Death and Legends

Δεν βρήκα κατι παρομοιο…anyway…αν υπαρχει…do what you’ve got to do και τα γνωστα…!!

Θρυλικοί θάνατοι που έχουν αφήσει υποψίες ή θάνατοι χάριν -υποτιθέμενου ή μη- ηρωισμού

1)Λοιπόν,το παρακάτω είναι με αφορμή το σημερινό “σαν σημερα” που είδα…

Yuri Gagarin : (εκτός απο τον αγαπητό συναυλιακό χώρο) ήταν ο πρώτος Σοβιετικός που βγήκε στο διάστημα και έκανε τον γύρο της γής…’ Αφού μετά απο το κατόρθωμά του αυτό -και ενώ θεωρούταν ήδη ήρωας -είχε αρνηθεί βουλευτική θέση για να γίνει εκπαιδευτής κοσμοναυτών, τον Μάρτιο του 1968 και σε μια πτήση ρουτίνας,το αεροσκάφος του συνετρίβει κοντά στην πόλη Kirzhach.Υπάρχουν θεωρίες για το πως χάλασε το αεροσκάφος αλλα οι απόψεις διίστανται…για το μόνο που είναι σίγουροι είναι πώς η θεωρία θανάτου του αποδυκνείει οτι επρόκειτο για πραγματικό ήρωα τελικά,όταν έρευνες έδειξαν πως θα μπορούσε να είχε σωθεί με το εκτινασσόμενο κάθισμα -το οποίο και λειτουργούσε κανονικά -αλλά επέλεξε να μείνει μέσα στο αεροσκάφος έτσι ώστε να εξασφαλίσει πως αυτό δεν θα έπεφτε πάνω στην πόλη με αποτέλεσμα να σκοτώσει πολλούς πολίτες.

2)Με αφορμή το θρέντ δεν μπορώ να κρατηθώ όμως…Τι άλλο!!!Jim Morrison!!!
Εδώ τα πραγματα είναι γελοιωδώς πασίγνωστα οπότε δεν γράφω λεπτομέριες!!!
μόνο τα φάκτς για φρεσκάρισμα
α)μόνο ο ιατροδικαστής και η Παμ τον είδαν νεκρό
β)πολύ βολικό να πεθάνει κ η ίδια 3χρόνια μετά(διάστημα ότι πρέπει για να μην κινηθούν υποψίες:-k) και να την δει πάλι ο ίδιος ιατροδικαστής

Pam reportedly told the police that Jim complained of feeling ill, and asked her to get a bath ready. Minutes later she discovered him, unconscious in the tub. No autopsy was done, and Pam “could not remember” the name of the doctor who signed the certificate. Couldn’t she read? See the French death certificate which states: “Heart problems were aggravated by the abuse of alcohol, followed by an abrupt change of temperature caused cardiac arrest,” and the much simpler English version.
On Monday July 5, the rumor started back in the States that Jim was dead. It hadn’t been announced yet. Bill Siddon, the Doors Manager called Pam, who confirmed it. He flew to Paris, and when he arrived, Pam showed him a sealed coffin and a signed death certificate. Six days after his death, an official announcement was made to the public.

επίσης άσχετο αλλα στην ταινία the doors αν θυμάμαι καλά ,το όρνιο η δημοσιογράφος είχε μείνει έγκυος…τί απέγινε??..έχει γιό ο Morrison?:naughty::naughty:(κόρη αποκλείεται να έκανε…δεν παίζει!!!)

elvis presley:the king is alive

μπααα…αυτος ηταν και λιγο ψωνιο και δεν τον λες και πειραγμενο ιδιαίτερα…σιγα μην εφευγε απο το προσκηνιο για να “ζησει ήρεμα”…πιο πιθανο ειναι να το εχει κανει ο michael:p

O ΟΜΠΙ ΓΟΥΑΝ ΖΕΙ!

There is no death, there is the Force

ρε…πάτε να παίξετε αλλου:x

δεν ειμαι σιγουρος ανν επιασα το νοημα του θεματος αλλα θα πω τον 2pac τον οποιο τον εχουν σκοτωσει 850.000 φορες και μπορει ακομα να ειναι ζωντανος!!!:p:p:)
κολλαει???

αχχαχααχχα…ναι καλα ειναι…παραθετω και ινφο!!!ετσι!

Οι φανατικοί οπαδοί του Tupac πιστεύουν ότι η επίθεση εναντίον του το 1996 στο Λας Βέγκας και ο θάνατος του στις 13 Σεπτεμβρίου είχαν σκηνοθετηθεί από τον ίδιο. Εδώ τα σενάρια διαχωρίζονται και πάλι. Σύμφωνα με το πρώτο ο Tupac το έκανε αυτό απλά για να φύγει από όλο αυτό το «πανηγύρι» και να ζήσει κάπου ήρεμα και ανώνυμα γιατί πραγματικά είχε φοβηθεί για την ζωή του και πίστευε ότι τα πράγματα είχαν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το δεύτερο έχει ως εξής. Ο Tupac κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι θέλει να κάνει πράξη το όνειρό του. Να κάνει κάτι για την φυλή του. Έτσι κάποιοι πιστεύουν ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό του, κέρδισε όλη αυτή την δημοσιότητα και τα αμύθητα χρήματα με απώτερο σκοπό να επιστρέψει σε 7 χρόνια και να ιδρύσει ένα κόμμα που θα εκπροσωπεί τους αφρο-αμερικάνους που τόσα πέρασαν στην μαμά Αμερική και αργότερα όλες τις μειονότητες. Όλο αυτό το ονόμαζε ακόμα και στους στίχους του ως ? the plot? . Οι οπαδοί αυτού του σεναρίου πιστεύουν ακόμα ότι ο Tupac τους άφηνε συνεχώς στοιχεία για να μην νομίσουν ότι τους ξέχασε ή ότι ήταν όντως νεκρός. Δεν θεωρούσαν προφητικά τα λόγια του απλά ότι τους ξετύλιγε την αρχή από το κουβάρι. Ακολουθούν κάποια «πειστήρια» για αυτή την άποψη : [ αυτά αφορούν την ψύχωση του Tupac με τον αριθμό εφτά, ?the plot?, την «ανάστασή» του κ.α.]

? Πέθανε στα 25 του (2+5 = 7)

? Η επίθεση έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου

? Επέζησε της 7η, 8η, 9η, 10η, 11η, 12η και πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου ( 7 μέρες)

? Απεβίωσε επίσημα στις 04:03 (4+3= 7)

? Σύμφωνα με την Afeni «πέθανε» 7 φορές μέχρι που αυτή έδωσε την συγκατάθεσή της να τον αφήσουν να ησυχάσει

? Στο ?Toss It Up? στο τέλος του clip ο Tupac σπάει έναν καθρέφτη ( 7 χρόνια γρουσουζιά)

? Στο intro του ? The Don Killuminati ? ακούγονται 7 πυροβολισμοί

? Στην ταινία “Gridlock’d” όταν ο Tupac και ο Roth πάνε να φάνε το μενού αντί για το γράμμα ?L? έχει 7αρια ανάποδα.

? Στην ταινία “Gang Related” ο Tupac και ο Belushi είναι στο δωμάτιο 7 και το νούμερο στο σήμα του Tupac είναι 115 (1+1+5= 7)

κτλ



more to come . δν μ έρχεται τπτ άλλο τώρα