Προσωπικα μιλωντας είναι η αγαπημενη μου ταινια…Ο Robin Williams πραγματικα σε εναν ρολο ζωης,μας δείχνει οτι μεσω της ποιησης μπορουμε να κανουμε τον κοσμο μας καλύτερο και οτι αξιζει να κυνηγαμε τα ονειρα και τους στοχους μας σε αυτήν την ζωή…Πραγματικα ενα εργο που εμεινε και θα μεινει αναλλοιωτο στον χρονο…
It’s not about poetry. It’s about how you look at the world. How you look, how others look… how you think, how you feel… and a warning to never, ever become conformist (though being conformist about walking is perhaps slightly exaggerated). Never become conformist - always make up your own mind.
Κι εγώ, κι εγώ! Ταινία με αισιόδοξα μηνύματα και βαθείς στοχασμούς!
Αγαπημένη μου ατάκα:
We don’t read and write poetry because it’s cute. We read and write poetry because we are members of the human race. And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for.
Ω ναι…Το άξιζε σ αυτην την ταινία…Ηταν απο τις λίγες ταινίες που είχε να κάνει με οίστρο, ποίηση και οχι τα χολυγουντιανά στερεοτυπικά αυταπόδεικτα κοινωνικά προβληματα my ass
Γουιλιαμς θεος τι να λεμε τωρα… Την ξαναβλεπω ανετα αλλες 5 και 6 και 7 και οσες να ειναι φορες χωρις να βαρεθω. Τα μηνυματα που περναει ειναι πολλα, οι ατακες που πεταει ο ρομπιν αλλες τοσες…