Death Angel LIVE, 19/3 Θεσσαλονίκη - 20/3 Αθήνα

σι φτιαχνου επιτοπου ενα μπεστοφακι κι απ τους υπολοιπους υμνους (τους προσφατους) κι μολις βρω χρονο θα στους ντελιβερισου προυσωπικος!!

μπον ζουρ και μπον φιλε ρεντ ραμ!!!

επισης τι σκατα περιμενεις τοσα χρονια και δεν το βαζεις στο πικ απ να το ακουσεις!!!

[SPOILER]ρεσιταλ χιουμορ[/SPOILER]

Επίσης mods αλλάξτε το τίτλο αφού είναι επίσημη η ανακοίνωση:)

Mule και Death Angel…Κατι δεν μου κολλαει εδω περα :stuck_out_tongue:

Πραγματικα και μενα!!Ειπα να το σχολιασω χθες,αλλα εδειξα ανωτεροτητα!!!:stuck_out_tongue:

εγω απλα ελπιζω σε ενα φτηνο εισιτηριο γιατι υπαρχουν πολλα λαιβς και δεν παιζουν και πολλα χρηματα…

αιντε επιτελους επισημοποιηθηκε…μεγαλο απωθημενο…της πουτανας :smiley: ΚΙLLLL AAAAS OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONE

μηπως ξερει κανεις πληροφοριες για τα εισιτηρια?

Κάτι είναι κιαυτό…δεν ήρθε όλο το πακέτο, αλλά κιαυτό θά’ναι πολύ καλό live:):!:

ναι δεν με χαλαει καθολου αν και θελουμε και Kreator και Εxodus!Πλακα πλακα αν support θα ειναι οι Suicidal Angels εχουμε το μισο πακετο :smiley:

τιποτα για τα εισιτηρια ξερει κανεις?

Ναι παίδες καμια πληροφορία.:-s Αν και το κοβω γύρω στα 25-30 ευρώ το εισητήριο.

Καπου ειχα δει οτι ηταν 20αρι…

Edit: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=110513805687687

Κοιταξτε τα 2 τελευταια ποστς για καποιες εξτρα πληροφοριες :wink:

Επειδή δεν έχω facebook δε μεταφέρεις καλύτερα τα 2 τελευταία πόστ?:slight_smile:

γιατί στο 7 sins!!! αυτο το club πρεπει να απαγορευτει για τετοια live!
τεσπα, δεν χανουμε Death Angel!

gyrw sto 20eurw (Απαντηση διοργανωτη σε ερωτηση σχετικα με την τιμη)

και

Στην ερωτηση: “Οταν λεμε guests?”

Η απαντηση ειναι: gia thn wra nomizw ienai oi roots of death, perimenoume confirmation gia to teliko line-up, isws einai kai allh mia bada.

:slight_smile:

Το κύριο support είναι οι Suicidal Angels. Οι Roots Of Death και οι Resistance είναι οι 2 guests (αυτό έχει ανακοινωθεί στο MySpace των Roots Of Death). Ουτε οι Suicidal ούτε οι Death Angel έχουν ανακοινώσει επίσημα κάτι όμως. Μη ξεχνάμε και οι 2 παίζουν στη περιοδεία Thrashfest αυτή τη περιόδο

πω!!!τι μου λετε τωρα αν ειναι 20 ευρω ειναι τζαμπα δλδ!!! μακαρι ρε!!!:papas:

αφού με ταρακούνησαν για τα καλά οι Enforcer ,συνεχίζω heavymetal-ικα και περιμένω αυτούς
[B]http://www.youtube.com/watch?v=NLUyMu7Jw30&feature=related[/B]

[SPOILER]αν και προηγούνται οι ACCEPT[/SPOILER]

και εγω περιμενω Accept,Death Angel και Saxon :slight_smile:

support bands:Suicidal Angels+Roots Of Death,παιζει λενε να βαλουν αλλο ενα αλλα δεν ειναι σιγουρο