Death και Control Denied επανακυκλοφορίες μέσω της Relapse

http://www.rocking.gr/article7491.php
Πείτε τη γνώμη σας.
Προσωπικά ως μεγάλος οπαδός των Death αναρωτιέμαι: γιατί να επανακυκλοφορήσει η δισκογραφία των Death από τη στιγμή που ήδη έγινε επανακυκλοφορία της προπερσι από τη Century Media? Το μόνο που μπορεί να παίζει ως ενδεχόμενο είναι να έχουν εξαντληθεί οι της CM και να βγήκαν αυτές στην αγορά. Επίσης θα θελα να δώ επανακυκλοφορίες (κυρίως των Symbolic και The Sound Of Perseverance τα μόνα που δεν έχουν επανακυκλοφορήσει). Για να δούμε τι θα έχουν μέσα.
Όσο για τους Control Denied, δεν χαλιέμαι από την επανακυκλοφορία του The Fragile Art Of Existence (είναι δυσευρετο άλμπουμ). Η ολοκλήρωση του 2ου δίσκου When Man And Machine Collide είναι που με βάζει σε σκέψεις. Έχουν ηχογραφηθεί τα μέρη του Chuck ή θα βρούνε κάποιον να τα ηχογραφήσει προσβάλλοντας έτσι τη μνήμη του τεράστιου αυτού μουσικού? Ιδωμεν:)

Απ’ αυτά που διάβασα εγώ κατάλαβα ότι τα CD’s των Death δε θα επανακυκλοφορήσουν σε physical format, αλλά σε Digital.

Κάτι που δε θα συμβεί και με τα albums των Mantas & Control Denied που θα κυκλοφορήσουν σε CD και ίσως βινύλιο.

Mantas σίγουρα το αγοράζω για να χω τα “άπαντα” από Death. To Fragile Art Of Existence το χω ήδη στην έκδοση της Metal Mind. Θα εξαρτηθεί από το πόσο δελεαστικά θα είναι τα bonus tracks αν και πάλι θα το σκεφτώ για το αγοράσω.

Εdit : To Symbolic είναι της Roadrunner και επανακυκλοφόρησε και αυτό το 2008 νομίζω

http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7631707

To Sound of Perseverence είχε επανακυκλοφορήσει από τη Nuclear Blast το 2005.

Αν γίνει κάτι τέτοιο θα έιναι η μέγιστη αλητεία. Αφήστε ρε τον Chuck να ηρεμήσει!!

Οποτε να περιμενουμε το καθε αλμπουμ σε μονο & διπλο Gatefold βινυλιο, σε διαφορα χρωματα κτλ. :roll:

Δηλάδη η μνήμη του μακαρίτη θα προσβληθεί μόνο από το ότι μία εταιρεία θα κάνει αυτό το πράγμα, και όχι από τους φανμπόυδες που θα τρέξουν να το αγοράσουν;

Νομιζω οτι τα ειχε γραψει ως ενα βαθμο ο Chuck.

Ψηφιακη επανακυκλοφορια τι ακριβως ειναι ?

Ψηνομαι ασχημα για την συλλογη Mantas παντως.

ούτε γω ξέρω ακριβώς τι θα πει “ψηφιακή κυκλοφορία”. Μάλλον Itunes. Σίγουρα χεστήκαμε.

Ο Chuck είχε γράψει τα riffs και σε πρώιμη μορφή μπορείτε να τα βρείτε στη συλλογή Chuck Schuldiner: Zero Tolerance της Karmageddon Media. ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ όμως με καμία δύναμη.

Οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε τους Death και το Schuldiner δε θα δέχονταν τέτοια ξεφτίλα θέλω να πιστεύω.

To Symbolic είναι της Roadrunner και επανακυκλοφόρησε και αυτό το 2008 νομίζω

http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7631707

To Sound of Perseverence είχε επανακυκλοφορήσει από τη Nuclear Blast το 2005.

Σωστός το ξέχασα:wink:

Ίσως. Τώρα. Μετά από δέκα χρόνια που αυτή η κυκλοφορία θα είναι κάλτ; Ποιός σου λέει ότι κάποιος που θα αγοράσει αυτή την - κατά τα άλλα ξεπουλημένη - κυκλοφορία δεν θα ταυτιστεί μαζί της;

