Λοιπόν όταν ένας καλλιτέχνης του επιπέδου του Devon Graves αποφασίσει να εργαστεί λίγο πιο σκληρά, καταφέρνει πράγματα που μπορούν να μαγέψουν.
Λοιπόν, έχω το φόβο ότι ενθουσιάστηκα, κάτι που δεν είναι καλό για αντικειμενικές κρίσεις. Οπότε ότι πω θα το πω με πάσα επιφύλαξη.
Στην πρώτη ακρόαση ο το ALFTD έρχεται να τοποθετηθεί εύκολα πάνω από τις 2 προηγούμενες δουλειές και κοντά στο τιτανομεγιστοτεράστιο, A Murder Of Crows.
Για την ιστορία να γράψω πως ο Graves συνέθεσε 2 δίσκους, έναν ακουστικό και έναν δυνατό. Όταν πρότεινε στην Inside Out την ιδέα ενός διπλού album ή δύο μεμονομένων (κάπως όπως έγινε με τα Damnation και Deliverance των Opeth) το απέρριψαν ως πιθανή οικονομική καταστροφή. Έτσι, από τα 2 album κράτησε τις καλύτερες ιδέες και προέκυψε ένα album.
Με είχε προειδοποιήσει. Κακώς είχα αμφιβολίες.
Ελπίζω μόνο να μη μιλάει ο ενθουσιασμός. Θα επανέλθω πιο εμπεριστατομένα.
λοιπον με τις πρωτες ακροασεις δεν με κερδισε,αλλα σιγουρα θελει ακροασεις καθως μου φενεται ο πιο πολυποικιλος δισκος τους και ο πιο 70’s prog oriented δισκος τους!!!και εκει πιστευω οτι θα με κερδισει.
αλλα πρεπει να πω,οτι μας λυπουν πολυ οι psychotic waltz!!!ειναι κορυφαιος μουσικος ο buddy lackey,αλλα χρειαζεται να πλαισιωθει και απο αξιολογους μουσικους.μερικα σημεια εχουν αρχισει να επαναλαμβανονται.τεσπα,ας επιστρεψουμε στην ακροαση του δισκου…
Το οτι σκοπευε να κανει διπλο δισκο και τελικα αποφασισε να το κανει μονο το είχε αναφέρει και στην συνέντευξη του στο rocking.
Aνυπομονω όσο τίποτα για αυτό τον δίσκο!!!
Φοβερές μελωδίες,ένας Βuddy Lackey που κυριολεκτικά βγάζει όλα τα εσώψυχα του στην φόρα,συνθέσεις ευθραυστες μα συνάμα τόσο δυναμικές και εμπνευσμένες…Εκει που τους είχα ξεγράψει μετά το Dead Word επανήλθαν καλύτεροι από ποτέ…Σιγουρα ένα από τα highlight της χρονιάς…
Υ Γ Τελικά ο Lackey πρέπει να είναι νόθο παιδί του Ian Anderson…:lol: Δεν εξηγείται αλλιώς.
ρε γαμωτο δεν το βρηκα το δισκακι ακομα στην πατρα.
επισης απο οσο ξερω επειδη ειμαι λιγο, λιγο κολλημενος, ειχα αλληλογραφησει με τον dan rock.
η επανασυνδεση ψηνεται, αλλα κυριως για εμπορικους σκοπους. ο dan rock ειχε ψιλομαλωσει με τον buddy ενω το να παιξει ο ward evans ( grace,everflow) στο μπασο ειναι κατι μαλλον δυσκολο, πραγμα που με στεναχωρει. ωστοσο για ενα live των PW θα εδινα πραγματικα τα παντα…
και υστερα απο κατι δηλωσεις που κανε ο buddy lackey στο τελευταιο λαιβ των deadsoul tribe εδω,του στυλ,υποστηριξτε τους deadsoul tribe,για να κανουν reunion οι psychotic waltz,δεν ξερω κατα ποσο τελικα θα θελα να γινει,και απο τη στιγμη που δεν θα παιξουν καποια βασικα μελη…
Οπ το πρωτο μου μυνημα!
Λοιπον δεν εχω ακουσει τα dead word,junuary tree αλλα μου αρεσει παρα πολυ το murder of crows.
Μου εφεραν τον δισκο και πραγματικα τον ελιωσα.Δεν φτανει σε επιπεδο το μερντερ αλλα εχει κομματαρες οπως το Goodbye city life,fear,gossamer strand κλπ…
Μια πολυ προσεγμενη κυκλοφορια και απο τις αγαπημενες μου για φετος.
το Dead Word ειναι μετριο, το January Tree αρκετα καλο με κομματαρες, αλλα δε φτανει τα δυο πρωτα.
αν θες τη γνωμη μου ακου και το πρωτο τους δισκο. ειναι πιο ‘‘αμεσος’’ απο τα αλλα μεν, αλλα ισως ειναι ο αγαπημενος μου. βασικα δεν εχει ουτε ενα κομματι filler.
Edit: και ευγε για το avatar. Ο Black Adder γκρεμιζει τα μπετα :!:
Τα δύο πρώτα είναι φανταστικά (ειδικά το Murder Of Crows), τα δύο επόμενα είναι από μέτρια (january tree) έως παντελώς αδιάφορα και ανούσια (dead world), ενώ το τελευταίο είναι ανέλπιστα καλό. Ίσως το καλύτερό τους και σίγουρα το πιο ελπιδοφόρο τους, μετά από δύο παπαριές.
Οχι το εχω ακουσει και το πρωτο ειχα παρει το πακετακι της inside out που ειχε και τα δυο(πολυ μα ρεσουν αυτα…με 12 ευρω πηρα δισκαρες!)
Για να πω την αληθεια ο πρωτος δεν μου αρεσει τοσο…Ισως με χαλαει η παραγωγη δεν ξερω:-s …Και εχω ακουσει και μια φημη για λαιβ απο δω…αλλα τιποτα επισημο…ο Χακος απλα το ειχε αναφερει λιγο καιρο πριν!Που ειναι και στα κρεντιτς πρωτος:p …
για λαιβ δε νομιζω τοσο συντομα εκτος αν ερθουν με κανα πακετο. το περασμενο δεκεμβρη η προσελευση δεν ηταν ιδιαιτερα καλη και αν ξαναρθουν τοσο συντομα… βλεπω να μαστε τρεις κι ο κουκος…
Ίσως και να έχεις δίκιο. Βασικά αυτό το group είναι ιδιαίτερη περίπτωση για μένα.
Ό,τι και να βγάλει ο Luckey θα μ’ αρέσει πολύ. Όμως ό,τι και να βγάλει θα έχει ένα “αλλά”. (βλ social grace,into the everflow). Τέσπα μην τα ξαναλέω, ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνω σύγκριση, αλλά όπως είπα είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
Για να λετε ότι είναι δισκάρα, θα είναι. Εγώ το αγαπάω ούτως ή άλλως
Λεπόν, να ακούτε Deadsoul tribe. Κάνει καλό. Και να διαβάζετε και τους στίχους, όπωσδήποτε. :!: