Δεν εχω διαβασει βασικα τα παραπανω ποστ. :Ρ
Απλα ακουσα το αλμπουμ και πηρα την γλυκοπικρη γευση που μας κερναν τελευταια οι Darkthrone.
Ναι αλλά δημιούργησαν μια μόδα που παρέσυρε πολλά νέα συγκροτήματα. Αντίθετα οι Darkthrone συνέχισαν παραδοσιακά.
…Mιλάμε για τους παραδοσιακούς darkthrone που έχουν επηρρεάσει την μισή σκηνή του μπλακμέταλ ε;
εδιτ: Όχι σοβαρά τώρα, δηλαδή θες να μου πεις ότι μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο έχουν οι cof και οι dimmu burger απο τους darkthrone;
Στο underground δεν το συζητάμε ότι oi Darkthrone έχουν επιρεάσει τους πάντες! Aλλά οι άλλοι κάνανε μόδα και κάθε εταιρεία υπέγραφε ότι πατσαβούρα έβρισκε λόγο των παραπάνω συγκροτημάτων και της επιτυχίας που γνώρισαν.
Θες να μου πεις μερικά γκρουπς στα οποία αναφέρεσαι; (no offense ε)
Δεν είμαι φαν του συμφωνικού ή βαμπιρικου ή δεν ξέρω πως το λένε black metal !
Οκ, για να γίνεις λοιπόν άκου groups όπως: Emperor, Limbonic Art, Covenant, Ceremonial Castings, τα πρώτα Gehenna, Odium άντε κι Anorexia Nervosa.
Εmperor μου αρέσουν τα 2 πρώτα τους. Covenant έχω ακούσει λίγο και είναι οκ. Από τα άλλα θα το ψάξω γιατι οχι?
Μην ακούσεις Anorexia Nervosa.
προς το παρόν λέω να ακούσω το Darkthrone πάντως! :roll:
Ακριβώς!
Μωρε ο Fenriz ειναι εντελως καμενος και τον παω, και ο τυπας παιζει ο,τι γουσταρει. Αυτο δεν σημαινει οτι θα το γουσταρω και εγω ντε και καλα. Πραγματικα το FOAD με χαλασε παρα πολυ. Καλως η κακως τους Darkthrone τους ειχα ψηλα και απ’οτι φαινεται επαιρνα την μουσικη τους πολυ πιο σοβαρα απ’οτι οι ιδιοι.
Απλα με εκνευριζει που “καποιοι” τους αποθεωνουν και μαλιστα, οσο χειροτερο δισκο βγαλουν, τοσο πιο πολυ τους αποθεωνουν γιατι νομιζουν οτι αυτο τους κανει και πολυ ξεχωριστους (ναι, παλι στον Γιοβανιτη αναφερομαι).
Σαν να εβγαινα και να ελεγα οτι το Στανγκερ ειναι “δισκαρα και επιστροφη στις αγνες ριζες” μονο και μονο για να το παιξω ουλτρα-φανμποης.
Ασχετο, αλλα πιο πολλους κλωνους των Darkthrone εχω ακουσει εκει εξω παρα των Filth, πλακα πλακα…
Ειδικά στο underground ισχύει! Αλλά είναι μάλλον λόγο κουλαμάρας…:D:p
bump.
Αυτο τελικα αντεξε. Οκ, εχουν βγαλει και καλυτερους δισκους, αλλα συνεχιζω να το ακουω.
Παρεπιπτοντως, το Hiking Metal Punks ειναι το καλυτερο new wave of british heavy metal κομματι των 00’ς. Μη σας ακουγεται Frostικο, χεβυμεταλλια του κερατα ειναι, ειδικα στο τελος. :lol: Κι ειναι αστειο παναθεμα με, που τελικα το γραψαν οι Darkthrone. :lol: Το συγκεκριμενο δηλαδη, πρεπει να το χω ακουσει πανω απο 100 φορες
Ισως δεν εχεις πιάσει το νόημα των Darkthrone απ την αρχή. Αυτο που κανουν τώρα ΠΑΝΤΑ ηθελαν να το κάνουν. Αν μελετήσεις τους δισκους τους θα δεις οτι ολα οδηγουνε εδω.
Τους αποθεωνουμε ρε φίλε γιατι ειναι ακριβως η μπάντα που εκφράζει τη γενια μας-της. Ακομπλεξαριστο μεταλ που γυρναει στις ρίζες του κ δε κολώνει. Με τοσους τρου εκει εξω…!!! Αυτο δε σημαίνει απαραίτητα οτι πρέπει να ασπάζονται ολη την αποψη αυτή.
Ε πιο πολλους κλωνους…Αφου πιο πολυ επιρροη εχουν, απο τους αλλους τους χαζουληδες με το γατάκι για αρχηγο που δε θέλω ουτε το ονομα να λέω.
FUCK NS BLACK METAL!!! (ασχετο το ξέρω αλλα να μη ξεχνιόμαστε)
Τελικά μ αρέσει! Είμαι καταδικασμένος να μ αρέσει οτιδήποτε κυκλοφορεί το βλαμμένο ντουέτο από τη Νορβηγίας.
Βέβαια μ αρέσει λίγο λιγότερο από την προηγούμενη δισκάρα, αλλά αρκετά περισσότερο από The Cult Is Alive.
Γενικά είναι πολύ καλό, παλιομοδίτικο, αραχνιασμένο, λίγο λιγότερο σκοτεινό από το FOAD αλλά δεν μας χαλά (μάλλον η υπερβολική κατανάλωση “ουσιών” τους έκανε λίγο πιο χαρωπούς) αλλά το ίδιο ατμοσφαιρικό και σκατένιο.
Επίσης η εισαγωγή του Hanging Out in Haiger είναι πιο Celtic Frost και απ τους Celtic Frost.
Συμπέρασμα: αγαπάμε. Αγαπάμε Darkthrone, αγαπάμε black n roll sound και ρετρό μέταλλα.
PS. Σήμερα παίζει να το άκουσα πάνω από 20 φορές.
Aγαπάμε Darkthrone αλλά αυτός ο δίσκος πρέπει να είναι ο πιο αδιάφορος τους…πάμε γι άλλα.
:ban:
Γούστα είναι αυτά …
το Cult is Alive ηταν δισκαρα, το FOAD ηταν δισκαρα, κι’αυτο επισης. κι’ο Fenriz ακουει περισσοτερο metal απ’ολους εμας εδω περα και παιζει αυτο που γουσταρει χωρις να τον νοιαζει τι label θα του κoλλησουν. Hail!!