λοιπον μαγκες oι Death Angel θα παιξουν Ελλαδα:
Θεσσαλονικη 19/03/11 8ball
Aθηνα 20/03/11 7 sins
πηγαινετε στο σαιτ τους και θα το δειτε
λοιπον μαγκες oι Death Angel θα παιξουν Ελλαδα:
Θεσσαλονικη 19/03/11 8ball
Aθηνα 20/03/11 7 sins
πηγαινετε στο σαιτ τους και θα το δειτε
Καλα θα μας παρει ο χαρος τον Μαρτιο…Up The Hammers, Paradise Lost, Death Angel. Πανικος λεμε!
Αυτα ειναι ρεεεε!
τωρα περιμενουμε κ γ Hirax!!
αυτα ειναι
Πλέον μπορούμε να χαρούμε όπως πρέπει. Μια από τις αγαπημένες μου μπάντες Bay Area Thrash έρχεται να τα κάνει όλα μπουρδέλο. KILL AS ONE ΛΕΜΕ!!!:D:D
ισχυει! αλλα το 7 sins εχω ακουσει οτι ειναι πολυ μικρο,οπως και η σκηνη του.Λογικα θα υπαρχει και φτηνο εισητιριο!:papas::papas::papas:
Xμμμ…Αν εχεις παει στο ΑΝ σκεψου παρομοιου υφους μαγαζι αλλα καπως πιο μικρο…
και με χειροτερο ηχο…
Ναι το 7Sins έχει χωρητικότητα κάπου στα 300 άτομα. Πάντως στο live των Marduk με Vader το Γενάρη είχα πληρώσει 25 ευρώ εισητήριο:). Και δεν νομίζω να πάει παραπάνω από τόσο.
20-25 λογικα θα ειναι το τικετ. Ψιλοδεδομενο το θεωρω. Μακαρι παρακατω βεβαια!
το 20αρι δεν θα με χαλαγε καθολου
πάντως πρόκειται για ένα live που δεν έχει σημασία αν θα παίξει η μπάντα παλιά ,πιο παλιά ,καινούργια ή του τελευταίου album μόνο τραγούδια .
Οτι και να παίξουν θα γίνει χαμός .
Παιδιά να ρωτήσω κάτι…το 7 Sins Club όταν λέτε ότι είναι παρόμοιου ύφους μαγαζί με το Αν…και πιο μικρό…τι σημαίνει αυτό;;; Πόση χωρητικότητα έχει;;; Είναι υπόγα;;;; Έχει σκαλιά;;; :-s
σ’ όλα μέσα έπεσες :!:
8O#-o
Το περίμενα! Την γκαντεμιά μου…! #-o Οκ, ευχαριστώ για την πληροφόρηση!
Kαλα… Νταξει ιδια καυλα το Ultra - Violence με τα τελευταια??
ρε συ cynic
νταξει
υπαρχουν ανθρωποι που γουσταρουν και τα πιο καινουργια αλμπουμ της μπαντας
και αμα εχεις διαβασει γνωμες στο φορουμ για τα 3 τελευταια τους
θα δεις οτι δεν υπαρχουν αρνητικα σχολια
και γω προσωπικα
γουσταρω να ακουσω αρκετα τραγουδια απο τα 3 τελευταια τους
και οσο αφορα τα παλια
αγαπημενο μου ειναι το act III :p:p:p
Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν ανθρωποι γουσταρουν τα τελευταια αλμπουμ τους, και μενα μ αρεσουν, αλλα οπως και να το κανουμε ο ΧΑΜΟΣ στη συναυλια θα γινει με ultra-violence
Πες τα ρε αρχηγέ cynic, από τα 17 μου που το είχα πάρει βινύλιο από μοναστηράκι περιμένω να ακούσω Thrashers, Voracious Souls, Κill as one και λοιπούς αντίστοιχους ύμνους από το FttP και το Αct III.
Θα πέσει ξύλο.
Θέλω να τους δώ οπωσδήποτε!
Είχα δεί τους Organization το '93 και ήταν γαμώ τις μπάντες live, είχα μείνει να χαζεύω, είμαι σίγουρος πως και ως Death Angel γαμάτα θα παίζουν! :roll: