Dead poets society

Προσωπικα μιλωντας είναι η αγαπημενη μου ταινια…Ο Robin Williams πραγματικα σε εναν ρολο ζωης,μας δείχνει οτι μεσω της ποιησης μπορουμε να κανουμε τον κοσμο μας καλύτερο και οτι αξιζει να κυνηγαμε τα ονειρα και τους στοχους μας σε αυτήν την ζωή…Πραγματικα ενα εργο που εμεινε και θα μεινει αναλλοιωτο στον χρονο…

It’s not about poetry. It’s about how you look at the world. How you look, how others look… how you think, how you feel… and a warning to never, ever become conformist (though being conformist about walking is perhaps slightly exaggerated). Never become conformist - always make up your own mind.

Παρα πολυ καλη-δυνατη ταινια, με φοβερες ερμηνειες και εκπληκτικη πλοκη!

Ο ηθοποιος που παιζει τον “νογουαντα” ειναι ιδιος ο Shortsman!!!:stuck_out_tongue:

υπερεκτιμημένο cheesy αγαπησιάρικο εργάκι για πολύ κόσμο. αγαπάμε, αλλά δεν πεθαίνουμε.

ένα από τους μαθητές τον ζορίζει ο Χάουζ εδώ κ τρεις σεζόν

Πολυ ομορφη ταινια. Μπορει να ειναι αρκετα μεηνστρημ οπως λεει ο Μοντε αλλα δεν παυει να ειναι ομορφη.

κορυφαίος Robin Williams:wink:

Την εχω δει παααρα πολλες φορες μιλαμε. Φοβερη ταινια. Διδαγμα!
γαμ*τη η ατακα που ποσταρε ο davidian.

Μίλησε και ο Κάργια των ταινιών. :stuck_out_tongue:
Ου ρε.

Tα ακολουθα links είναι μονο για οσους εχουν δει την ταινία…!!

Εnjoy…

Aλλοι fans της ταινίας?:-k

Κι εγώ, κι εγώ! Ταινία με αισιόδοξα μηνύματα και βαθείς στοχασμούς!

Αγαπημένη μου ατάκα:

We don’t read and write poetry because it’s cute. We read and write poetry because we are members of the human race. And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.

εδω αλλος 1ας!!!

Και γω!! Αδικησανε τον Γοιυιλιαμς στα βραβεια τοτε και συνολικα την ταινια.

Oh Captain my captain…

Από τις μεγαλύτερες αδικίες ever…

Ω ναι…Το άξιζε σ αυτην την ταινία…Ηταν απο τις λίγες ταινίες που είχε να κάνει με οίστρο, ποίηση και οχι τα χολυγουντιανά στερεοτυπικά αυταπόδεικτα κοινωνικά προβληματα my ass

Μεσα στις 5 αγαπημενες ever,ισως και νο1:)

Εξαιρετικά αγαπημένη ταινία… Δεν τη βαριέμαι ποτέ…
Αδικήθηκε κατάφωρα (αλλά πότε τα Όσκαρ ήταν δίκαια;)

Ποτε.
:stuck_out_tongue:
Γουιλιαμς θεος τι να λεμε τωρα… Την ξαναβλεπω ανετα αλλες 5 και 6 και 7 και οσες να ειναι φορες χωρις να βαρεθω. Τα μηνυματα που περναει ειναι πολλα, οι ατακες που πεταει ο ρομπιν αλλες τοσες…

Seize the day :slight_smile:

Tαινίαρα που γνωστό και επιφανές μέλος του forum δεν είδε όταν του δόθηκε η ευκαιρία

και μένα ανάμεσα στις αγαπημένες μου:)

Φοβερη ταινια. Με τοσα βαθυστοχαστα νοηματα αλλα ταυτοχρονα τοσο προσιτη.