Death By Stereo Live @ Block 33 Thessaloniki 24/11/2009

Ονειρο ζωης! Οι Death By Stereo (Hardcore Punk) live στην θεσσαλονικη! :D:D:D

Ελπίζω να παίξουν το Emo Holocaust :smiley: :stuck_out_tongue:

Γιατη ομως να μην περασουν και μια βολτα απο Αθηνα…στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις…#-o

Φιλε παιζουν στις 25/11/2009 στο Αν με τιμη 15 ευρω

Η Self Preservation Society παρουσιάζει live:
DEATH BY STEREO
(Punk / Hardcore / Punkrock, California - U.S.A.)
Opening Acts: Senseless, Do Something Now!, Dope Town
Warm-Up & After-Show DJset by Como Esta Loco Crew

Sam Emerson: Death by Stereo!!! (The Lost Boys, 1987)
Αυτή την ατάκα άκουσε ο Efrem Schulz, κιθάρα/φωνητικά, από την καλτ ταινία των 80?s και αποφάσισε να ονομάσει τη μπάντα του Death by Stereo. Aπό το 1998 οι DEATH BY STEREO ισορροπούν μεταξύ χάους και συναίσθησης με τη μοναδική hardcore, metal και punk μουσική τους. Πρόσφατα υπέγραψαν στην Serjical Strike Records , label του πασίγνωστου vocalist Serj Tankian (System of a Down) κυκλοφορώντας στις 7 Ιουλίου το 5ο studio album τους με τίτλο ?Death Is My Only Friend?. Τα προηγούμενα χρόνια η μπάντα από το Orange County της California είχε κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album τους στην Indecision και 3 albums στην Epitaph Records λαμβάνοντας παράλληλα και μέρος σε αμέτρητες συλλογές της εταιρείας του Brett Gurewitz.
Οι DEATH BY STEREO a.k.a. DBS, όπως είναι παγκοσμίως γνωστοί από τους φανατικούς οπαδούς τους, έχουν συγκεντρώσει έναν τεράστιο αριθμό φανατικών υποστηρικτών της μουσικής τους κατά την διάρκεια των σχεδόν ασταμάτητων tourings, περιοδείες που θα ζήλευαν αρκετές μπάντες του είδους τους. Έχουν μοιραστεί την σκηνή αμέτρητες φορές με μπάντες όπως οι Slipknot, AFI, Serj Tankian, Avenged Sevenfold και Rise Against και έχουν βρεθεί ως headliners σε μερικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα festivals ανά τον κόσμο (“With Full Force” της Γερμανίας, “Groezrock” του Βελγίου, “Warped Tour” των H.Π.Α. και “Rock Al Parque” της Κολομβίας) και είναι από τις ελάχιστες μπάντες του είδους που έχουν καταφέρει να περιοδεύσουν σε πάνω από 20 χώρες.
Εφοδιασμένοι με την απίστευτη ενέργεια και τα ανεβαστικά φωνητικά του vocalist Efrem Schulz και τα κοφτερά κιθαριστικά riffs του Dan Palmer, το ?Death is My Only Friend? βρίσκει την μπάντα να εκτοξεύει τον ήχο της σε υψηλότερα επίπεδα με τη βοήθεια του producer Jason Freese (Green Day, Goo Goo Dolls) στην ηχογράφηση. Το ?Death is My Only Friend? επίσης μιξαρίστηκε από τον Jay Baumgardener (Linkin Park, Evanesence) στα NRG Studios του North Hollywood δημιουργώντας έναν μεγαλειώδη ήχο για το τελευταίο album των DEATH BY STEREO, το οποίο είναι και το βαρύτερο και πιο προσεγμένο album της πορείας τους. Σε αυτό το album συνδυάζεται ο heavy hardcore ήχος τους (όντας πλέον ακόμα πιο βαρύς από παλαιότερα) με τα μελωδικά chorus του Efrem Schulz τα οποία μετατρέπονται σε ύμνους για τους DBS fans με αποτέλεσμα τρελά sing alongs από το κοινό σε όλα τα live τους.
Μια από τις πρωτοπόρες μπάντες της Punk/hardcore/metal σκηνής των τελευταίων χρόνων της δεκαετίας του ?90, οι Death By Stereo, έχουν ανοίξει τον δρόμο για τους μετέπειτα φίλους τους ATREYU, AS I LAY DYING, STRIKE ANYWHERE και AVENGED SEVENFOLD και έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών μουσικών του σκληρού χώρου όπως το ενδιαφέρον του μέγιστου front man των SYSTEM OF A DOWN Serj Tankian, ο οποίος παρακολουθούσε για αρκετά χρόνια την πορεία, την εξέλιξη και τη ωρίμανση των Death By Stereo μέχρι να τους υπογράψει στο label του.
Mαζί τους οι «δικοί μας» Senseless που αναμφίβολα θα δώσουν μια πιο hardcore χροιά στη βραδιά ενώ θα προηγηθούν οι εξαιρετικοί DoSomethingNow! από την Αθήνα και οι ελπιδοφόροι DopeTown από τη γειτονική Κατερίνη. Η βραδιά θα ανοίξει και θα κλείσει ιδανικά στο club του Block33 με warm-up και after-show party γεμάτα από .

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET: 12?
(περιορισμένα εισιτήρια στο http://deathbystereo.eventbrite.com)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 16?
TAMEIO: 20?

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
METROPOLIS: Τσιμισκή 33
MUSICLAND / TICKET HOUSE: Μητροπόλεως 102
BLOCK 33 BOX OFFICE: 26ης Οκτωβρίου 33

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ
'Εναρξη 21:30 μμ

LINKS:


www.spsp.gr
www.block33.gr