Ρίγη συγκίνησης. Υπάρχει εκεί έξω. Δεν το έχω ακούσει καν, αλλά ρε πούστη μου θα ισοπεδώνει το σύμπαν.
αμα ειναι στα χναρια του we sing… ,ναι, γιατι οχι!
\μ/
και το κάνει…
ειδικά αυτό τα heartbreak hotel τι κομματάρα που είναι?
Tι διασκευάρα θες να πεις. Και η απάντηση είναι “απίστευτη διασκευάρα”. Το πάει σε εντελώς άλλο επίπεδο. Ανατριχίλες. Κιεταλοιπά.
Εντάξει, σε καμία περίπτωση δε φτάνει την τελειότητα ονόματι We sing of only blood or love. Ίσως ήταν αδύνατο εξαρχής. Εϊναι όμως ένας γαμηστερός Dax Riggs δίσκος, από αυτούς που σε κάνουν να αισθάνεσαι κάμποσες σπιθαμές πχιο κουλ στο τέλος. Η έκπληξη ήταν ότι πέρα από το γνωστό ανίερο ροκ’ν’ρολλ του και τους ιγγυποπισμούς του, έχουμε κάποιες dream pop στιγμές στα χνάρια slowdive/mercury rev κτλ. Στο κομμάτι Like Moonlight αναφέρομαι.
Ενηγουεη, See you in hell or New Orleans.
Έχει ήδη πέσει πολύ λιώσιμο και συνεχίζει.
p.s. In the grave no one will be a stranger
διασκευή σε elvis είναι?
γιατί δε θυμάμαι τώρα τους στίχους, αλλά στο ρυθμό διαφέρουν πολύ.
το see you in hell or new orleans καθότι λάτρης της μουσικής της νέας ορλεάνης με κέρδισε με την πρώτη.
edit: τι χαζός που είμαι?
του presley είναι…το έχει κάνει τόσο διαφορετικό που με μπέρδεψε.
και btw, σε όσους αρέσει ο dax riggs καλό θα ήταν να τσέκαραν και τους those poor bastards.
κατεβαινει8)
η διασκευη γκρεμιζει καστρα…το υπολοιπο το ακουω σε λιγο8)…φτιαχθηκα ομως…
τεράστιος παίχτης!
bump
Για να πω και εγω με τη σειρα μου ποσο γαματο δισκος ειναι!Φοβερη μουσικη,ατμοσφαιρα,τα παντα εχει.
Τα Like Moonlight και See You All In Hell Or New Orleans ποσο τελεια παιζει να ειναι;!
μονο χεβιμεταλαδες! επαναλαμβανω μονο χεβιμεταλαδες και οχι δεν εννοω σtrueθοκαμηλους, αλλα απο τους αλλους, μπορουν να τα γραφουν αυτα.
music in its finest form.
αυτό.
δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο καλύτερος δίσκος του, αλλά σίγουρα είναι αυτός που μου αρέσει περισσότερο.πολύ απλά έχει 10 ολοκληρωμένες συνθέσεις (οι άλλοι δίσκοι του μου δίνουν την εντύπωση πως δρουν περισσότερο ως σύνολο), και τις μικρές ώρες ακούγεται μονορούφι.ειδικά το “heartbreak hotel”, νομίζω πως περίμενε τον dax riggs για να αποκτήσει νόημα και να τελειοποιηθεί ως κομμάτι.
μεγάλος καλλιτέχνης.
bump, γιατί είναι ο καλύτερος δίσκος που δεν ακούσατε μέσα στη χρονιά, αλλά και επειδή βρήκα μια συνέντευξη του riggs από τα τέλη αυγούστου, που όμως τα λέει καλά:
http://www.artistdirect.com/nad/news/article/0,7353722,00.html
Oντως φοβερο αλμπουμ!!!Απο τα αγαπημενα μου της φετινης χρονιας :D:D:D
Bump γιατί είναι ατελείωτη δισκάρα και από τα πιο τίμια πράγματα που κυκλοφόρησαν πέρυσι.
bump γιατί τα λέμε στο διάολο.ή και κάπου εκεί κοντά
:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:
no one will be a stranger, see you all in hell or new orleans.
Ξανά up γιατί είναι δισκάρα
[COLOR=“Red”]Δώσε πόνο[/COLOR]
Επίσης κάποιο πουλάκι μου είπε ότι θέλει η cts να τον φέρει απο το ελλάντα
πηρα πτυχιο με αυτον τον δισκο.τιποτα περισσοτερο.ενα μερος του εαυτου μου γενικα.
Moυ το είπε και μένα. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πουλάκι, αλλά ελπίζω να έρθει8)