Darkology - Fated To Burn

Ακούσα πρόσφατα, σε promo το “Fated To Burn”, απο Darkology, απο φιλαράκι που γράφει σε περιοδικό. Wow, που λέει κι ο Γιάνης.


Καραγουστάρω Sundown, και μάλλον λένε οτι θα βγεί και το αργοπορημένο Zierler Projects μεσα στο 15 ! Μαζί με Maiden κάποια απο τα πράγματα που περιμένω πιο πολύ. Στους Outworld, ήταν σε άλλο γαλαξία, όχι απλά σε άλλο πλανήτη.

Πολύ Priest του Painkiller, (έχει βάλει χέρι και ο Τσαγκαρίδης) με Metal Church με Howe που γύρισε. Τρελό πατιρντί. Ριφφάκλες και σολάρες. Μερακλίδες οι τύποι.

https://www.youtube.com/watch?v=SlVy6Z7K1wI

  1. Kill Me If You Can
  2. Beyond The Grave
  3. On Morrows Break
  4. The Eyes Of The Machine
  5. Quantum Genocide
  6. The Shadows Of Oth
  7. Fated To Burn
  8. 21st Century Frankensteins (Nobot2)
  9. Festival Of Fear
  10. Holy
  11. Nightmare King
    i. Shadows Of The Abyss
    ii. The Summoning
    iii. The Construct
    iv. Eternus Nocturne: The Dark Domain
  12. Your Hollow Soul (instrumental mix, bonus track)

Το “Altered Reflections” του 2009 ήταν από τους τελευταίους πραγματικά πολύ καλούς δίσκους αμερικάνικου power metal που έχω ακούσει. Πρόσφατα αναρωτιόμουν τι απέγιναν οι Darkology κι αν κάποτε τους μνημονεύουμε σαν “forgotten jewels”. Χαίρομαι που βλέπω συνέχεια και τα δείγματα ακούγονται υποσχόμενα. :thumbup:

Εχει βγει και αλλη κομματαρα:

το πρωτο μου αρεσε πολυ ειδικα το eye or argus.

O Φράγκος κάνει το γιατρό, χαχαχα !
Το τσίμπισα. Γαμώ τα digipack έχει !

Είστε ωραίοι ! (interview με michael harris) Βασικά τώρα το έβγαλα για να ξαναβάλω Symphony X. Απο τα καλύτερα πράγματα που άκουσα φέτος. Μα ΠΟΣΟ θεούλης είναι ο Sundown, πόσο ; Σαν μπάστραρδο του Jorn με τον Owens. Tο τι κάνει μεσαία-ψηλά είναι ασύλληπτο, κεντάει ο άτιμος ! Και οι άλλοι δεν πάνε πίσω. Βγάζει τρελή Priestίλα και Mike Howe Metal Church-ίλα με λίγο απο Sanctuary, λίγο απο King Diamond, αλλα με προσωπικότητα ! Μακάρι να τους δούμε live.

1 Like

Πάρα πολύ καλός δίσκος. Πολύ σπάνια πλεόν σε αυτό το ιδίωμα ακούω κάτι και να μου κάνει κλικ. Αυτό έκανε. Εμένα μου θύμισε το ντεμπούτο των Winters Bane. Γενικά έχει αυτή την τραχειά αμερικάνικη powermetallιλα με την απαραίτητα “θεατρικότητα”.

Τι επική Κ…α είν αυτή !


Εννοούσα κομματάρα ! :smiley:
Τιγκα Μειντέν.

Πόσο μπαγλαμάς ο Sundown, έφυγε για να τραγουδάει στους Civil War ? Πιο τετριμένο europower πεθαίνεις.
Να του κάνουν δώρο και εναν τρίφτη για το τσένταρ που θα τρίβει στις “μάχες”.
Μακάρι να παει κάνας Ripper ή συναφής.

1 Like

Για τα λεφτα τα κανεις ολα

Εδώ δεν έκανε το τουρ πλάκα με κάνεις, έχει φύγει απο 10 μπάντες γιατι “έτσι” και επειδή μιλάγα με το drummer που είναι στους Helstar απο Outworld, μου λέει αψυχολόγητος αλλά και λίγο λαλάκας. Επίσης να ήταν Sabaton να πω λεφτά. Civil War καμία σχέση. Προφανώς κάνει gigs, άλλα … μλκ πάντως. Το δεύτερο ειδικά το θεωρώ μεγάλη δισκάρα, όχι οτι και το πρώτο δεν είχε πολυ γαμάτα κομμάτια.

Οι περισσοτεροι του χωρου ειναι λαλακες τελικα :smile:

Αμα πάς να ζήσεις απο αυτό είναι πολυ σφιχτά τα πράγματα.

Παντως οντως το 2ο ειναι πολυ καλο. Εχει 3-4 που δεν βγαινουν απο το μπ3 με τιποτα. Beyond the grave κ on morrows break μεγαλα επη

Το Beyond, πολυ doomιάρικο για power.

1 Like

Πολύ πιθανή η κυκλοφορία του δίσκου σε διπλό σπέσιαλ βινυλίο με εξτρά, DMM/mastering για βινυλιο και σε κουτί, μαζί με tour στο 3-4 τρίμηνο. Μείνετε συντονισμένοι.

1 Like