν κανω καθολου τη παπια…Ανοιξτε λιγο τα ματια σας και κοιταξτε μεσα στο hellenic black metal front τι μπαντες εχει. Το hellenic black metal front δεν εχει μονο NS μπαντες…Εγω απλα ηθελα να προωθησω τη μπαντα μου, και περιμενα πως αυτο το site που ειναι μεγαλο και τρανο θα με υποστηριζε εστο και λιγο αλλα τελικα εκανα λαθος…Τελος παντων…μη κανετε τον κοπο ποσταρετε καποια απαντηση γιατι πλεον δεν θα απανταω…καλη συνεχεια να εχετε…

καλη συνεχεια μικρε πλεονασμε!

Θρεντ αποχώρησης στο groups & Artists. :’) :’)

Θα σε βρουμε Βολιωτη.

Timeous βαρύμαγγα αντιφά, πάρε και όλους τους υπόλοιπους με τους οποίους θα βρείτε τον “φασίστα” και τσοντάρετε να αγοράσετε fleshlight να ξεκαβλώσατε.
Άντε γιατί μου χετε σπάσει τ’αρχίδια

](http://img835.imageshack.us/i/darkehl2.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

χαχαχαχααχαχαχαχα όλα τα λεφτά το ροκαμπιλάδικο-12-ετών ΜΑΛΛΑΚΙ.
Άλλος ένας νεκρομαλάκας στην παρέα του ρόκιν.
Χρυσαυγίτη γυάλισε καλά την καράφλα σου να σπινάρουν τα κουνούπια μον χαμούρ.Και τον αγκυλωτό δονητή μην ξεχνάς να τον στρίβεις καλά,ευρυπρωκτε.