Το έχουμε ξαναδεί το σενάριο ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Πάρε ένα παράδειγμα απο την χώρα μας για να μην πάμε και μακριά. Οι Απροσάρμοστοι μετά τον θάνατο του Σιδηρόπουλου κυκλοφόρησαν το “Άντε και καλή τύχη μάγκες” και σε πολλά τραγούδια που δεν είχε προλάβει να βάλει φωνητικά ο Παύλος, συμμετείχαν διάφοροι Γιοκαρήνιδες, Κλαψιμίχες κλπ κλπ. Φυσικά υπάρχει και συνέχεια. Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, κυκλοφορούν τα “Μπλούζ του Πρίγκηπα” (τί ωραίος τίτλος, ε?). Πολλοί θεωρούν το συγκεκριμένο άλμπουμ μία κατάθεση ψυχής του Παύλου, την πιο ιδιαίτερη στιγμή του κλπ κλπ κλπ…Βέβαια, ό,τι υπάρχει εκεί μέσα δεν είναι παρά πρόχειρες ηχογραφήσεις ημιτελών συνθέσεων που απλώς ήταν κάποιες σκόρπιες και ανολοκλήρωτες ιδέες του Παύλου. Ο σκοπός του Παύλου ήταν να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή αυτή η προσπάθεια και να βγει μία επίσημη δουλειά. Δεν τον ρώτησε κανείς, παρ΄ολ’ αυτά σήμερα, το συγκεκριμένο “άλμπουμ” είναι κατά τα άλλα “ιστορικό”.

Έχει μια βάση αυτό που λές. Πραγματικά ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο. Θα ναι κρίμα. Τώρα θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

Τρελενομαι και μονο στη σκεψη πως θα ακουσω “καινουρια” τραγουδια του Chuck…

Παίδες ευχάριστα νέα: Τα μέρη του Chuck είναι έτοιμα. Μένουν μόνο τα υπόλοιπα να ηχογραφηθούν. Αυτά δια στόματος Richard Christy εδώ.

Δε ξέρω για σας εγώ πάντως ησύχασα. Για να δούμε τι θα λέει.:smiley:

οτι και να ειναι σιγουρα θα γαμανε

Οσον αφορά το δεύτερο άλμπουμ των Control Denied, θεωρώ πως δεν θα ήταν κακό να κυκλοφορήσει αρκεί να υπάρχει πράγματι υλικό που να δικαιολογεί την κυκλοφορία και όχι μισογραμμένα τραγούδια.

Αλλωστε δεν νομίζω να προσβάλει κανέναν συνθέτη η δημοσίευση των συνθέσεων του.
Ενοχλούσε π.χ τον Μπετόβεν όταν κάποιοι άλλοι ερμηνευτές έπαιζαν τις συνθέσεις του?

Συμφωνώ σχετικά με τα μισογραμμένα τραγούδια, καλό θα ήταν να μην δούμε τέτοιο υλικό. Όσο για τον Μπετόβεν θα ήθελα σπλιτ με τους Death σε prog-symphonic metal φάση. Αν αναστηθούν και οι δύο…:stuck_out_tongue:

Το μοναδικό νέο υλικό από την πρόσφατη επανακυκλοφορία των Control Denied.

http://www.youtube.com/watch?v=Y-pNK6ZSI68&feature=related

έχει τη φάση του, δε μπορείτε να πείτε. :stuck_out_tongue:

Ξέρει κανείς τίποτα για το ακυκλοφόρητο των Control Denied?

Για να ξεθάψουμε το θρέντ, αυτά περιλαμβάνει η deluxe edition του The Fragile Art Of Existence:

Disc 1:

1. Consumed
  2. Breaking The Broken
  3. Expect The Unexpected
  4. What If…?
  5. When The Link Becomes Missing
  6. Believe
  7. Cut Down
  8. The Fragile Art Of Existence

Disc 2:

1. Consumed (1999 Demos)
  2. When The Link Becomes Missing (1999 Demos)
  3. The Fragile Art Of Existence (1999 Demos)
  4. Breaking The Broken (1999 Demos)
  5. Breaking The Broken (1999 Demos) w/ Chuck Schuldiner on Vocals
  6. Believe (1997 Demo)
  7. What If?? (1997 Demo)
  8. Cut Down (1997 Demo)
  9. Tune Of Evil (Comedy Demo)

Disc 3:

1. What If…? (1996 Demos)
  2. Cut Down (1996 Demos)
  3. Expect The Unexpected (1996 Demos)
  4. Believe (1996 Demos)
  5. The Fragile Art Of Existence (1996 Demos)
  6. What If…? (1996 Demos)
  7. Expect The Unexpected (1996 Demos) w/ Chuck Schuldiner on Vocals
  8. What If…? (1996 Demos) w/ Chuck Schuldiner on Vocals
  9. Cut Down (1996 Demos) w/ Chuck Schuldiner on Vocals

Εδώ ακούστε το Breaking The Broken σε demo version με φωνητικά του Chuck Schuldiner:)

[SIZE=7][B]FUCK RELAPSE[/B][/SIZE]

Θα συμφωνήσω εδώ. Ειλικρινά, το ένα bonus CD πάει στο διάολο να χει demo του 1999 αλλά και το άλλο? Τι με ενδιαφέρουν εμένα τα demo του 1996 το κέρατο μου? Συμπληρώνω ότι υπάρχει και έκδοση 2πλού CD (δηλαδή σα bonus μόνο τα demo του '99). Όσο για το Breaking The Broken που πόσταρα παραπάνω, πρώτη φορά ακούω τον Schuldiner σε καθαρά φωνητικά και μου κάνει εντύπωση. Μόνο σε μένα θυμίζει λίγο Mustaine?

Πέστα:):!: